اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو و تبادل نظر] مدار امپلی فایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار امپلی فایر

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
    ممنون مهندس:
    چند سئوال یادم امد!!
    1. این مدار امپلی فایر غیر از کامپیوتر شخصی میشه به موبایل یا mp3 player وصل کرد؟ ان وقت از چه نوع سیمی باید استفاده کرد؟ دیگه سیم سبز صدا ی پی سی را نداریم که!
    2.این فیشی که به خروجی اسپیکر میخوره!!! ایا مادگی داره!! مثلا روی pcb نصب کنیم و بعد همین فیش را وارد اش کنیم!! اینجوری خیلی تمیز هست و نیاز به بریدن سر فیش نیست!!
    http://iran-micro.com/%D9%81%DB%8C%D8%B4-%D8%B3%D9%88%D9%86%DB%8C-%D9%86%D9%82%D8%B1%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%28%D9%81%D9%84%D8%B2%DB%8C%29-%D8%AC%D9%81%D8%AA-p-499.html
    سپاس
    سلام
    بله همه چیزی می تونی بهش وصل کنی.....
    بله مادگی اینو بزن راحت از اون سرش بزن به امپلی و فیش سبز رو هم به موبایل
    فیش موبایلت همون فیش سبزه رو می خوره؟؟؟؟
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
      سلام
      بله همه چیزی می تونی بهش وصل کنی.....
      بله مادگی اینو بزن راحت از اون سرش بزن به امپلی و فیش سبز رو هم به موبایل
      فیش موبایلت همون فیش سبزه رو می خوره؟؟؟؟
      مرسی: ان فیش مادگی اش چه شکلی هست برای pcb !! من توی بیشتر فروشگاه گشتم نتونستم پیداش کنم!! من یک چیزی میخوام مادگی اش روی برد نصب بشه!!
      http://www.merqc.com/Categories/view/135
      ان فیش سبز به موبایل خورد و علامت هدفون بالای گوشی ظاهر شد! حالا نمی دانم میخوره یا نه!!!

سپاس

دیدگاه

مرسی: ان فیش مادگی اش چه شکلی هست برای pcb !! من توی بیشتر فروشگاه گشتم نتونستم پیداش کنم!! من یک چیزی میخوام مادگی اش روی برد نصب بشه!!
        http://www.merqc.com/Categories/view/135
        ان فیش سبز به موبایل خورد و علامت هدفون بالای گوشی ظاهر شد! حالا نمی دانم میخوره یا نه!!!

سپاس
        سلام
        فکر نکنم اون فیشی که شما بخوای روی بردیش باشه!
        شما مادگی فیش رو روی جعبه نصب کن......اینطوری بهترنیس؟؟؟
        بله علامت هدفون اومد یعنی می خونه
        Proudly @real_ahmadi
        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام
          فکر نکنم اون فیشی که شما بخوای روی بردیش باشه!
          شما مادگی فیش رو روی جعبه نصب کن......اینطوری بهترنیس؟؟؟
          بله علامت هدفون اومد یعنی می خونه
          ممنون دوست عزیز: من میخوام برای لپ تاپ ام یک سیستم امپلی فایر با همین مدار درست کنم(چون صداش خیلی ضعیف هست) !! میخوام از اسپیکر های قدیمی استفاده کنم !! مانند اسپیکر هایی که توی رادیو های قدیمی هست یا تلویزیون های سیاه وسفید قدیمی !! به نظر ات چه نوع اسپیکر ای خوب هست؟ از نظر قدرت صدا ؟
          سپاس

دیدگاه

ممنون دوست عزیز: من میخوام برای لپ تاپ ام یک سیستم امپلی فایر با همین مدار درست کنم(چون صداش خیلی ضعیف هست) !! میخوام از اسپیکر های قدیمی استفاده کنم !! مانند اسپیکر هایی که توی رادیو های قدیمی هست یا تلویزیون های سیاه وسفید قدیمی !! به نظر ات چه نوع اسپیکر ای خوب هست؟ از نظر قدرت صدا ؟
            سپاس
            منظورت از اسپیکر بلند گو هست؟؟؟؟؟
            Proudly @real_ahmadi
            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

منظورت از اسپیکر بلند گو هست؟؟؟؟؟
              بله: معمولا روی بعضی ها مقدار اهم اش نوشته !! 4 اهم یا 8 اهم و......
              شبیه اینها:
              http://www.newkiteshop.com/index.php/cPath/83/pname/%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%A8%D9%84%D9%86%D8%AF%DA%AF%D9%88

سپاس

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : مدار امپلی فایر

بله: معمولا روی بعضی ها مقدار اهم اش نوشته !! 4 اهم یا 8 اهم و......
                شبیه اینها:
                http://www.newkiteshop.com/index.php/cPath/83/pname/%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%A8%D9%84%D9%86%D8%AF%DA%AF%D9%88

سپاس
                بله درست همون بلندگو...
                شما اگه بخوای از این ای سی استفاده کنیکه گفتم منظورم7377هستش این بلند گو ها به درد نمی خورن ضعیف هستن...باید بلند گوی30یا45یا50با امپدانس4یا8اهم بزاری....همه باندی میشه بهش زدفقط باندی نزنی که خیلی قوی باشه مثلا ساب1000وات.... :mrgreen:اخه دیدم بعضی ها این کارارو می کنن درسته می تونه جواب بده ولی به ای سی فشار میاد....ترانس هم به مرور از بین میره
                شما می تونی از باند های پراید استفاده کنی ....
                Proudly @real_ahmadi
                #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

بله درست همون بلندگو...
                  شما اگه بخوای از این ای سی استفاده کنیکه گفتم منظورم7377هستش این بلند گو ها به درد نمی خورن ضعیف هستن...باید بلند گوی30یا45یا50با امپدانس4یا8اهم بزاری....همه باندی میشه بهش زدفقط باندی نزنی که خیلی قوی باشه مثلا ساب1000وات.... :mrgreen:اخه دیدم بعضی ها این کارارو می کنن درسته می تونه جواب بده ولی به ای سی فشار میاد....ترانس هم به مرور از بین میره
                  شما می تونی از باند های پراید استفاده کنی ....
                  ممنون دوست عزیز: ای سی 7377 هر کانال اش 30 وات هست : پس باید مقدار وات هر بلندگو 30 وات باشه ! درسته؟
                  میگم ایا ای سی برای 70 و 150 وات داریم !! هر کانال !!
                  سپاس

دیدگاه

ممنون دوست عزیز: ای سی 7377 هر کانال اش 30 وات هست : پس باید مقدار وات هر بلندگو 30 وات باشه ! درسته؟
                    میگم ایا ای سی برای 70 و 150 وات داریم !! هر کانال !!
                    سپاس
                    سلام
                    بله حداقل30وات باشه ولی50وات بزار بهتره چون این قدرت هایی که می نویسن الکیه...
                    ای70وات فک نکنم باشه هرکانال50وات بیشتر ای سی نداریم وات های بالا رو باید مدارگسسته ببندی
                    Proudly @real_ahmadi
                    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام
                      بله حداقل30وات باشه ولی50وات بزار بهتره چون این قدرت هایی که می نویسن الکیه...
                      ای70وات فک نکنم باشه هرکانال50وات بیشتر ای سی نداریم وات های بالا رو باید مدارگسسته ببندی
                      ممنون دوست عزیز: این سایت یعنی خالی می بنده !! 120 وات !!!!!!!!!
                      راستی قابلیت اتصال به اکو یعنی چی؟
                      قضیه مونو چی هست!! امپی فایر مو نو !! چه فرقی با استریو داره!!؟
                      http://www.newkiteshop.com/product_info.php/cPath/48_66/products_id/249/pname/%D8%A2%D9%85%D9%BE%D9%84%DB%8C-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%88-120-%D9%88%D8%A7%D8%AA
                      سپاس

دیدگاه

ممنون دوست عزیز: این سایت یعنی خالی می بنده !! 120 وات !!!!!!!!!
                        راستی قابلیت اتصال به اکو یعنی چی؟
                        قضیه مونو چی هست!! امپی فایر مو نو !! چه فرقی با استریو داره!!؟
                        http://www.newkiteshop.com/product_info.php/cPath/48_66/products_id/249/pname/%D8%A2%D9%85%D9%BE%D9%84%DB%8C-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%88-120-%D9%88%D8%A7%D8%AA
                        سپاس
                        درود برشما...
                        بله دوست من خالی بندیه همه اینا ای سیشTDA1557Qهستش هر کانالش22وات میده2کانال هم بیشتر نداره...دوکانال رو جمع کنی میشه44وات
                        فکر کنم منظور از اکو افکت اکو هستش که کیتش هم هست اضافه می کنی صدا رو تکرار می کنه....
                        امپلی فایر مونو فقط یه کانال داره امپلی فایر استریو چند تاکانال
                        پیروز وسرزنده باشی
                        Proudly @real_ahmadi
                        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام یه ای سی هستش که 100وات مونو هست TDA7294فقط ولتاژ بالایی می خواد
                          بقیه چیز هاش رو هم می تونی توی دیتاشیت ببینی اگه خواستی استریو درست کنی باید دوتا از این ای سی بزاری
                          حداقل ولتاژ40ولته وحد اکثر100ولت به همین دلیل ولتاژ بالا یکم دردسر داره..
                          Proudly @real_ahmadi
                          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام من یه امپ ۴ کانال دارم با ۴ تا باند خیلی از صداش راضی هستم اما متوجه شدم که خروجی امپلیم دونه به دونه در فاصله زمانی مختلف دارن ضعیف میشن و صدای خوب قبلیو بهم نمیدن دلیلش چیه؟ از باندها نیست چون به یه خروجی سالمش وصل میکنم همون صدارو بهم میده. امپیلیم ۲ ماه کار کرده تقریبا نو هستش

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام من یه امپ ۴ کانال دارم با ۴ تا باند خیلی از صداش راضی هستم اما متوجه شدم که خروجی امپلیم دونه به دونه در فاصله زمانی مختلف دارن ضعیف میشن و صدای خوب قبلیو بهم نمیدن دلیلش چیه؟ از باندها نیست چون به یه خروجی سالمش وصل میکنم همون صدارو بهم میده. امپیلیم ۲ ماه کار کرده تقریبا نو هستش کسی میدونه چه مشکلی داره؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X