اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از پلیستر بجای بی پلار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

استفاده از پلیستر بجای بی پلار

سلام دوستان
    من میخوام این پری آمپلی رو درست کنم ولی چند خازن بی پلار داره میخواستم بدونم میشه بجاش از خازن پلیستر استفاده کنم؟
    چون تو شهر ما اصلا کسی نمیدونه بی پلار چیه چه برسه به اینکه داشته باشن.
    البته میدونم با سری کردم دو خازن میشه درستش کرد ولی میخوام مدار شلوغ نشه.
    http://construyasuvideorockola.com/sonido_preamp_mic.php

پاسخ : استفاده از پلیستر بجای بی پلار

به خازن های الکترولیت یا استوانه ایی که قطب نداشته باشن میگن بی پلار
    پلار به معنی قطب هست و بی پلار یعنی بدون قطب اگه پیدا نکردی میتونی دو خازن با ظرفیت مناسب با ظرفیتی که میخواین رو با هم سری کنی
    به این ترتیب که سرهای مثبت خازن رو به هم میبندی و خازن بدون قطب میشه
    خازن پلی استر هم جز خازنای عدسی هستن و قطب ندارن با خازن الکترولیت فرق میکنن
    موفق باشی

دیدگاه

مرسی از جوابتون ولی من هم همه اینا رو میدونم و اون بالا هم نوشتم ولی این سوال رو پرسیدم چون تو لیست قطعات اون پری آمپلی جلوی اون بی پلار تو پرانتز یه توضیح کوچیک داده بود که توش پلی استر هم نوشته بود و فکر کردم شاید بشه از پلی استر بجاش استفاده کرد.
      چون نمیخواستم مدار شلوغ بشه گفتم شاید راه بهتر بجای سری کردن باشه.
      راستی مگه فرقی میکنه که سرهای مثبت به هم بسته باشن یا منفی؟
      قبلا یه جایی خوندم که باید سرهای هم نام به هم وصل بشن حالا یا دو مثبت یا دو منفی

دیدگاه

دوستان من خازن بی پلار 1 میکروفاراید میخوام که گیرم نیومد، حالا باید دو خازن 2 میکروفاراید رو با هم سری کنم که نیست میخواستم بدونم میشه جای 2 از 2.2 استفاده کنم؟

دیدگاه

تا آونجایی که من میدونم سرهای مثبت رو به هم میبندن
          میشه 2.2 گذاشت زیاد تفاوتی نداره تازه فک کردی این عددی که رو خازنا نوشته دقیقا همونه نه تلرانس هم دارن میشه همون 2 شاید هم کمتر

دیدگاه

درود بر شما

نکته ای را که دوستان دقت نمی کنند این است که خازن پلی استر ماده ی دی الکتریک اش پلی استر است و در خازن سرامیک دی الکتریک آن سرامیک است و همین طور در خازن های میکا و مایلار و غیره، نام خازن مترادف نوع دی الکتریک آن است.

خازن های مدار مورد نظر شما یا الکترولیت هستند که قطب دارند و صحیح هم هست. یا آن مربع شکل های سبز رنگ هستند که در فرکانس های صوتی معمولا خازن های مایلار بهتر از بقیه در مدارهای پیش تقویت کننده جواب می دهند. خازن های مایلار قطب ندارند و بنابراین بی پلار هستند. به جای خازن های مایلار می توانید نوع پلی استر هم به کار ببرید.

خطای این خازن ها معمولا 10% یا 20% است و اگر به جای 2 میکرو 2.2 میکروفاراد به کار ببرید، اشکالی پیش نخواهد آمد.

ضمناً چنین خازن هایی را در دستگاه های صوتی و رادیوهای قدیمی مربوط به 1370 به قبل پیدا می کنید و می توانید از دستگاه های اوراقی باز کنید.

پیروز باشید

دیدگاه

درود
              این بی پلار نداره.همشو پلی استر بزار یا از مولتی لایر استفاده کن.مشکلی نداره.پیشنهاد میدم اگه برای کار حرفه ای میخای نسازی از مدارای این سایت.ولی اگه دست گرمیه مشکلی نداره
              موفق باشی
              میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X