اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آی سیta8221

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آی سیta8221

سلام خسته نباشید دوستان یه زحمت داشتم میخواستم دیتاشیت آی سی ta8221 ببینین و بعد جواب دوتا سوال به بنده بدین

1- پایه 1 آی سی دقیقا چه کاری انجام میده و باید به چند ولت وصل بشه؟یا باید به زمین وصل کنم؟

2- پایه 4 آی سی باید به چند ولت وصل بشه و اینکه دقیقا چه کاری انجام میده؟

http://www.pselectronic.cz/pdf/1122/1122523.pdf

پاسخ : آی سیta8221

سلام
    هر پایه با یک مقا ومت باید به مثبت وصل شوند...
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

ورودی مدارم 12 ولت دادم برق ماشین

حالا تو دیتاشیت گفته هر پایه تا چند ولت میتونه تحمل کنه؟از چه مقدار مقاومتی استفاده کنم؟
      و نگفتین کار هر پایه دقیقا چیه؟ پایه 1 چیه؟ پایه 4 چی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aleas
        ورودی مدارم 12 ولت دادم برق ماشین

حالا تو دیتاشیت گفته هر پایه تا چند ولت میتونه تحمل کنه؟از چه مقدار مقاومتی استفاده کنم؟
        و نگفتین کار هر پایه دقیقا چیه؟ پایه 1 چیه؟ پایه 4 چی؟
        اول یه مقاومت 10کیلو بزار یکیش کارش موت...یعنی صدا رو قطع می کنه یکیشهم استند بای وقتی کارش نداشته باشی تغذیه رو قطع نمی کنی فقط اینو قطع می کنی میره روی حالت استند بای
        موفق باشی
        Proudly @real_ahmadi
        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

http://s6.uplod.ir/i/00668/ty1fs5c76qh5.jpg

پایه 4 متوجه شدم تو دیتاشیت زده میتونم همون 12 ولت که به vcc دادم به پایه چهار بدم منم بدون مقاومت 12 ولت وصل کردم پایه 4 فکر نکنم موردی باشه

الان مشکل من سر پایه 1 هسته واقعا درست متوجه نمیشم چکار میکنه !
          پایه 1 به منفی میزنم صدا قعطع میکنه ولی به مثبت وصل کنم یا نکنم هیچ تفاوتی متوجه نمیشم ! تو دیتاشیتم گفته به مثبت وصل بشه ولی کارایش چیه؟!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aleas
            http://s6.uplod.ir/i/00668/ty1fs5c76qh5.jpg

پایه 4 متوجه شدم تو دیتاشیت زده میتونم همون 12 ولت که به vcc دادم به پایه چهار بدم منم بدون مقاومت 12 ولت وصل کردم پایه 4 فکر نکنم موردی باشه

پایه 1 به منفی میزنم صدا قعطع میکنه ولی به مثبت وصل کنم یا نکنم هیچ تفاوتی متوجه نمیشم ! تو دیتاشیتم گفته به مثبت وصل بشه ولی کارایش چیه؟!!!
            اگه وصل کنی کار می کنه قطع کنی ای سی میره روی استند بای
            Proudly @real_ahmadi
            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

داداش میگم شما چه بای بایی داری

تو پاسخ قبلی منو کامل بخون دقیق بی زحمت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aleas
                داداش میگم شما چه بای بایی داری

تو پاسخ قبلی منو کامل بخون دقیق بی زحمت
                داداش درست گفتم شما منظورمو متوجه نمی شی :cry2: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
                ببین ای سی ها معمولا یه پایه دارن واسه وقتی که نخوای استفاده کنی این بیشتر توی امپلی فایر های ماشین هست اسمشREMهست یعنی ریموت یک سیم از پخش خودرو میاد بهش وقتی پخش روشن بشه این سیم مستقیم ول میشه به +تغذیه....امپلی روشن میشه و وقتی پخش خاموش بشه سیم قطع میشه تا باطری خالی نشه....اگه اسن سیم رو خودت مستقیم وصل کنی به تغذیه مشکلی پیش نمیاد
                یکی از دوستان امپلی فایر ماشین رو همین کارو کرده ود سیمREMرو مستقیم به باطری زده بود گفتمشکلی پیش نیومد....این مورد امپلی ماشین بود
                این ای سی رو باید پایه 4با یک مقاومت وصل به به مثبت تغذیه....توی عکس نوشتهVCCیعنی مثبت نوشتهStandbyدقت کن می بینیش
                موفق باشی
                Proudly @real_ahmadi
                #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام
                  ممنون پایه 4 متوجه شدم بعد واسش یه مقاومت 10 کیلو میذارم

الان مشکل اصلی من پایه یک هسته واسه این گفتم پست قبلی بخونین !

پایه 1 به منفی میزنم صدا قطع میکنه ولی به مثبت وصل کنم یا نکنم هیچ تفاوتی متوجه نمیشم ؟؟؟؟؟؟؟! تو دیتاشیتم گفته به مثبت وصل بشه ولی؟؟!!!

حالا ایا باید پایه یک به مثبت وصل بشه یا نه؟اگر اره با مقاومت وصلش کنم؟چون تو دیتاشیت زدم ماکزیمم 2 ولت + وصل بشه انی که من متوجه شدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aleas
                    سلام
                    ممنون پایه 4 متوجه شدم بعد واسش یه مقاومت 10 کیلو میذارم

الان مشکل اصلی من پایه یک هسته واسه این گفتم پست قبلی بخونین !

پایه 1 به منفی میزنم صدا قطع میکنه ولی به مثبت وصل کنم یا نکنم هیچ تفاوتی متوجه نمیشم ؟؟؟؟؟؟؟! تو دیتاشیتم گفته به مثبت وصل بشه ولی؟؟!!!

حالا ایا باید پایه یک به مثبت وصل بشه یا نه؟اگر اره با مقاومت وصلش کنم؟چون تو دیتاشیت زدم ماکزیمم 2 ولت + وصل بشه انی که من متوجه شدم
                    شما وقتی ورودی وصل می کنی صدا داری تو خروجی؟؟؟
                    اگه نداری یه مقاومت 10کیلو واسه پایه یک هم بزار و وصلش کن به مثبت(حتما وصلش کن)همین
                    Proudly @real_ahmadi
                    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

زیاد سر دردت کردم شرمنده

اره وقتی ورودی وصل میکنم تو خروجی صدا دارم

حالا چه به مثبت وصل کنم یا نکنم تو خروجی صدا دارم ولی اگر به منفی وصل کنم صدا قطع میشه

پس هم پایه 1 و هم 4 هر دو با یه مقاومت 10 کیلو به مثبت کنم؟
                      از بابت پایه 1 مطمئنی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aleas
                        زیاد سر دردت کردم شرمنده

اره وقتی ورودی وصل میکنم تو خروجی صدا دارم

حالا چه به مثبت وصل کنم یا نکنم تو خروجی صدا دارم ولی اگر به منفی وصل کنم صدا قطع میشه

پس هم پایه 1 و هم 4 هر دو با یه مقاومت 10 کیلو به مثبت کنم؟
                        از بابت پایه 1 مطمئنی؟
                        بله مطمئن هستم که میگم توی دیتاشیت هم نوشته اکه حرف منو قبول نداری.....
                        موفق باشی
                        Proudly @real_ahmadi
                        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X