اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای انتخاب ic مناسب جهت ساخت امپلی فایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک برای انتخاب ic مناسب جهت ساخت امپلی فایر

خب پروژه قبلی ساخت امپلی فایر خو درو بود که.به خوبی و خوشی انجام شد حالا این دفعه نیت کردیم ی امپلی فایر بسازیم برای یک اسپیکر پورتابل
    خب الان ما دنبال ی ایسی کمم مصرف میگردیم که حداقل بتونه دوتا ١٠ وات بهمون قدرت بده و بشه با ولتاژ ۶ تا ١٢ ولت هم کار کنه نیتمون استفاده از باطری های لیتیوم یون یا باطری موبایل هست که قابلیت شارژ هم داشته باشه دوستان برای این کار چه ای سی رو پیشنهاد میدن خواهشا ی ایسی باشه که بازار باشه و راحت گیر بیاد از امپداس ٢ تا ٨ اهم هم جوابگو باشه
    مثلا اگه ی ای سی باشه که راندمانش مثل امپلی های کلاس d باشه کفایت میکنه تا اینجا دوستان ای سی هایی که میشناسن و تجربه استفاده ازش رو دارن پیشنهاد بدن تا بریم ی سری به دیتا شیتشون بزنیم ببینیم به کجا میرسیم و کدوم کم.مصرفترن بعد از انتخاب ای سی از مدیر میخوایم که اسم تایپک رو عوض کنه و استارت پروژه اصلی رو بزنیم

پاسخ : کمک برای انتخاب ic مناسب جهت ساخت امپلی فایر

نوشته اصلی توسط babak5452
    خب پروژه قبلی ساخت امپلی فایر خو درو بود که.به خوبی و خوشی انجام شد حالا این دفعه نیت کردیم ی امپلی فایر بسازیم برای یک اسپیکر پورتابل
    خب الان ما دنبال ی ایسی کمم مصرف میگردیم که حداقل بتونه دوتا ١٠ وات بهمون قدرت بده و بشه با ولتاژ ۶ تا ١٢ ولت هم کار کنه نیتمون استفاده از باطری های لیتیوم یون یا باطری موبایل هست که قابلیت شارژ هم داشته باشه دوستان برای این کار چه ای سی رو پیشنهاد میدن خواهشا ی ایسی باشه که بازار باشه و راحت گیر بیاد از امپداس ٢ تا ٨ اهم هم جوابگو باشه
    مثلا اگه ی ای سی باشه که راندمانش مثل امپلی های کلاس d باشه کفایت میکنه تا اینجا دوستان ای سی هایی که میشناسن و تجربه استفاده ازش رو دارن پیشنهاد بدن تا بریم ی سری به دیتا شیتشون بزنیم ببینیم به کجا میرسیم و کدوم کم.مصرفترن بعد از انتخاب ای سی از مدیر میخوایم که اسم تایپک رو عوض کنه و استارت پروژه اصلی رو بزنیم
    این باتری لیتیوم موبایل چند امپر جریان داره؟
    اخه اگه جریان کمی داشته باشه مدار به سرعت خاموش میشه.
    برای این کار از باتری موتور سیکلت استفاده کنید پاسخ خوبی میدهد.
    من خودم به شخصه با برق شهر و باتری خودرو که حدود 65 امپر جریان دارد استفاده میکنم و یکی از دوستانم هم از باتری موتور هم استفاده کرده است که پاسخ قابل توجهی داده است.
    اگر هم این باتری ها گران و بزرگ اند از باتری چراغ های شارژی استفاده کنید ولی برای اینکار باتری از نظر جریاندهی کم می اورد و باید از باتری با امپر بالا استفاده کنید.
    Telegram:
    @reza_br_2489

Instagram:
    _amp_c

دیدگاه

اگر هم ایسی میخوای که فقط 10 وات خروجی بده و با این ولتاز کار کنه از ایسی های سریTDAاستفاده کن.
      بهترین ایسی بررای کار تو بنظرم 2050 است که تمام نیاز های شما را فراهم میکند.
      Telegram:
      @reza_br_2489

Instagram:
      _amp_c

دیدگاه

دقیقا نیتم استفاده از ای سی های tda هست باطری موتور سیکلت خیلی سنگین و حجیم هستن ما میخوایم ی چیز کوچیک درست کنیم و برای همین نیت استفاده از ایسی رو داریم و گرنه که میرفتیم ی امپلی فایر با ماسفت درست میکردیم و با توان بالا و از ترانس استفاده میکردیم

دیدگاه

دقیقا نیتم استفاده از ای سی های tda هست باطری موتور سیکلت خیلی سنگین و حجیم هستن ما میخوایم ی چیز کوچیک درست کنیم و برای همین نیت استفاده از ایسی رو داریم و گرنه که میرفتیم ی امپلی فایر با ماسفت درست میکردیم و با توان بالا و از ترانس استفاده میکردیم
          لطفا شما جریان و ولتاژ باتری رو اعلام کنید من مدار رو براتون انتخاب کنم.
          Telegram:
          @reza_br_2489

Instagram:
          _amp_c

دیدگاه

نوشته اصلی توسط noorworkshop
            لطفا شما جریان و ولتاژ باتری رو اعلام کنید من مدار رو براتون انتخاب کنم.
            والا باطری های موبایلی که من مد نظرم هست ولتاژ ٣.۵ تا 5 ولت دارن که برای دست یافتن به ولتاژ بالاتر میتونم سری و موازیشون کنم و جریانی بین ٧٠٠ تا ١٠٠٠ میلی امپر هم توان خروجیشون هست که اونم بازم با سری و موازی کردن چند باطری میشه اوکیش کرد
            ما ی مداری میخوایم که بتونه با ۶ تا ١٢ ولت و جریان ۴ ۵ امپر حدود مثلا ٢ ساعت کار کنه

دیدگاه

والا باطری های موبایلی که من مد نظرم هست ولتاژ ٣.۵ تا 5 ولت دارن که برای دست یافتن به ولتاژ بالاتر میتونم سری و موازیشون کنم و جریانی بین ٧٠٠ تا ١٠٠٠ میلی امپر هم توان خروجیشون هست که اونم بازم با سری و موازی کردن چند باطری میشه اوکیش کرد
              ما ی مداری میخوایم که بتونه با ۶ تا ١٢ ولت و جریان ۴ ۵ امپر حدود مثلا ٢ ساعت کار کنه
              اگه بتونی یه12ولت3امپر تهیه کنی ای سیTDA2003عالیه واسه کارت 10وات خروجی داره مدارش تو دیتاشیت هست پیدا نکردی بگو می زارم
              اگه ولتاژت حداکثر5ولته از ای سیTDA2822استفاده کن 2وات خروجی داره حالت بریجش ولی پیشنهاد ن به شماtda2003موفق باشی
              Proudly @real_ahmadi
              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

اگر هم ایسی میخوای که فقط 10 وات خروجی بده و با این ولتاز کار کنه از ایسی های سریTDAاستفاده کن.
                بهترین ایسی بررای کار تو بنظرم 2050 است که تمام نیاز های شما را فراهم میکند.
                TDA2050با باطری کار نمی کنه....تغذیه دوبل میخواد
                Proudly @real_ahmadi
                #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
                  TDA2050با باطری کار نمی کنه....تغذیه دوبل میخواد
                  اقا علی ببخشید اشتباه شد منظورم 2005 بود.
                  فکر کنم با باتری هایی که دوستمون داره راه میفته و جواب میده.
                  Telegram:
                  @reza_br_2489

Instagram:
                  _amp_c

دیدگاه

اقا علی ببخشید اشتباه شد منظورم 2005 بود.
                    فکر کنم با باتری هایی که دوستمون داره راه میفته و جواب میده.
                    12ولت واسش خوبه....
                    Proudly @real_ahmadi
                    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

12ولت واسش خوبه....
                      بله برای اینکه با این جریان و ولتاز نتیجه خوبی بگیرند بهتر از این ایسی و مدارش،مدار دیگه ای نمیتوانم معرفی کنم.
                      این مدار هم با 12 ولت بهترین کارکرد رو داره.
                      Telegram:
                      @reza_br_2489

Instagram:
                      _amp_c

دیدگاه

ی امپلی ساختم با tda2005r وحشتناک نویز داره تو ولوم بالا حالا نمیدونم مشکل از ای سی هست یا مدار موردی داره وقتی هم هیچ بهش وصل نیست صدای هوم هوم و ویز ویز میده

دیدگاه

ی امپلی ساختم با tda2005r وحشتناک نویز داره تو ولوم بالا حالا نمیدونم مشکل از ای سی هست یا مدار موردی داره وقتی هم هیچ بهش وصل نیست صدای هوم هوم و ویز ویز میده
                          ولوم خیلی حساسه باسیم شیلد وصلش کن
                          Proudly @real_ahmadi
                          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

ولوم خیلی حساسه باسیم شیلد وصلش کن
                            کیتم اصلا ولوم نداره وصلش کردم به ی این ماژولای mp3 بعد با خود ماژول صدا رو کم.زیاد میکنم

دیدگاه

کیتم اصلا ولوم نداره وصلش کردم به ی این ماژولای mp3 بعد با خود ماژول صدا رو کم.زیاد میکنم
                              اوکی
                              سیم خروجی اون ماژول که میره به ورودی امپ رو شیلد بزار
                              Proudly @real_ahmadi
                              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X