سلام خدمت دوستان الان من یه آمپ با چهار خروجی 60 دارم میخوام دوتاشو به باندای کواکسیال ببندم ودوتای دیگرو به یه ساب با توجه به اینکه آمپ من استریو هستش وامکان بریج کردن (شاید)وجود نداشته باشه (ic=tda7560)باید چیکار کنم
سلام خدمت دوستان الان من یه آمپ با چهار خروجی 60 دارم میخوام دوتاشو به باندای کواکسیال ببندم ودوتای دیگرو به یه ساب با توجه به اینکه آمپ من استریو هستش وامکان بریج کردن (شاید)وجود نداشته باشه (ic=tda7560)باید چیکار کنم
سلام دوست عزیز
منم مشکل شما رو داشتم ولی دارم حلش میکنم
به تاپیک ما بیاید
حتما به نتیجه میرسیم.
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=113173.0
صفحه 5 ساخت باکس هست
از صفحه 3 یا 4 میتونی مقدار سابتو پیدا کنی.
این ای سی خودش 4تا خروجی اره 4تاش هم بریج هستن 60وات نیست هرکانالش حد اکثر51وات میده...
موفق باشی
متوجهم ولی هیچ راهی نیست ازش 100 بگیریم یا یه ساب که دو ورودی داشته باشه
خوب دوتا ساب 50وات یا80وات تهیه کن دوتا کانالش رو بزن به ساب دوتا کانالش رو هم به بلند گو.....
100می خوای بگیری از ای سیTDA7294استفاده کن که البته ولتاژ زیادی میخواد واسه100وات قدرت.....دیتاشیت رو بخون به اندازه بهش ولتاژ بده با18ولت دوبل هم به راحتی کار می کنه.....
پاینده باشی
دیدگاه