اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو و تبادل نظر]جعبه برای سابووفر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : جعبه برای سابووفر

نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
    شمام که همیشه انرژی منفی بده بابا من گفتم فعلا میخوام ازمایشی کار کنم همین....
    درود داداش من.موج منفی چیه؟وقتی نمیشه بگم میشه؟
    باشه از این ب بعد هرچی گفتین میگم میشه
    میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza4560
      درود داداش من.موج منفی چیه؟وقتی نمیشه بگم میشه؟
      باشه از این ب بعد هرچی گفتین میگم میشه
      ناراحت نشو چ بشه چ نشه فرقی نداره چون امروز بردمش توی ماشین فیلتر رو وصل کردم پت پت می کرد ماشین روشن کردم خوب شد وی صدا می دادم ورودی خروجی صدای موسیقی نمیومد...بردمش تو خونه اعصابم خورد بود +و-ای سی رو اشتب زدم 7377به درک رفت......یکی دیگه باید بخرم...حالا نمی دونم چرا فیلتر تو خونه خوب بود توماشین خراب...
      Proudly @real_ahmadi
      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

ناراحت نشو چ بشه چ نشه فرقی نداره چون امروز بردمش توی ماشین فیلتر رو وصل کردم پت پت می کرد ماشین روشن کردم خوب شد وی صدا می دادم ورودی خروجی صدای موسیقی نمیومد...بردمش تو خونه اعصابم خورد بود +و-ای سی رو اشتب زدم 7377به درک رفت......یکی دیگه باید بخرم...حالا نمی دونم چرا فیلتر تو خونه خوب بود توماشین خراب...
        بخاطر بلندگوته.داداش ساب بخر.فیلترت چیه؟بزار ببینم
        میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza4560
          بخاطر بلندگوته.داداش ساب بخر.فیلترت چیه؟بزار ببینم
          نه داداش تو خونه خوب کار می کنه....تو اشین اون جوریه فیلتر هم مدارشو می زارم
          Proudly @real_ahmadi
          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

دوست عزیز اینی که شما عکسش رو گذاشتی اصلا هیچ ربطی به ساب ووفر نداره ی ساب ووفر واقعی اصولا از فرکانس ٢٠ هرتز تا ۵٠٠ هرتز رو اجرا میکنه که تا ١۵٠ هرتزش میشه ی بیس.واقعی و از اون به بعد مید بیس هست این باند شما خیلی خوب هنر کنه بتونه از ٢٠٠ هرتز رو درست و با قدرت اجرا کنه و زیر این حد رو دست پا شکسته اجرا میکنه شما موقعی که رفتی اینو بخری.باید توجه میکردی ببینی رنج فرکانسیش چقدر هست نه اینکه بری به فروشنده بگی ساب ووفر میخوام هر بیسی بیس نیست درسته این بلندگو میکوبه برات ولی این بیسی که داری میگیری بیس ی ساب ووفر نیست
            کلا وقتت رو برای این بلندگو تلف نکن اگه واقعا دنبال بیس هستی و برو حداقل ی بلندگوی ٢۵ یا ٣٠ سانتی بگیر که تو رنج فرکانسی ٢٠ تا ۵٠٠ هرتز تخصصش باشه

بعدشم اوایل تایپک ی دوستان باکس ٣٠ لیتری سیلید رو دیدم برای این بلندگو پیشنهاد داده بود که واقعا من تعجب کردم چطوری برای ی بلندگوی ١۶ سانتی چنین حجمی و سیلید پیشنهاد دادن صفحه این بلنگو با توجه به ابعادش و و جنسش که به نظر میرسه کاغذ باشه اصلا توان جابجایی چنین حجم هوایی اونم تو ی باکس سیلید رو نداره برای این بلندگو به نظر من با توجه به ابعادش و همچنین با توجه به این که هیچ وقت ندیدم برای ووفر کامپونت هایی حرفه ای و قوی تر از این کیک پنلی با حجم بیشتر از ١٢ لیتر بسازن به نظرم ٣٠ لیتری سیلید غیر معقوله حتی ٢۵ لیتری هم غیر معقوله برای هر کدوم این بلندگو ها نهایت ی باکس سیلید ٨ تا ٩ لیتری کفایت میکنه
            دوست عزیز دوستانه بهت میگم این بلندگو ها رو بذار کنار و برو دنبال ی ساب ووفر واقعی که بتونی ی بیس واقعی ازش بگیری و وقتی بیس میزنه قشنگ فشار هوا رو رو سینت حس کنی نه اینکه فقط ی صدای دوپس به گوشت برسه بیس واقعی اونه نه این ی ساب واقعی باید مشخصه های بالا رو داشته باشه وقت پولت رو برای ی چیزی بذار که ارزشش رو داشته باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط babak5452
              دوست عزیز اینی که شما عکسش رو گذاشتی اصلا هیچ ربطی به ساب ووفر نداره ی ساب ووفر واقعی اصولا از فرکانس ٢٠ هرتز تا ۵٠٠ هرتز رو اجرا میکنه که تا ١۵٠ هرتزش میشه ی بیس.واقعی و از اون به بعد مید بیس هست این باند شما خیلی خوب هنر کنه بتونه از ٢٠٠ هرتز رو درست و با قدرت اجرا کنه و زیر این حد رو دست پا شکسته اجرا میکنه شما موقعی که رفتی اینو بخری.باید توجه میکردی ببینی رنج فرکانسیش چقدر هست نه اینکه بری به فروشنده بگی ساب ووفر میخوام هر بیسی بیس نیست درسته این بلندگو میکوبه برات ولی این بیسی که داری میگیری بیس ی ساب ووفر نیست
              کلا وقتت رو برای این بلندگو تلف نکن اگه واقعا دنبال بیس هستی و برو حداقل ی بلندگوی ٢۵ یا ٣٠ سانتی بگیر که تو رنج فرکانسی ٢٠ تا ۵٠٠ هرتز تخصصش باشه

بعدشم اوایل تایپک ی دوستان باکس ٣٠ لیتری سیلید رو دیدم برای این بلندگو پیشنهاد داده بود که واقعا من تعجب کردم چطوری برای ی بلندگوی ١۶ سانتی چنین حجمی و سیلید پیشنهاد دادن صفحه این بلنگو با توجه به ابعادش و و جنسش که به نظر میرسه کاغذ باشه اصلا توان جابجایی چنین حجم هوایی اونم تو ی باکس سیلید رو نداره برای این بلندگو به نظر من با توجه به ابعادش و همچنین با توجه به این که هیچ وقت ندیدم برای ووفر کامپونت هایی حرفه ای و قوی تر از این کیک پنلی با حجم بیشتر از ١٢ لیتر بسازن به نظرم ٣٠ لیتری سیلید غیر معقوله حتی ٢۵ لیتری هم غیر معقوله برای هر کدوم این بلندگو ها نهایت ی باکس سیلید ٨ تا ٩ لیتری کفایت میکنه
              دوست عزیز دوستانه بهت میگم این بلندگو ها رو بذار کنار و برو دنبال ی ساب ووفر واقعی که بتونی ی بیس واقعی ازش بگیری و وقتی بیس میزنه قشنگ فشار هوا رو رو سینت حس کنی نه اینکه فقط ی صدای دوپس به گوشت برسه بیس واقعی اونه نه این ی ساب واقعی باید مشخصه های بالا رو داشته باشه وقت پولت رو برای ی چیزی بذار که ارزشش رو داشته باشه
              دومدل بود اون یکیش رو هم گرفتم کوچیک بود تست کردم اصلا صا منداشت رفتم دوتا از همین رو برداشتم خوبه الان ردیف کار می کنه
              Proudly @real_ahmadi
              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

باندی که واقعا اسمش سابووفر هستش بیشینه فرکانس اجراییش 120 هرتز هست نه 500
                زکات علم نشر آن است
                بیشتر با من اشنا بشین :
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m
                  باندی که واقعا اسمش سابووفر هستش بیشینه فرکانس اجراییش 120 هرتز هست نه 500
                  استاد گرامی اگه توجه کنی ما که گفتیم بیس واقعی تا ١۵٠ هرتز هست اما شما اگه توجه کنی خیلی از ساب ووفر ها فرکانس های بالاتر از این مقدار رو هم اجرا میکنن مثلا اکثر ساب ووفرهای کنوود تا ٣٠٠ هرتز رو اجرا میکنن یا مثلا ساب اینیفینیتی ١٢۶٠ تا ۴٠٠ هرتز رو اجرا میکنه یا ساب جی بی ال جی تی ۵-١٢ تا فرکانس ۴۵٠ هرتز رو اجرا میکنه یا سونی جی تی ار ١٢١ تا ۵٠٠هرتز رو اجرا میکنه که دلیلش اینه صدای ساب ووفر از حالت خشکی و تقه ای بودن در بیاد و ی مقداری نرم باشه تا موزیک گوش دادن با اون ساب اذیتمون نکنه اصطلاحا میگن موزیکال باشه صداش و مقداری هم این اجرای فرکانس های بالاتر از ١۵٠ بر میگرده به این که ساب بتونه تا حدودی رنج فرکانسی میدبیس رو پوش بده
                  اگه صرفا ساب ووفر خاصی مد نظر بود بله حرف شما درست بود مثلا L7 های خودم کلا بالای ١٠٠ هرتز رو اجرا نمیکنن ولی من با در نظر گرفتن اینکه ساب هایی که الان تو بازار هست رنج فرکانسی از ٢٠ تا حتی ٧٠٠ هرتز هم داریم گفتم که نرمالش از ٢٠ تا ۵٠٠ هرتز هست منظورم ی قاعده کلی بود نه ی دسته خاص چون همونجور که مثال زدم سونی ١٢١ رو بهش میگن ساب ووفر کیکر L7 هم همینجور

دیدگاه

استاد گرامی اگه توجه کنی ما که گفتیم بیس واقعی تا ١۵٠ هرتز هست اما شما اگه توجه کنی خیلی از ساب ووفر ها فرکانس های بالاتر از این مقدار رو هم اجرا میکنن مثلا اکثر ساب ووفرهای کنوود تا ٣٠٠ هرتز رو اجرا میکنن یا مثلا ساب اینیفینیتی ١٢۶٠ تا ۴٠٠ هرتز رو اجرا میکنه یا ساب جی بی ال جی تی ۵-١٢ تا فرکانس ۴۵٠ هرتز رو اجرا میکنه یا سونی جی تی ار ١٢١ تا ۵٠٠هرتز رو اجرا میکنه که دلیلش اینه صدای ساب ووفر از حالت خشکی و تقه ای بودن در بیاد و ی مقداری نرم باشه تا موزیک گوش دادن با اون ساب اذیتمون نکنه اصطلاحا میگن موزیکال باشه صداش و مقداری هم این اجرای فرکانس های بالاتر از ١۵٠ بر میگرده به این که ساب بتونه تا حدودی رنج فرکانسی میدبیس رو پوش بده
                    اگه صرفا ساب ووفر خاصی مد نظر بود بله حرف شما درست بود مثلا L7 های خودم کلا بالای ١٠٠ هرتز رو اجرا نمیکنن ولی من با در نظر گرفتن اینکه ساب هایی که الان تو بازار هست رنج فرکانسی از ٢٠ تا حتی ٧٠٠ هرتز هم داریم گفتم که نرمالش از ٢٠ تا ۵٠٠ هرتز هست منظورم ی قاعده کلی بود نه ی دسته خاص چون همونجور که مثال زدم سونی ١٢١ رو بهش میگن ساب ووفر کیکر L7 هم همینجور
                    اقا بابک من چیکار به کیکرای شما دارم ؟
                    حالت کلی رو عرض کردم. قانونا سابووفر "طراحی میشه" برای اجرای فرکانس های زیر 120
                    واگرنه به همین ال 7 های شما هم صدای کامل بدی مید هم شنیده میشه ازش ولی کویل داغ میکنه
                    زکات علم نشر آن است
                    بیشتر با من اشنا بشین :
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                    ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

سلام اقا بابک

ما 30 لیتری رو ونتد پیشنهاد دادیم.

و اگه تاپیک رو خونده باشین منم گفتم اینا اصلا ساب ووفر نیستند و تو ماشین بیشتر میدرنج و میدبیس هستند.

و تو یه پست دیگه هم گفتم که طوری حجمو گفتم که اگه بعدا خواستن از دو تا"ساب ووفر 8 اینچ" استفاده بکنه مشکلی نداشته باشه.و فعلا کارشو راه بندازه.

چون اگه "فقط بخواد مختص" این بلندگو ها با mdf 16mm باکس بسازه فک کنم هزینه ساخت باکس از قیمت دو تا بلندگو بیشتر بشه.و شاید اون بیسی رو هم که میخواد و با این بلندگوها و باکس مختص اونا نگیره. و دوباره مجبور بشه بره مثلا ساب

8 اینچ بگیره باید دوباره وقت و هزینه پای ساخت باکس جدید صرف بکنه.
                      DD Audio & SP Audio

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir h.
                        سلام اقا بابک

ما 30 لیتری رو ونتد پیشنهاد دادیم.

و اگه تاپیک رو خونده باشین منم گفتم اینا اصلا ساب ووفر نیستند و تو ماشین بیشتر میدرنج و میدبیس هستند.

و تو یه پست دیگه هم گفتم که طوری حجمو گفتم که اگه بعدا خواستن از دو تا"ساب ووفر 8 اینچ" استفاده بکنه مشکلی نداشته باشه.و فعلا کارشو راه بندازه.

چون اگه "فقط بخواد مختص" این بلندگو ها با mdf 16mm باکس بسازه فک کنم هزینه ساخت باکس از قیمت دو تا بلندگو بیشتر بشه.و شاید اون بیسی رو هم که میخواد و با این بلندگوها و باکس مختص اونا نگیره. و دوباره مجبور بشه بره مثلا ساب

8 اینچ بگیره باید دوباره وقت و هزینه پای ساخت باکس جدید صرف بکنه.
                        برای پورتد هم حتی حجم ٣٠ لیتر برای این سایز بلندگو زیاده نهایت نهایت ٢٠ لیتر کافیشه
                        من باشم به شخصه نه وقتم و نه پولم رو برای ساخت باکس برای این بلندگو نمیذارم و خیلی راحت میرم ی جفت باکس بلندگوی سیستم صوتی خونگی میخرم و از اونا استفاده میکنم و حتی از ووفر همون برای تولید بیس استفاده میکنم مثلا ی همچین چیزی
                        http://tehran.divar.ir/v/باند-پاناسونیک/RBm_cJ4eY/
                        هم خیلی ارزونتر از در میاد هم ی چیز اصولی میشه

دیدگاه

:cry2:اصلا نمی خوام بسازم :cry2:
                          چرا می سازم صبر کنید فعلا یه مشکل رو برطرف کنم می سازم ببینیم چی میشه...
                          Proudly @real_ahmadi
                          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

فدا سرت به درک واسلش کردی.یدونه دیه بخر حله
                            Just God

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X