اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تحلیل و بررسی مدار های سایت construyasuvideorockola.com

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تحلیل و بررسی مدار های سایت construyasuvideorockola.com

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
    درود

آره خب بهنام درست میگی :mrgreen:
    راستش خیلی دوست دارم یک سری اطلاعات بیشتر از مداراتش بگیریم... بد نیست
    ولی همه مدارتش برای استفاده خانگی خوبن... البته اگر از قطعات خوب هم بهره بگیریم
    والا من که فقط با همون 1000 وات استریو مشکل پیدا کردم که اون هم درست شد...
    البته من تا جایی که زورم رسید ترانزیستور های اصل کار کردم
    خلاصه برای روزی 3 یا 4 ساعت استفاده خوبن :biggrin:

انصافا من هیچ سایتی رو ندیدم که مداراتش به راحتی این سایت راه اندازی بشه که برای افراد مبتدی عالیه
    ولی خوب هر مداریم که ساختم ی مشکلی داشته :NO:
    زکات علم نشر آن است
    بیشتر با من اشنا بشین :
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
    ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

سلام
      اگر اینجوریه که شما میگین پس چرا اکثر مداراش تو همین سایت واسش تاپیک ایجاد شده و اکثرا هم راضی ان؟
      همین مدار 100 وات زنر که سام عزیز گذاشتن و کلی هم تعریف و تمجید ازش شده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ip4ht2
        سلام
        اگر اینجوریه که شما میگین پس چرا اکثر مداراش تو همین سایت واسش تاپیک ایجاد شده و اکثرا هم راضی ان؟
        همین مدار 100 وات زنر که سام عزیز گذاشتن و کلی هم تعریف و تمجید ازش شده
        درود

من هم همون 100 که فرمودین را ساختم هم 500 وات و هم اونیکه با 3055 هست هر 3 هم عالی کار میکنند
        البته تا امروز بخصوص مدار با 3055 که هر روز داره برام میخونه
        2 تا نکته هست یکی کیفیت قطعات و دو عمر کارکرد بهینه نقشه...
        همون 3055 2 بار و تنها به خاطر بار هجومی، ترانزیستورهای قدرت سوخت oo: چرا ؟ چون ترانزیستورها مزخرف
        بودن که بعدا با ترانزیستور خوب جایگزین کردم درست شد
        خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

طول عمر که دیگه با این قطعات توی بازار واسه همه نقشه ها ملاکه.از طرفی شما هر جنسی توی بازار می خرید اگه یک سال عمر کنه که خیلی خوبه .من خودم سینمای پاناسونیک خریدم 6 ماه هم کار نکرد

دیدگاه

با سلام مدارات متنوع دیگه قرار بدید تا نقد بشه
            --------------------------- --------------------------

دیدگاه

من مدار فیلتر اکتیو زیر گذر واسه سابم ساختم ولی واقعا افتضاحه یه ولوم داره واسه تنظیم میزان صدا و یه ولود داره واسه گین
              وقتی روشنش میکنم به راحتی صدای خواننده میاد! بعد وختی ولوم صدا رو زیاد میکنم صدا زیاد تر میشه اما وقتی گین رو زیاد میکنم صدای بیس زیاد میشه ولی کیفیتش نابود میشه انگا یه نفر نشسته پشت در با میل گرد داره میزنه تو در!!!
              چه خوش سلیقه است گلچین روزگار...
              خوبان رفتند و ما ماندیم!

دیدگاه

شما تیک مدار های این سایت رو نمی تونم پیدا کنم یکی به من بگه چجوری پیدا کنم
                Proudly @real_ahmadi
                #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

درود

اگر با گوگل کروم کار میکنی که خودش ترجمه میکنه... برای نمونه در پایین صفحه یا آخرین صفحه هر پروژه یک پیوند pdf هست :

http://construyasuvideorockola.com/p...ner_to3_03.php

>>> Download here <<<

اگر هم ترجمه نشده بود جمله زیر :

>>>Descargue aquí<<<

نخستین صفحه فایل PDF شماتیک مدار هست...

پیروز باشی

دیدگاه

درود

اگر با گوگل کروم کار میکنی که خودش ترجمه میکنه... برای نمونه در پایین صفحه یا آخرین صفحه هر پروژه یک پیوند pdf هست :

http://construyasuvideorockola.com/p...ner_to3_03.php

>>> Download here <<<

اگر هم ترجمه نشده بود جمله زیر :

>>>Descargue aquí<<<

نخستین صفحه فایل PDF شماتیک مدار هست...

پیروز باشی
                    ممنون یه دنیا تشکر حالا شد یه چیزی :applause: :wow:
                    Proudly @real_ahmadi
                    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

فیلتر ساب این سایت

اقا یه خب بد
                      داشتم با فیلترش که چندان تعریفی نداشت کار میکردم(حدود یک ساعت) همین طور که داشتم صداشو گوش میکردم دیدم کم کم صدا داره خراب میشه یهو دیدم مدار داره اتیش میگیره یهو tl072 منفجر شد!!!
                      دو تا دیود زنر هاش سیاه و کبود شدند اصلا مدار به درک نازل شد!
                      درسته این مدار ها همش حالت پاستوریزه داره!
                      خوبان رفتند و ما ماندیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط oss2
                        فیلتر ساب این سایت

اقا یه خب بد
                        داشتم با فیلترش که چندان تعریفی نداشت کار میکردم(حدود یک ساعت) همین طور که داشتم صداشو گوش میکردم دیدم کم کم صدا داره خراب میشه یهو دیدم مدار داره اتیش میگیره یهو tl072 منفجر شد!!!
                        دو تا دیود زنر هاش سیاه و کبود شدند اصلا مدار به درک نازل شد!
                        درسته این مدار ها همش حالت پاستوریزه داره!
                        البته همشون نه چون خیلی ها را ساختم عالی داره کار میکنه... پیشتر هم گفتم به کیفیت قطعات هم خیلی بستگی داره :agree: به همچنین راهنمایی های خود سایت

دیدگاه

البته همشون نه چون خیلی ها را ساختم عالی داره کار میکنه... پیشتر هم گفتم به کیفیت قطعات هم خیلی بستگی داره :agree: به همچنین راهنمایی های خود سایت
                          البته شما هم درست میگید به دلیل بی کیفیتی قطعات هم میتونه باشه ولی اخرش دودو از کنده بلد میشه! :NO:
                          خوبان رفتند و ما ماندیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط oss2
                            البته شما هم درست میگید به دلیل بی کیفیتی قطعات هم میتونه باشه ولی اخرش دودو از کنده بلد میشه! :NO:
                            دود که پیداست از کنده بلند میشه برای نمونه همون طراحی NMOS200 که واقعا عالیه یا مدار های APEX و هولتون
                            مدار های این سایت هم من در حد خودش گفتم...

ولی اون مدار فیلتر ساب واقعا بیخود هست چون خودم هم ساختم بیشتر فرکانس بالا پخش میکرد...

دیدگاه

دود که پیداست از کنده بلند میشه برای نمونه همون طراحی NMOS200 که واقعا عالیه یا مدار های APEX و هولتون
                              مدار های این سایت هم من در حد خودش گفتم...

ولی اون مدار فیلتر ساب واقعا بیخود هست چون خودم هم ساختم بیشتر فرکانس بالا پخش میکرد...
                              اره درسته خیلی فیلتر بدی بود یعنی من سلف و خازن تو خروجی امپلی فایر میزاشتم بهتر از این بود!
                              خوبان رفتند و ما ماندیم!

دیدگاه

سلام.مدارات این سایت بعضیاشون خوبن بعضیاشون نه.مثلا اون امپلی 400وات استریو(200وات مونو)خوب کار داد.امپلی 100واتش هم خوب بود و همچنین 500واتش اما اونی که قابل ارتقا تا 1500وات بود هم نقشه ی بد و طراحی بد و ضعف در خروجی و .....داشت.
                                در کل اگر دنبال مدارات 100تا 500وات هستید این سایت خیلی خوبیه ولی اگر دنبال مدارات حرفه ای تر و یا های فای یا با قدرت 1000وات به بالا برای اتصال به تعداد زیاد بلندگوی پرقدرت هستید اصلا سراغ این سایته نرید.
                                اصلا چرا خودمون دست به کار نمیشیم،و خودمون مدار صوتی طراحی نکنیم؟پیشنهاد میکنم از یک مدار 10واتی شروع کنید جواب گرفتید 20وات،بعد 50وات و الی اخر.کاری که خودم تصمیم دارم انجام بدم.
                                دماغم شکست،دوهفته ای خوب شد،دستم شکست،یه ماهه خوب شد،چاقوم زدند،10روزه خوب شد،
                                قلبم شکست،هیچ وقت خوب نشد.
                                ای روزگار لعنتی!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X