اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای ساخت امپلی فایر خودرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای ساخت امپلی فایر خودرو

نوشته اصلی توسط noorworkshop
    معادل ترانزیستور 557 تو بهترین عملکرد 558 است.
    خازن 2200 میکروفاراد ندارید خوب دوتا خازن 1000 میکرو فاراد رو با هم سری کنید اگر هم میخواهید 2200 رو بطور کامل داشته باشید به دوتا خازن 1000 میکرو فاراد دوتا خازن 100 میکرو فاراد هم اضافه کنید.
    ولی سعی کنید یا از همان خازن استفاده کنید یا فقط دوتا 1000 میکرو فاراد را با هم سری کنید تا نتیجه مطلوبی بدست بیاید.
    سلام مهندس خازن برعکس مقاومته اگه سری کنی کم میشه...مثلا دوتا1000میکرو فاراد باهم سری بشن میشه500میکرو خازن هارو باید باهم موازی کرد تا زیاد بشن....
    نوشته اصلی توسط babak5452
    دوست عزیزممنون از راهنماییت اما توجه کنی مدار ساخته شد یک بار هم تست شد و رفت برای نصب که در اثر جا به جا وصل شدن سیم های تغزیه ای سی فنا شد :biggrin: حالا موندم ایسیش گیر میاد راحت یا نه چون من این ای سی رو از بازار نخریده بودم و از تو ی ضبط قدیمی خودرو در اورده بودم
    دوستان ای سی مورد استفاده tda٨۵۶٠q بود کسی خبر داره موجودی این ایسی الان تو بازار چطوریه راحت گیر میاد یا باید دنبالش گشت ؟؟ در نظر داشته باشید من اصفهان هستم و تهران نیستم و دسترسی به ی سری اجناس نسبت به تهران ی مقداری سخت تره
    ای سیش خیلی بد گیر میاد وگر نه ای سی خیلی عالیه واقعا که من امسال رفتم گیرم نیومد توی کاشون هستم :angry: :angry: :angry: :angry:گفتن قدیمیه فقط تهران هست یا توی اینترنت ببین کدوم سایت ها می فروشن...
    موفق باشی
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

الان ای سی مشابه که بشه بدون تغییر توی مدار جایگزین این ای سی هست چی داریم ؟؟ یا حداقل ی ایسی که بشه از قطعات کیت قبلی براش استفاده کرد ؟؟
      اومدیم ثواب کنیم کباب شدیم تا همینجاش برام ۴٠ هزارتومن اب خورده

دیدگاه

الان ای سی مشابه که بشه بدون تغییر توی مدار جایگزین این ای سی هست چی داریم ؟؟ یا حداقل ی ایسی که بشه از قطعات کیت قبلی براش استفاده کرد ؟؟
        اومدیم ثواب کنیم کباب شدیم تا همینجاش برام ۴٠ هزارتومن اب خورده
        نه فک نکنم مشابه باشه شایدم باشه نمی دونم :read:
        40هزارتومن؟؟؟؟مگه چی خریدی؟راستی به کجای ماشین میخوای وصل کنی؟
        Proudly @real_ahmadi
        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

oo:وسایلش که کلا ۵ تومن شد ٣۵ تومن هزینه پست دادم چون از سه فروشگاه اینترنتی مختلف وسایلش رو خریدم حالا مشابه این نشد لاقل ی ای سی دیگه پیشنهاد بدین که بشه از قطعات همین کیت قبلی استفاده کنیم نخوایم قطعات جدید دیگه ای بخریم

دیدگاه

نمی دونم ازtda7377استفاده کن مدارش سادست حالت بریج3عدد خازن بیشتر نمی خواد
            Proudly @real_ahmadi
            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام و احترام تاپیکو خوندم و همون اول سرمو کوبیدم به دیوار :angry: اخه چرا همچین ای سی باید بهترین های تو بازار باشه چرا باید بدون دانش الکترونیک مدار بست ... چرا هیچ مدار حفاظت حداقل حفاظت پلاریته براش نبستید ؟ دیستورشن ااین ای سی وحشتناکه دیستورشن باید کمتر از 0.1 باشه که کیفیت داشته باشه من حتی صدای با دیسورت 0.5 درصد هم نمیتونم تحمل کنم

بنظرتون چرا پشت ظبط مدار dc-dc دوازده ولت به 35 الی 50 ولت میزارن و با 41 و 42 ولتاژ منفی میسازن ؟
              بنظرتون چرا باید اقایی به این محترمی نره ورودی امپشو حداقل با مقاومت 100 اهم یا کمتر به ورودی امپ بده ؟ حالا توان خروجی ظبط فرض کنیم 20 وات باشه جریان ورودی امپ باید کمتر از 10 میلی امپر باشه شما 20 وات رو بدی به امپ درجا میسوزه ورودی امپ رو باید از پشت ظبط گرفت که چهار تا سوکت aux داره چرا باید همچین اتفاقی بیفته ؟
              چرا باید شما سیم ورودی امپ رو بدون شیلد ببندین ؟ :cry: چرا اخه :cry: :cry: :cry: :cry:
              توروخدا بیشتر از این ارزش الکترونیکو نیارین پایین :cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed_06
                سلام و احترام تاپیکو خوندم و همون اول سرمو کوبیدم به دیوار :angry: اخه چرا همچین ای سی باید بهترین های تو بازار باشه چرا باید بدون دانش الکترونیک مدار بست ... چرا هیچ مدار حفاظت حداقل حفاظت پلاریته براش نبستید ؟ دیستورشن ااین ای سی وحشتناکه دیستورشن باید کمتر از 0.1 باشه که کیفیت داشته باشه من حتی صدای با دیسورت 0.5 درصد هم نمیتونم تحمل کنم

بنظرتون چرا پشت ظبط مدار dc-dc دوازده ولت به 35 الی 50 ولت میزارن و با 41 و 42 ولتاژ منفی میسازن ؟
                بنظرتون چرا باید اقایی به این محترمی نره ورودی امپشو حداقل با مقاومت 100 اهم یا کمتر به ورودی امپ بده ؟ حالا توان خروجی ظبط فرض کنیم 20 وات باشه جریان ورودی امپ باید کمتر از 10 میلی امپر باشه شما 20 وات رو بدی به امپ درجا میسوزه ورودی امپ رو باید از پشت ظبط گرفت که چهار تا سوکت aux داره چرا باید همچین اتفاقی بیفته ؟
                چرا باید شما سیم ورودی امپ رو بدون شیلد ببندین ؟ :cry: چرا اخه :cry: :cry: :cry: :cry:

با سلام
                اگر ای سی میشناسید که قدرت بالا و در عین حال دیستورشن پایین داشته باشه

لطفا بگید
                --------------------------- --------------------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed_06

دوست عزیز من اصلا هیچی از نوشته هات متوجه نمیشم مطمینی پستت به اینجا ربط داره ؟؟
                  والا کسی مدعی نشد این ایسی بهترینه حداقل من یکی که نگفتم بهترینه من این ای سی رو از خود ضبط در اورده بودم و بخاطر این که دیگه نمیخواستم ایسی دیگه ای بخرم ازش استفاده کردم
                  بعد استاد شرمنده که بدون هیچ دانشی مدار بستم و از شما اجازه نگرفته من خیلی عذر میخوام مثل شما از شکم مادرم با دانش بالایی از الکترونیک به دنیا نیومدم و میخوام تازه ی چیزایی از الکترونیک یاد بگیرم شرمنده من فکر میکردم همه اولش مبتدی بودن بعد تحصیل کردن و شدن استاد تو رشته الکترونیک نمیدونستم افرادی مثل شما وجود داشتن که از همون اول حرفه ای بودن مدار نسوزوندن و هرچی مدار ساختن و طراحی کردن کار میکرده
                  با مدار های حفاظتی اشنایی نداشتم تنها محافظی که میشناسم محافظ یخچاله :arrow: شرمنده که با استفاده از چندتا دیود ی مدار ساده محافظت از پلاریته معکوس نساختم
                  شرمنده گوش های ما حرفه ای نیست و دیسورتیشن ١٠ درصد رو هم متوجه نمیشیم و برامون فرقی بین امپلی با tdh زیر ١ درصد و بالای ١٠ درصد نیست شما گوشاتم ماشالله خیلی حرفیه و ماشالله خیلی تجربه شنیدن سیستم sq و hi fi داشتی ما متاسفانه در این مورد هم چند پله ای از شما عقب بودیم و از این بابت هم باز عذر میخوام
                  ببخشید ما اصلا ورودی ضبط رو به امپ ندادیم شما مطمینی که تایپک رو کامل خوندی صحبت از ی ماژول ام پی تری بوده نه ضبط ماشین و کسی نخواسته ٢٠ وات رو وصل کنه به ورودی امپلی
                  اونایی که شما میگی بهش aux ما تو حرفه خودمون بهش میگیم خروجه اولیه یا rca
                  شما دیدی من سیم ورودی امپلیم بدون شیلد بستم ؟؟
                  من بازم از شما عذر میخوام با تمام مواردی که بالا گفتید و عدم رعایتش علم الکترونیک رو به خاک و خون کشیدم و باعث خود کشی چند تن از اساتید الکترونیک به صورت دسته جمعی شدم شرمندم که با ساختن این مدار به اساتیدی مثل شما فحش دادم اصلا من میرم به عنوان جنایت کار جنگی خودمو تحویل پلیس اینترپل بدم که چنین جنایت بزرگی کردم :wow:
                  دوست عزیز این روضه های که شما الان داری میخونیا وقتش گذشته هنر داشتی زودتر از این قبل از ودا گفتن دار فانی توسط ای سی میخوندی به این نوشته های شما میگن نوش دارو بعد از مرگ سسسهراب که بدرد عمه رستم میخوره

دیدگاه

لطفا دعوا نکنید ناراحت هم نشید
                    همون7377که گفتم استفاده کن ای سی خوبیه دوتا خروجی30وات داره روی4اهم مصرف پایین این ای سی و قطعات کم خوبی ها شه ولی دستوریشن بالا بدیش دیستوریشن 7377مثل8560qهستش فرقی باهم ندارن فقط خروجی 7377دوتا30واته...
                    موفق باشی
                    Proudly @real_ahmadi
                    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

دوست عزیز من اصلا هیچی از نوشته هات متوجه نمیشم مطمینی پستت به اینجا ربط داره ؟؟
                      والا کسی مدعی نشد این ایسی بهترینه حداقل من یکی که نگفتم بهترینه من این ای سی رو از خود ضبط در اورده بودم و بخاطر این که دیگه نمیخواستم ایسی دیگه ای بخرم ازش استفاده کردم
                      بعد استاد شرمنده که بدون هیچ دانشی مدار بستم و از شما اجازه نگرفته من خیلی عذر میخوام مثل شما از شکم مادرم با دانش بالایی از الکترونیک به دنیا نیومدم و میخوام تازه ی چیزایی از الکترونیک یاد بگیرم شرمنده من فکر میکردم همه اولش مبتدی بودن بعد تحصیل کردن و شدن استاد تو رشته الکترونیک نمیدونستم افرادی مثل شما وجود داشتن که از همون اول حرفه ای بودن مدار نسوزوندن و هرچی مدار ساختن و طراحی کردن کار میکرده
                      با مدار های حفاظتی اشنایی نداشتم تنها محافظی که میشناسم محافظ یخچاله :arrow: شرمنده که با استفاده از چندتا دیود ی مدار ساده محافظت از پلاریته معکوس نساختم
                      شرمنده گوش های ما حرفه ای نیست و دیسورتیشن ١٠ درصد رو هم متوجه نمیشیم و برامون فرقی بین امپلی با tdh زیر ١ درصد و بالای ١٠ درصد نیست شما گوشاتم ماشالله خیلی حرفیه و ماشالله خیلی تجربه شنیدن سیستم sq و hi fi داشتی ما متاسفانه در این مورد هم چند پله ای از شما عقب بودیم و از این بابت هم باز عذر میخوام
                      ببخشید ما اصلا ورودی ضبط رو به امپ ندادیم شما مطمینی که تایپک رو کامل خوندی صحبت از ی ماژول ام پی تری بوده نه ضبط ماشین و کسی نخواسته ٢٠ وات رو وصل کنه به ورودی امپلی
                      اونایی که شما میگی بهش aux ما تو حرفه خودمون بهش میگیم خروجه اولیه یا rca
                      شما دیدی من سیم ورودی امپلیم بدون شیلد بستم ؟؟
                      من بازم از شما عذر میخوام با تمام مواردی که بالا گفتید و عدم رعایتش علم الکترونیک رو به خاک و خون کشیدم و باعث خود کشی چند تن از اساتید الکترونیک به صورت دسته جمعی شدم شرمندم که با ساختن این مدار به اساتیدی مثل شما فحش دادم اصلا من میرم به عنوان جنایت کار جنگی خودمو تحویل پلیس اینترپل بدم که چنین جنایت بزرگی کردم :wow:
                      دوست عزیز این روضه های که شما الان داری میخونیا وقتش گذشته هنر داشتی زودتر از این قبل از ودا گفتن دار فانی توسط ای سی میخوندی به این نوشته های شما میگن نوش دارو بعد از مرگ سسسهراب که بدرد عمه رستم میخوره
                      اقا من دست شمارو میبوسم هرچی گفتی حقم بود حوصله بحث کردن ندارم.
                      نوشته اصلی توسط aswhu600

با سلام
                      اگر ای سی میشناسید که قدرت بالا و در عین حال دیستورشن پایین داشته باشه

لطفا بگید
                      سلام و احترام tda7293

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed_06
                        اقا من دست شمارو میبوسم هرچی گفتی حقم بود حوصله بحث کردن ندارم. سلام و احترام tda7293
                        با سلام
                        این ای سی که گفتید ولتاژش بالاس

از نوع ولتاژ پایین چیزی سراغ دارید
                        --------------------------- --------------------------

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X