اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برد ماژول آمپلیفایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

برد ماژول آمپلیفایر

دوستان این ماژول به چه کاری میاد؟ باش چیکار میکنند؟ :redface:
    http://nikushop.com/eshop/modules-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7/audio-module/pam8610-pot-detail
    الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

پاسخ : برد ماژول آمپلیفایر

نوشته اصلی توسط shahpoori
    دوستان این ماژول به چه کاری میاد؟ باش چیکار میکنند؟ :redface:
    http://nikushop.com/eshop/modules-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7/audio-module/pam8610-pot-detail
    این برد آمپلی فایر هست،یه بلندگو بهش وصل میکنی و یه منبع تغذیه و یه ورودی صدای ضعیف رو بهش میدی و یه خروجی صدای تقویت شده بهت میده. مثلا میتونی بهش یه پری آمپلی فایر وصل کنی یا یه فیش وصل کنی و وصلش کنی به لپ تاپ یا واکمن یا هرچیز دیگه ای که بخوای صداشو تقویت کنی.

دیدگاه

ممنون آقا کریم.بعد از یه عمر زندگی میدونم آمپلیفایر چیه.
      ولی فکر کنم این یه کارهای دیگه بکنه.وقتی میگن ماژول یعنی باید قابلیت اتصال به یه میکروکنترلر را داشته باشه.خودم حدس میزنم یه چیز مثل کارت صدای کامپیوتر باشه.
      دوستان کسی طرز کار با این ماژول را میدونه؟

دیدگاه

ممنون آقا کریم.بعد از یه عمر زندگی میدونم آمپلیفایر چیه.
        ولی فکر کنم این یه کارهای دیگه بکنه.وقتی میگن ماژول یعنی باید قابلیت اتصال به یه میکروکنترلر را داشته باشه.خودم حدس میزنم یه چیز مثل کارت صدای کامپیوتر باشه.
        دوستان کسی طرز کار با این ماژول را میدونه؟
        هرماژولی به میکروکنترلر وصل نمی شه ولی ماژول هایی هستن که به میکرو وصل بشن.....
        طرز کارش هم اون جا ترمینال ها یه ورودی برق و یهورودی صدا بهش میدی ویه خروجی بلندگو داره که بلند گو بهش وصل میشه
        موفق باشی
        Proudly @real_ahmadi
        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
          هرماژولی به میکروکنترلر وصل نمی شه ولی ماژول هایی هستن که به میکرو وصل بشن.....
          طرز کارش هم اون جا ترمینال ها یه ورودی برق و یهورودی صدا بهش میدی ویه خروجی بلندگو داره که بلند گو بهش وصل میشه
          موفق باشی
          دوست عزیز اینم هر ماژول نیست لطفا یه نگاهی به عکسش بنداز ببین چیچیه؟شما رو این برد آی سی آمپلیفایر میبینی که بلندگو بش وصل کنی؟
          لطفا اگه مطمئن نیستید اشتباه راهنمایی نکنید. :angry:

دیدگاه

دوست عزیز اینم هر ماژول نیست لطفا یه نگاهی به عکسش بنداز ببین چیچیه؟شما رو این برد آی سی آمپلیفایر میبینی که بلندگو بش وصل کنی؟
            این ماژول آمپلی فایر کلاس D هست
            کلا کلاس D آیسیش کوچیکه و در شمن شما نمیتونین اونو با میکرو کنترل کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
              این ماژول آمپلی فایر کلاس D هست
              کلا کلاس D آیسیش کوچیکه و در شمن شما نمیتونین اونو با میکرو کنترل کنید
              پس چرا اینقدر گرونه؟ مگه چه خاصیتی داره؟ در ضمن من هنوز باور نمیکنم این آی سی آمپلیفایر باشه! oo:
              آمپلیفایر کلاس d با آی سی های smd دیدم که پایه آی سی شون دوردیفی بوده و رو برد به صورت هیت سینک واسشون طراحی شده بوده.یه سوال دیگه آیا آمپلیفایر کلاس d تو خروجیش سلف نداره؟

دیدگاه

داداش من هیچ وقت اشتباه نمی کنم یعنی تا چیزی رو مطمئن نباشم جواب نمی دم
                Proudly @real_ahmadi
                #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

پس چرا اینقدر گرونه؟ مگه چه خاصیتی داره؟ در ضمن من هنوز باور نمیکنم این آی سی آمپلیفایر باشه! oo:
                  آمپلیفایر کلاس d با آی سی های smd دیدم که پایه آی سی شون دوردیفی بوده و رو برد به صورت هیت سینک واسشون طراحی شده بوده.یه سوال دیگه آیا آمپلیفایر کلاس d تو خروجیش سلف نداره؟
                  گرونه دیگه!!!!
                  یکی از دلیل هاش هم راندمان بالایی هست که داره

چون توی توان های پایین تلفات روی آی سی خیلی کمه بنابراین نیاز به هتسینگ نداره

در مورد سلف ها هم احتمال زیاد سلف ها از نوع smd 1206 یا سایز های مشابه باشه

دیدگاه

مچکرم دوستان.
                    ولی واسه من مساله بقرنج شده حتما باید برم از نزدیک ببینم این چیچیه؟
                    رو این طرف بردش که پیداست فقط یه آی سی هست که روش pwm حک شده و هیچ سلفی هم کنارش نیست و همه قطعات smd کنارش خازن هستند پس این آی سی آمپلیفایر کلاس d نیست .مگر اینکه یه چیزی پشت بردش باشه. :eek:

دیدگاه

مچکرم دوستان.
                      ولی واسه من مساله بقرنج شده حتما باید برم از نزدیک ببینم این چیچیه؟
                      رو این طرف بردش که پیداست فقط یه آی سی هست که روش pwm حک شده و هیچ سلفی هم کنارش نیست و همه قطعات smd کنارش خازن هستند پس این آی سی آمپلیفایر کلاس d نیست .مگر اینکه یه چیزی پشت بردش باشه. :eek:
                      اینم شماتیک ماژوله یا بهتره بگم آیسه
                      همین طور که داخل دیتاشیت هم نوشته این ایسی آمپلی فایر کلاس دی هست
                      فیلترش هم از نوع خازنی هست و داخلش سلف بکار نرفته

دیدگاه

خععععععععععلی ممنونم آقا اشکان. :applause: :applause: :applause:
                        نجات پیدا کردم از جهالت!

دیدگاه

مگه هرچی گرونه دیگه مفیده!
                          همونطور ک دوستان گفتن به این سبب گفتن ماژول چون کلاس D است اما لزوما همیشه اینجور نیست ماژول یعنی یه مدار رو شبیه سازی کنیم و با اتوماسیون های صنعتی به تولید برسونیم و درآخر انتخاب ورودی و خروجی های فرمانگر رو به عهده ی مصرف کننده بزاریم
                          ماژول باحال امپ کلاس دی غیر از TDA7498 که با 12ولت با اون بازده 200وات رو میده هیچکدوم نمی ارزن
                          اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
                          X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
                          http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sasan2048
                            مگه هرچی گرونه دیگه مفیده!
                            همونطور ک دوستان گفتن به این سبب گفتن ماژول چون کلاس D است اما لزوما همیشه اینجور نیست ماژول یعنی یه مدار رو شبیه سازی کنیم و با اتوماسیون های صنعتی به تولید برسونیم و درآخر انتخاب ورودی و خروجی های فرمانگر رو به عهده ی مصرف کننده بزاریم
                            ماژول باحال امپ کلاس دی غیر از TDA7498 که با 12ولت با اون بازده 200وات رو میده هیچکدوم نمی ارزن
                            دوست عزیز این آی سی تو بازار هست؟قیمتش چنده؟ :job:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X