اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد پاور میکسر Behringer PMP4000

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد پاور میکسر Behringer PMP4000

سلام
    بنده حقیر نوکر اباعبدلله هستم
    بیشتر وقت اعزم کارم صدابرداری هست و حتی تعمییرشون من نگفتم میکسرش بهرینگرخوبه اصلا بدرد هییت نمیخوره اما پاور های فوق العاده ای داره من حتی براتون طرز کارشو شرح دادم ولی متاسفانه کسی اهمییت نداد
    اما باید این رو هم عرض کنم که قوی ترین پری امپ رو توی همین رده میکسر ها ساندکرافت حرف اول رو میزنه
    دوست عزیز پیشنهاد بنده حقیر رو هم مورد توجه قرار بدید یه میکسر ساندکرافت mfx8 و یک پاور به اندازه ی نیازتون مثل کرون ev داینا یاماها بسته به شرایط باند هاتون انتخاب کنید که هزینه خیلی کمتری نسبت به دستگاه های دیگه داره
    از من به شما نصیحت سمت میکسر دایناکورد نرید
    در کوی نیک نامان ما را گذر ندادن
    گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را

طراحی مدارات ( pcb ) پذیرفته میشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MEHDI EMZ
      سلام
      بنده حقیر نوکر اباعبدلله هستم
      بیشتر وقت اعزم کارم صدابرداری هست و حتی تعمییرشون من نگفتم میکسرش بهرینگرخوبه اصلا بدرد هییت نمیخوره اما پاور های فوق العاده ای داره من حتی براتون طرز کارشو شرح دادم ولی متاسفانه کسی اهمییت نداد
      اما باید این رو هم عرض کنم که قوی ترین پری امپ رو توی همین رده میکسر ها ساندکرافت حرف اول رو میزنه
      دوست عزیز پیشنهاد بنده حقیر رو هم مورد توجه قرار بدید یه میکسر ساندکرافت mfx8 و یک پاور به اندازه ی نیازتون مثل کرون ev داینا یاماها بسته به شرایط باند هاتون انتخاب کنید که هزینه خیلی کمتری نسبت به دستگاه های دیگه داره
      از من به شما نصیحت سمت میکسر دایناکورد نرید
      ممنون انتخاب من هم همینه
      فقط اگه امکانش براتون هست یه توضیحی در مورد افکت ساندکرفت بدید ممنون میشم
      اینکهچه افکتایی داره و کدوماش به درد مراسمات مذهبی می خوره...

دیدگاه

مشکل سوت به هیچ وجه با یه ولوم گین حل نمیشه و این تکنولوژی رو من فقط در یاماها دیدم.
        ولوم گین فقط ضریب تقویت رو تنظیم میکنه که بیشتر روی گیراییه سیستم اثر داره و اگر کم بشه قدرت هم کم میشه. در حالی که من از قدرت بالا صحبت میکنم.
        در مورد پاور هم بله. هرچی قدرت پاور بیشتر باشه فیدبک کمتر میشه و سیستم شما دیرتر سوت میکشه و شما میتونید قدرت بیشتری بگیرید.
        البته معنیش این نیست که بتونید کلا حذفش کنید. حتی یاماها هم کاملا بدون سوت نیست. ولی خیلی خیلی کم دچار مشکل میشه که اونم مربوط به قسمت پری است.
        خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

سلام دوست عزیز
          افکتور میکسر ساندکرافت تک افکت هست
          اما قابلیت مانور بالایی داره
          حتی شما میتونید روی این افکت پینگ پنگی بگیرید حتی قابلیت rhd داره که باین قابلیت میتونید مقدار تگرار رو قفل کنید به عنوان مثال یه ذکر بکید و افکت رو قفل کنید بدون این که امفت کیفیت روی صدا و اکو بیوفه ذکر حسین ادامه داره
          اما شما میتونید با اضافه کردن یک افکتور لکزکن mx300 سه افکت هم زمان بگیرید اگر سبک مداحی جدید میخونید
          که شرکت سازنده ی میکسر و افکتور یکی هست به اسم تکنولوزی هارمن
          راستی تمام سیستم های صدابرداری حرم امام رضا(ع) هم تکنولوژی هارمن هست و میکسر صحن جامع هم میکسر ساندکرافت به اسم vi 1
          درضمن قابلیت سیو کردن افکت هم براتون فراهم کرده

اشک جان بله دوستان از میکسر یاماها استفاده کردن و خیلی راضی هستن
          وهیچ شکی توش نیست اما پری امپ ساند کرافت بهتر از یاماها هست
          که بنده تغییری بین این دوتا ندیدم
          در کوی نیک نامان ما را گذر ندادن
          گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را

طراحی مدارات ( pcb ) پذیرفته میشود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X