اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

2a3 گران ولی مادر لامپ های صوتی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : 2a3 گران ولی مادر لامپ های صوتی

نوشته اصلی توسط hooman93
    1-اگر کسی در ایران بتونه 900امپ دست ساز را بفروشه قطعا فقط امپ باید پابلیک باشه.اگر یادت باشه در متن دم کشیدن چای به وسیله امپ لامپی نوشته بودی در امپ ژاپنی صدای نفسها هم خوب .....پس باید بیشتر اوقات میکروفون در دستت باشه =یه سازنده با تجربه امپهای پابلیک
    2-اتصال یک بلند گوی گران قیمت از طرف سازنده امپ به دستگاه به تنهایی باعث قرار گرفتن امپ در رده hifi نمی شود.
    3-یک سوال این است :بدون اسکوپ چگونه می توان یک امپ را طراحی کرد؟پس از موفقیت در فروش وعدم وجود دستگاه معیوب می توان از پس خرید یک دستگاه اسکوپ بر امد.
    4-منظور از صدای سویچ شدن ترانزیستورها چیست؟چرا کارخانه ها برای مواجه شدن با مشکلات طراحی از روش ضبط سیگنال بر روی کاست استفاده نمی کنند؟این روش چه مزیتی بر اسکوپ دارد؟
    5-شما عنوان کردید که ساخت ترانزیستور بر اساس رفع معایب لامپ ها بوده من هم فقط اشاره به یک عیب به کارگیری ترانزیستور ها در طبقات اولیه امپ صوتی کردم فقط همین و قصد به انحراف کشیدن بحث تفاوتها نداشتم.
    6-بهتر نیست برای پاسخ گویی فنی بیشتر به منابع فنی رجوع کنیم و خود را به این مسیرها برسانیم تا اینکه من با این علم ناچیزم ربط یک امپ hifi را به ظاهر شدن یک نویز به خصوص (عامه=هوا) در خروجیش توضیح بدهم.
    7-از شما به خاطر ساخت این امپ تقدیر کردم چرا اشاره به مصرف ان در هیت ها نکردید؟این از ارزشش کم نمی کرد.ولی بعید به نظر میرسد که به توان از ان در اتوموبیل یا به عنوان امپ گیتار استفاده کرد.
    1 بله اون 900 تا رو پابلیک بستم اما همه پابلیکها فقط واسه هیئات نیست تمام تالار ها و ارکستر هم به نوعی از همین نوع استفاده میکنند در ضمن من از این آمپ به عنوان درایور ساب هم استفاده کردم چون این آمپ از 35 ولت تا 100 ولت به خوبی کار میکنه کاربرد زیادی داره مثل استامینوفن میمونه که اون هم تعدادش کم نبوده شاید 60 تا 70 عدد و ملاک من هم فقط میکروفن نیست بلکه تمام کاربرد هاست که تازه از نظر من ساخت آمپ واسه موسیقی خیلی راحت تره چون تو اون همه سرو صدا خیلی از نویزها شنیده نمیشه مگه اینکه طرف اخر سیستم بازی باشه از همینا که آقا شهریار میگه (فلان قد پول کابل و ...) میدن.
    2 من کی گفتم با بلندگو میشه سیستم hifi رو تشخیص داد؟ اگه میشه شما بگید به چه آمپی میگن hifi ؟ یا حداقل بدون اسکوپ چطور میشه تشخیصشون داد؟؟؟ اصلاً میشه؟؟
    3 همینطور که من ساختم . :icon_razz: تازه این یکیش بود من 100 مدل آمپ میسازم از IC گرفته تا گسسته های گردن کلفت که یه نمونه اش هم تو تایپیک 1000 وات در موردش صحبت کردم و اگه خونده باشی میبینی که اونجا هم کار پابلیکه اما من حتماً زیر موزیک بار میگیرم . در مورد خرید اسکوپ باید بگم نصفش شخصیه نصفش هم بی سوادی یه کمی هم بی احتیاجی. همونطور که گفتم تا حالا موفق بوده اونم بدونه اسکوپ(اسکوپ= تضمین کیفیت نیست)
    4 این روش هیچ مزیتی بر اسکوپ نداره این یه روش ابتکاری از خودمه .
    5 بله اما تکلیف رو روشن کنید بالاخره طبقات اولیه یا قدرت؟؟ از طرفی ما در مورد بخشیش صحبت کردیم شما گفتید ترانزیستور نو یز داره منم گفتم لامپ حرارت داره و راندمان پایین از طرفی قدرت مانور ترانزیستور هم نداره . تازه تمام اینا رو که بذاریم کنار یعنی این همه دانشمند بیکار بودند ترانزیستور رو جای لامپ قرار دادند . حتماً مزایای ترانزیستور بیشتر بوده و قطعاً معایبی هم داره خوب
    6 موافقم و جوابش تو همون بند 5 بود(دانشمند....)
    7 این نظر لطفتونه من هم که گفتم کیفیت صدای لامپ خیلی عالیه و منکر این نشدم. شدم؟؟ از طرفی لزومی نداشت مسئله هیئت عنوان بشه که شد و این نه تنها ارزش اون رو کم نمیکنه بلکه بیشتر هم میکنه و من افتخار میکنم که بیشتر دستگاهام در این زمینه استفاده میشن.
    برای گیتار که یه بحثه خواص خودش رو داره که من چون باهاش کاری نداشتم چیزی هم ازش نمیدونم اما واسه اتومبیل چرا . آخریش رو همین جمعه واسه یکی بستم. البته بریج.
    به هر حال من خدای نکرده قصد جسارت به دانش و تجربه شما رو ندارم و تا حالا هم آمپ لامپی نساختم و زیاد هم ندیدم اونی که دیدم به دلم نشست حتی خواستم بخرمش اما نشد.
    اما به نظر من هم این مسئله سلیقه ای هست . حتی کلاس آمپها هم سلیقه ای هست. بسته به جا و کاربردش. ولی من A و AB رو بیشتر دوست دارم الانم که ماسفت.

خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

2a3 را گاهی شماره اش را تغییر می دادند وبه جای 45 به فروش می رساندند.پس ممکن است 45 خریداری شده در حقیقت 2a3باشد.البته الان خود 2a3 در صدر لامپ های گران hifi جای گرفته.صدا به نحو اعجاب انگیزی عالی است . در حضور دوستانم , و در یک بعد از ظهر صدای این لامپ را با اجرای کنی جی تست کردیم.این تست قبل از امتحانات بود.اسپیکر bose 601 بود.خود بلندگو در بیس کمک حال بود.صدای هوم در بلنگویی که db ان بالاست هم پخش نمی شد.رکتی فایر 5u4 روسی بود البته مارک ان حکایت از ساخت درuk بود.
      6b4g خواهر 2a3 محسوب میگردد.فقط ظاهرا تفاوت در فیلمان است.اکنون دیگر 2a3 بر روی شاسی تمرینی diy من دیده نمی شود .به جای ان 6b4g استفاده میکتم.ترسم از خرابی انهاست.نوع nos ان به سادگی در ایران یافت نمی شود.اجراهای جدید akon در 6b4g محشر است.موسیقی جدید از یک جواهر 100 ساله!

دیدگاه

خوب دوستان من مجدد مجبور شدم که پست خودم رو هم پاک کنم !
        دوستان خواهش میکنم با حفظ احترام به هویت واقعی و مجازی دوستان فقط بحث های علمی و خارج از جهت گیری های احساسی انجام بدیم تا با حفظ محیط علمی و صمیمی موجود بر رشد و ارتقای سطح علمی سایت و خودمون کمک کرده باشیم.
        متشکرم
        I ❤️ ECA

دیدگاه

:job:

دیدگاه

منم اگه یه انبار لامپ pcl82 وازاین قبیلو داشتم مرتب دم از لامپ میزدم . لامپهای جدید که مودیفای شده برای های فای هستند صدای خوبی دارند نه لامپهای عتیقه پنجاه شصت سال پیش !! :lol

امروزه بهترین های اند ها ترانزیستوری هستند چرا که ترانزیستور ظرفیت ایجاد جریان بیشتری را دارد و تاثیر عکس العمل رفتار اسپیکر باعث از بین رفتن حالت خطی ش نمیشه . برید یک خازن 100 میکروفارادیو با خروجی آمپلی فایر لامپی موازی کنید ببینید اثر بار یک خازن کوچولو چقدر روی آمپلی فایر لامپی وحشتناکه در حالیکه در ترانزیستور اینطور نیست !!! لامپ فقط سوژه جدید شرکتها واسه تیغ زدنه مراقب باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X