خوب میشه حالا بگید چ مشکلی پیش میاد؟؟؟من خیلی گوشی وتبلت تست زدم تا الان مشکلی نداشتم....
یکی از کاربران میخواست خروجی موبایلش را با مداری تقویت کنه خیلی تلاش کرد شاید بین من و اون کاربر 50 تا پیام خصوصی ردوبدل شد و نهایت با مشورت هایی که بهش دادم موفق نشد و اخرش اعلام کرد که تمام راه ها را رفته و خلاصه نا امید شد و ولش کرد
و من نتیجه گرفتم که به این دلیل بود که خروجی موبایل چون از کلاس D هست و روی سلف باید بازیابی صورت بگیره به نحوی برای انتقال مشکل داره
حالا اون دوستمون تجربه کاری کمی ممکنه داشته یا به هر دلیل دیگه موفق نشد و سر این موضوع یه تبلت هم سوزوند اگه اشتباه نکنم و گویا میخواست خروجی تبلتش را تقویت کن
یکی از کاربران میخواست خروجی موبایلش را با مداری تقویت کنه خیلی تلاش کرد شاید بین من و اون کاربر 50 تا پیام خصوصی ردوبدل شد و نهایت با مشورت هایی که بهش دادم موفق نشد و اخرش اعلام کرد که تمام راه ها را رفته و خلاصه نا امید شد و ولش کرد
و من نتیجه گرفتم که به این دلیل بود که خروجی موبایل چون از کلاس D هست و روی سلف باید بازیابی صورت بگیره به نحوی برای انتقال مشکل داره
حالا اون دوستمون تجربه کاری کمی ممکنه داشته یا به هر دلیل دیگه موفق نشد و سر این موضوع یه تبلت هم سوزوند اگه اشتباه نکنم و گویا میخواست خروجی تبلتش را تقویت کن
داداش اینطوری که میگی اصن به موبایل وصلش نمیکنم
یه مدار پری که این داداشم گذاشت میبندم تنگش و با میکروفونش کار میکنم :biggrin: :mrgreen:
مهندس اینجور که شما میگی مثل یه یه ریسک می مونه این کار ولی اینجری نیست اناع گوشی ها وتبلت خودمو زدم به انواع فیلتر وامپلی فایر ها تا الان مشکلی نداشتم ولی دوستم که خواست این کارو بکنه زده بو دسوزونده بود گوشی رو می گقت اشتباهی برق رو به گوشی دادم.....خوب شاد اون نفر هم همینکارو کرده شما خودت تست کن مطمئن باش مشکلی پیش نمیاد
نوشته اصلی توسط MohammadMers
داداش اینطوری که میگی اصن به موبایل وصلش نمیکنم
یه مدار پری که این داداشم گذاشت میبندم تنگش و با میکروفونش کار میکنم :biggrin: :mrgreen:
نترس اگه اشتباه نکنی هیچ وقت مشکلی پیش نمیاد خیلی وقته تو کار امپلی هستم ولی هیچ وقت اینجوری که ایشون مین نبوده که موبایل یا....بسوزه
موفق باشی
دیدگاه