اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو و تبادل نظر] بحث در مورد ساخت آمپلی فایر توان بالا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بحث در مورد ساخت آمپلی فایر توان بالا

نوشته اصلی توسط ali.haddad90
    سلام دوستان عزیز و خوب . راستش من خیلی وقته با انواع آمپلی ها سر و کله زدم .. از ترانزیستوری و ماسفت و آی سی های ضعیف و قوی و stk و همه رو به یه نحوی بررسی کردم و خیلی ها رو ساختم .. ولی الان انگار به یه حالت اشباعی رسیدم . داشتم مشخصات دستگاه Sony Shake 7 رو میخوندم که حدود 3000 وات rms میده و یه هیولاس واقعا .. میخام ببینم اصن اساس کار این آمپا چیه .. آی سی هاشون چیه ؟ آیا میشه چند تا آی سی stk رو همزمان باهم واسه دوکانال استریو بکار برد تا به قدرت بالا تری رسید ؟ منظورم موازی کردن یا چیزای دیگه س . یا اینکه آی سی های جدید تری وجود دارند و من بی خبرم ؟ دوستای عزیز لطفا هرکس هر نظر یا ایده ای داره مطرح کنه ممنون میشم حتی اگه در حد یک جمله یا سرنخ . بازم ممنون .

من خیلی دنبال این قضیم ، با عقل ناقصم فک کنم یه چیزایی فهمیدم

من داشتم تو سرویس منوال sony gpx8 میگشتم چشم خورد به DAMP همون امپ کلاس D
    البته این امپ ها وردی دیجیتال دارن بعد با یه درایو خیلی قدرتمند تقویت میشن

مثلا همین sony gpx8 .
    250 وات RMS توان داره
    ورودیش دیجیتاله
    ای سی قدرتشم از نوع IRS هستش
    رفتم دنبال دیتا شیت IRS مدارشو دیدم
    سونی با کمی تغییر اما موثر خروجی قدرتمندی تولید کرده

بازم میگم عقل ناقص من اینجوری برداشت کرده . نظر دوستان و اساتید برای من سنده .

http://s6.picofile.com/file/8210466400/sony_mhc_gpx5_gpx7_gpx8_ver1.jpg

http://s3.picofile.com/file/8210466418/irs209204.jpg
    Iran Navy
    Ensign Ali.Hdyi

دیدگاه

سلام دوستان عزیز و خوب . راستش من خیلی وقته با انواع آمپلی ها سر و کله زدم .. از ترانزیستوری و ماسفت و آی سی های ضعیف و قوی و stk و همه رو به یه نحوی بررسی کردم و خیلی ها رو ساختم .. ولی الان انگار به یه حالت اشباعی رسیدم . داشتم مشخصات دستگاه Sony Shake 7 رو میخوندم که حدود 3000 وات rms میده و یه هیولاس واقعا .. میخام ببینم اصن اساس کار این آمپا چیه .. آی سی هاشون چیه ؟ آیا میشه چند تا آی سی stk رو همزمان باهم واسه دوکانال استریو بکار برد تا به قدرت بالا تری رسید ؟ منظورم موازی کردن یا چیزای دیگه س . یا اینکه آی سی های جدید تری وجود دارند و من بی خبرم ؟ دوستای عزیز لطفا هرکس هر نظر یا ایده ای داره مطرح کنه ممنون میشم حتی اگه در حد یک جمله یا سرنخ . بازم ممنون .
      من یه نمونه ای سی ارجینال هست که هم دیپ داره هم اس ام دی البته من دیپه ارجینالشو دیدم شونزده هزار تومن استریو هست و هر کانالش صد وات میده و میتونی بریج هم ببندی چیز خوبی بود
      چه خوش سلیقه است گلچین روزگار...
      خوبان رفتند و ما ماندیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m
        منظورم اینه ایسی الکی نیستش حساب کتاب داره
        اونم پراید نیست با پی کی تیون رفتم 210 تا میرفت خدا بیامرز فروختمش
        امپر پراید بسته بودم روش نگا کنی امپر ابم کار نمیکنه
        جدی با پی کی این کارو کردی؟؟
        پسر خالم یه پیکی داره وقتی حرکت میکنه من فقط ایت الکرسی میخونم تا زنده برسم از وسط ماشین کف خیابون پیداست تازه ساب خیلی قوی هم داره
        خوبان رفتند و ما ماندیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط oss2
          من یه نمونه ای سی ارجینال هست که هم دیپ داره هم اس ام دی البته من دیپه ارجینالشو دیدم شونزده هزار تومن استریو هست و هر کانالش صد وات میده و میتونی بریج هم ببندی چیز خوبی بود
          سلام خب شماره ای سی رو لطف کن بگو بررسی کنیم . اینجوری که میگی به امتحانش می ارزه . مرسی .

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : بحث در مورد ساخت آمپلی فایر توان بالا

نوشته اصلی توسط ashk
            شما اگر میخوای AB بسازی تیتان 2000 رو پیشنهاد می کنم.
            قدرتش از اسمش پیداست. سرچ کنی پیداش میکنی. ولی اون آمپ سونی هم 3000 وات نیست.
            حتی 1000 وات هم نیست. چون فقط توان ملاک نیست. سونی 3000 وات رو با چی میخواد درایو کنه.
            همچین درایوری هر ضربه باسش مکش یه جاروبرقی رو ایجاد میکنه.
            استاد سلام . مرسی از نظرات عالی شما . عرض اینکه امپ تیتان 2000 کجاس مداراش که من برم سراغش ؟ این موضوع هم که فرمودین سونی 1000 هم نیست ، راستش واقعی که بخوای فک کنی همینطوره ولی شرکت اومده اعلام کرده 3000 وات RMS و 32000 وات PMPO !!!!! اصن فاجعه س !!

دیدگاه

مدار

AV400

AV800

و تیتان

http://www.eca.ir/forum2/index.php?action=thankyoupostlist;topic=72470.0;ms g=432912
              --------------------------- --------------------------

دیدگاه

سلام خب شماره ای سی رو لطف کن بگو بررسی کنیم . اینجوری که میگی به امتحانش می ارزه . مرسی .
                ببخشید قیمت رو اشتباه گفتم هجده هزار و پونصد
                TDA8920
                خوبان رفتند و ما ماندیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط oss2
                  ببخشید قیمت رو اشتباه گفتم هجده هزار و پونصد
                  TDA8920
                  مرسی ولی من یه جورایی پر ام از این آمپا .. :sad: اصن دیگه اینا منو راضی نمیکنه .. :angry:

دیدگاه

مرسی ولی من یه جورایی پر ام از این آمپا .. :sad: اصن دیگه اینا منو راضی نمیکنه .. :angry:
                    چرا چطور مگه؟؟
                    البته حاضرم یه امپ با وات کم درست کنم اما قطعاتش ارجینال باشه!!
                    دیگه حالم از قطعات بی کیفیت به هم میخوره حتی باعث میشه که یه طرح عالی که با قطعات مرغوب جواب میده با این قطعات افتضاح نابودش کنیم
                    خوبان رفتند و ما ماندیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط oss2
                      چرا چطور مگه؟؟
                      دیگه حالم از قطعات بی کیفیت به هم میخوره حتی باعث میشه که یه طرح عالی که با قطعات مرغوب جواب میده با این قطعات افتضاح نابودش کنیم
                      موافقم منم تازگی ها به این فکر افتادم
                      Proudly @real_ahmadi
                      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط oss2
                        چرا چطور مگه؟؟
                        با اجازه منم به شما میپیوندم.مگه قطعه ارجینال دیگه پیدا میشه؟پیدا شد به منم خبر بدید :sad: خود من از روی اعصاب خوردی 4تا رو طی هفته پیش با دستای خودم زدم شکستم :angry:
                        و اما درباره سونی یه مختصری بگم:متاسفانه کمی توان ها رو بالا تر میگه ولی هرچی باشه سونی یه چیز دیگه است.بنده عقیده دارم مثلا میاد در سیستم فلان از یه ساب 15اینچ 600واتی استفاده میکنه ولی از امپلی فایر 550واتی کار عاقلانه ای که همه ی شرکت ها انجام میدن تا احتمال سوختن بلندگو تحت بار به 0برسه.اما بخواد بگه توان این دستگاه چقدره معمولا توان همون بلندگو یعنی 600واتو میگه و اگه مثلا سیستمی با تعداد بلندگو های زیاد مثلا 3000وات باشه ممکنه 2700وات خروجی بده.یه توان دیگه هم برای تبلیغه مثلا 30000وات که معمولا همیشه 10برابر شده ی توان اصلیه که فقط جنبه ی جذب نگاه مشتریو داره و از بحث کلا خارجه.
                        و اما ای سی:اگه خواستید امپلی بالا تر از 100وات بسازید برید سراغ گسسته،ولی رفتید سراغ مجتمع بیش تر از نهایتا 20هزارتومن به ای سی پول ندید اگه خواستید پول بدید باز برگردید سراغ گسسته :biggrin:چون ممکنه یه بخش کوچیکی از ایسی بسوزه و دیگه ای سی کار نکنه باید مثلا 20000تومن دیگه ایسی بخرید صرفه اقتصادی نداره ولی در گسسته با 3-4تومن میشه سر اکثر مشکلاتو هم اوورد.
                        موفق باشید
                        دماغم شکست،دوهفته ای خوب شد،دستم شکست،یه ماهه خوب شد،چاقوم زدند،10روزه خوب شد،
                        قلبم شکست،هیچ وقت خوب نشد.
                        ای روزگار لعنتی!

دیدگاه

سرویس منوال shake 77

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=120261.msg785468#msg785468
                          Iran Navy
                          Ensign Ali.Hdyi

دیدگاه

پاسخ : [گفتگو و تبادل نظر] بحث در مورد ساخت آمپلی فایر توان بالا

نوشته اصلی توسط ali.haddad90 نمایش پست ها
                            سلام ، من یه مدار ۱۵۰ وات واقعی میخوام یه اسپیکر سیار درست کنم یه باکس دارم سونی از ضبط ال بی تی بوده که ۳ عدد
                            ابلندگو داره که جمعا ۶ اهم هست ، با توجه به اینکه منبع تغذیه هم برام مهمه که هر جند ساده تر باشه . ممنونم از لطف شما

دیدگاه

پاسخ : [گفتگو و تبادل نظر] بحث در مورد ساخت آمپلی فایر توان بالا

ممنون از همه
                              جدیدترین ویرایش توسط علی رفیعی; ۲۰:۲۳ ۱۳۹۹/۰۲/۲۹.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X