اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشخصات بلندگو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشخصات بلندگو

سلام خسته نباشید دوستان سه تا سوال داشتم

1- تو مشخصات بلندگو تو سایت زده
    Power(RMS/MAX): 75/200W
    75_200 وات
    الان این بلندگو چند وات هسته؟75 چیه و 200 چیه؟

2- دوتا بلندگو دارم که هر کدوم 75 وات هستن باید ضبط یا آمپلی فایر چند وات باشه؟باید 75 وات باشه یا 150 وات؟

3- با این پخش کننده کار کردین ؟اطلاعاتی راجبش دارین؟
    http://iran-micro.com/%D9%BE%D8%AE%D8%B4-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D9%BE%D9%86%D9%84%DB%8C-%28%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8 C-%D8%A7%D8%B2-microsd-usb%29-p-8363.html?review=process

4- ضمنا" راجب اهم و وات در بلندگو و ضبط یه توضیح اگر حوصله دارین میدین؟

پاسخ : مشخصات بلندگو

1-توانی که به بلندگو داده میشه به طور یکنواخت که نیست و دارای پیک هست.حالا این بلندگو دارای توان یکنواخت75 و توان لحظه ای 200 وات هسته! و شما همون 75 باید در نظر بگیریش.
    2-توان اسمی آمپلیفایر اگه از توان بلندگو یکم کمتر باشه بهتره چون هم ممکنه تو پیک به بلندگو آسیب بزنه و هم در موقع زیاد کردن صدا خراب بشه.مثلا دوتا 50 وات واسه بلندگوهای 75 واتی خوبه.
    3- این کیفیت خوبی داره.گیرنده fm هم داره .اکووالایزر سه حالته + ولوم و کنترل.فقط یه آمپلیفایر میخاد ببندی بهش.چیز خوبیه.

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

سلام
      ممنون ولی من
      2- جواب سوال 2 درست متوجه نشدم الان من دوتا بلند دارم که هر کدوم 75 وات هسته باید امپلی فایر 150 وات پیدا کنم یا 75 وات؟یا طبق گفته خودتون توان اسمی کمتر مثلا 140 وات یا 70 وات کدوم یکی؟ میخوام بدونم وات دوتا بلندگو جمع میشه و برابر اون توان امپلی فایر میگیرن ؟

3- برای اینا هر کدوم توضیح میدن هر کدوم یعنی چی میخوام محض یادگیری بدونم
      peak input power_75w
      nom input power_35w

4- این پخش کننده که عکسشو تو پست قبل دیدین نمیدونین خروجی صدا استریو هسته یا نه ؟دوکانال خروجی داره؟

5- و اینکه این دوتا بلند بنده دارم

پشت بلندگو سمت چپی نوشته
      peak input power_75w
      nom input power_35w

و پشت بلندگو سمت راستی چیزی نزده با سرج drs-33 تو نت به این مشخصات رسیدم
      Power(RMS/MAX): 75/200W

خب حالا سوالم اینه من میخوام پخش کننده ای که عکسشو تو پست قبلی دیدین بخرم و داخل ماشین وانت استفاده کنم
      و از این دوتا بلندگویی که مشخصاتشو گفتم استفاده کنم
      باید امپلی فایلر چند وات براش تهیه کنم که جوابگو این دو بلندگو باشه؟

و اگر شماتیکی از آمپلی فایر استریو دارین ممنون میشم برام بذارین که کیفیتش راضی کننده خوب باشه ؟

دیدگاه

یک امپلی فایر در حد 45 وات تا 50 وات با آیسی برات کافی هست.
        موفق باشی

دیدگاه

سلام
          بی زحمت اگر کسی حوصله داره جواب باقی سوالات هم بگه؟ممنون میشم
          و همینطور شماتیک از یک آمپلی فایر مناسب

دیدگاه

توان PMPO رو نمیدونم شرکت های سازنده از کجاشون در میارن و روی وسایل میزنن ولی تا اونجایی که من میدونم فقط جنبه تجاری داره و توان RMS مهمه که بازم مقداری که به عنوان PEAK استفاده میشه فقط قابلیت تحمل بوبین بلنگو نشون میده و قرار نیست توی اون توان بلندگو صدای درست و حسابی داشته باشه باید همون توان NOM را حساب کرد تازه اگر سازنده راست نوشته باشه . معمولا یه 20 تا 30 درصدی مزارن روش.
            امپدانس بلندگو مقاومت دو سر بوبین بلندگو هست البته یه مقدار میانگین چون بوبین داخل بلندگو در فرکانس های مختلف مقاومت متفاوتی از خودش نشون میده.
            هر قدر این مقدار بزرگتر باشه میزان تحریک پذیری بلندگو کم میشه واین باعث میشه که بلنگو به نویز روی خط تقریبا واکنش نشون نده در عوض درایو کردن بلندگو با امپدانس بالا نیاز به ولتاژ بالایی داره تا بشه بلندگو را راه انداخت. معمولا بلندگو های سالنی و حرفه ای مخصوص کنسرت و ... امپدانس 16 اهمی دارند و بلند گو های خونگی برای سیستم های های-فای امپدانس 6 یا 8 اهمی دارند و بلند گو های اتومبیل امپدانس 2 یا 4 اهمی دارن. البته داخل خودرو به دلیل پایین بودن ولتاژ مجبور به استفاده از امپدانس پایین هستیم یکی از مشکلاتی که امپدانس پایین بلندگو ایجا میکنه بالا رفتن جریان در ترانزیستور های استیج قدرت آمپلی فایر هاست که قیمت آمپلی فایر هایی که توانابیی درایو کردن بلنگو های اپدانس پایین رو دارند یه مقدار بالاتر میبرد.

به قیافه بلند گو هات نمیاد که 75 واتی باشن به نظرم روی اون 35 وات هم نمیشه حساب کرد. از اونجایی که اسپیکر خودرو هستند و البته قدیمی باید 4 اهمی باشند.

ولی به هر حال هر چقدر توان آمپیلی فایرت بیشتر باشه به نظرم کیفیتی که روی ولوم پایین میده بیشتره. میتونی با تقسیم مقاومتی ورودی یک آمپلی فایر خیلی قوی رو محدود کنی و ازش صدای خیلی خوب بگیری.
            انتخواب آمپلی فایر هم بستگی به این داره که کجا می خوای ازش استفاده کنی.

دیدگاه

ممنون تشکر از راهنما کاملتون فقط بی زحمت جواب این سوال هم بدین

1- این سوال صرفا جهت فرمول یا اطلاع میخوام بدونم
              من دوتا بلند دارم که هر کدوم 75 وات هسته باید امپلی فایر 150 وات پیدا کنم یا 75 وات؟یا طبق گفته خودتون توان اسمی کمتر مثلا 140 وات یا 70 وات کدوم یکی؟ میخوام بدونم وات دوتا بلندگو جمع میشه و برابر اون توان امپلی فایر میگیرن ؟

2- برای این بلندگو ها از امپلی فایر 50وات استفاده کنم خوبه؟ جوابگوست؟
              برای داخل خودرو وانت تویوتا میخوام استفاده کنم فقط دوست دارم کم هزینه و همینطور تا جایی که امکانش هست صدا شفاف بدون نویز باشه
              میتونین لینک یا شماتیک یک آمپلی فایر مناسب استریو بهم معرفی کنین برای داخل خودرو میخوام ؟ که به این پخش کننده وصل کنم
              http://iran-micro.com/%D9%BE%D8%AE%D8%B4-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D9%BE%D9%86%D9%84%DB%8C-%28%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8 C-%D8%A7%D8%B2-microsd-usb%29-p-8363.html?review=process

با سرج کردن به انواع مختلفی از آمپلی فایر ها میرسم و اطلاعات کاملی ندارم که بتونم تشخیص بدم کدوم مناسب برای داخل خودرو و همینطور این بلندگو ها مناسبه اگر شما این لطف به بنده بکنین ممنون میشم

دیدگاه

بسته به اینکه مدار استریو یا منو لازم داری.
                در صورت نیاز به مدار استریو دو آمپلی فایر 70 وات روی 4 اهم (با فرض اینکه امپدانس بلندگو 4 اهم باشه)
                و در صورتی تمایل به استفاده در حالت منو دارید.وابسته به آرایش بلندگو ها اگر بلنگو ها به صورت سری باشند یک آمپلی فایر 140 وات روی 8 اهم و اگر موازی باشن
                140 وات روی 2 اهم.

بازهم میگیم به قیافه بلندگو ها نمیخورد که نزدیک 70 وات هم باشن (70 وات ARMS توان خیلی زیادی هست).
                به نظر من روی 20 تا 30 وات بیشتر حساب نکن.

دیدگاه

خب شماتیک یک آمپلی فایر مناسب استریو دو کانال
                  بهم معرفی میکنین که با 12 ولت برق خودرو کار کنه و همینطور 40 تا 50 وات باشه و از یک پتانسیومتر استفاده شده باشه
                  که بتونم خروجی تا جایی بلندگو نیاز داره همون 30 وات شما تنظیم کنم؟
                  که اگر در اینده خواستم بلندگو اضافه کنم مشکل ساز نباشه؟

دیدگاه

با سلام

توان نوشته شده روی بلندگو را زیاد روش حساب باز نکن

ای سی های حدود 20 وات ( دو تا 10 وات ) به راحتی میتونن با این دو بلندگو کار کنن و تو ماشین صدای بلندی را پخش کنن

یکی از بچه ها یه مدار برای تو ماشین بسته یه نگاهی به تاپیکش بکن
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=111981.0
                    --------------------------- --------------------------

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X