اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت امپلیفایر 2*100 وات با ماسفت(استریو با مدار بیس و تریبل).

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت امپلیفایر 2*100 وات با ماسفت(استریو با مدار بیس و تریبل).

خوب دیگه بحث رو تموم کنیم ولی در هر صورت باید خوده ادم دنبال یه چیزی باشه و پیدا کنه و بسازه و تجربه کسب کنه
    بگذریم
    من قبل هم گفتم اگه مدار با ترانزیستور بخوای باید تغذیه قوی داشته باشی و اگر نمیتونی تغذیه رو جور کنی باید با ای سی ها کار کنی که حتی بعضی از ای سی ها هم خیلی پر قدرت هستن و تغذیه بالایی میخوان
    گفتم مدار میزارم این هست خیلی با کیفیت و پر قدرت هست و با ماسفت ببین اگر مورد پسند بود بساز این ضعیفترین مداری هست که با ماسفت دارم و خودم و بقیه دوستان هم ساختن قطعات کاملا پیدا میشن ولی اگر ساختی قبل از راه اندازی یه سری نکات راجب به تنظیم مدار هست تا بهت بگم
    سوالی داشتی در خدمت هستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
      خوب دیگه بحث رو تموم کنیم ولی در هر صورت باید خوده ادم دنبال یه چیزی باشه و پیدا کنه و بسازه و تجربه کسب کنه
      بگذریم
      من قبل هم گفتم اگه مدار با ترانزیستور بخوای باید تغذیه قوی داشته باشی و اگر نمیتونی تغذیه رو جور کنی باید با ای سی ها کار کنی که حتی بعضی از ای سی ها هم خیلی پر قدرت هستن و تغذیه بالایی میخوان
      گفتم مدار میزارم این هست خیلی با کیفیت و پر قدرت هست و با ماسفت ببین اگر مورد پسند بود بساز این ضعیفترین مداری هست که با ماسفت دارم و خودم و بقیه دوستان هم ساختن قطعات کاملا پیدا میشن ولی اگر ساختی قبل از راه اندازی یه سری نکات راجب به تنظیم مدار هست تا بهت بگم
      سوالی داشتی در خدمت هستم

دوست عزیز این ١٠٠ وات های فای که تو امضاتون برای فروش گذاشتین تایپک چیزی داره بریم بخونیم ؟؟ اگه داره لینک تایپکش رو بدین ممنون میشم

دیدگاه

کسی نبود ؟
        حالا تغذیه این مدار چند ولت و چند امپر میباشد؟
        Telegram:
        @reza_br_2489

Instagram:
        _amp_c

دیدگاه

تغذیه این مدار 45 ولت دوبل دی سی هست یعنی 45-0-45یا تغذیه سه سر 5 امپر هم فکر کنم کافه باشه برای این مدار
          !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
          نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط milad-admin
            تغذیه این مدار 45 ولت دوبل دی سی هست یعنی 45-0-45یا تغذیه سه سر 5 امپر هم فکر کنم کافه باشه برای این مدار
            ممنون
            شما مداری نداری که بشه یک باند 400 وات را با قدرت 50 وات راه اندازی کرد؟
            Telegram:
            @reza_br_2489

Instagram:
            _amp_c

دیدگاه

نوشته اصلی توسط noorworkshop
              ممنون
              شما مداری نداری که بشه یک باند 400 وات را با قدرت 50 وات راه اندازی کرد؟
              میشه باند رو با50وات هم راه اندازی کرد
              Proudly @real_ahmadi
              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
                میشه باند رو با50وات هم راه اندازی کرد
                نه
                من مدار بیس میخوام به باند 400 وات وصل کنم.
                میخوام بیس زیبا باشه
                Telegram:
                @reza_br_2489

Instagram:
                _amp_c

دیدگاه

نه
                  میخوام بیس زیبا باشه
                  قبلا بهت گفتم الانم میگم یه مدار امپلی مونو 100وات بسازی فک کنم خوب باشه یعنی عالی....فقط باید یه سابووفر هم بزاری واسش تابیسش خیلی دل نشین باشه روی باند کواکسیال نمی دونم چجوری جواب میده یعنی تست نکردم
                  Proudly @real_ahmadi
                  #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نه
                    میخوام بیس زیبا باشه
                    دوست من یه چیز بگم ناراحت نشی دوباره من دوستانه میگم
                    شما یکم از خودت تعریف کن منظورم اینه که بگو از امپلی فایر و سیستمای صوتی چی میدونی تا کامل راهنمایت کنیم
                    شما تا الان مدار امپلی واسه باند میخواستی الان میگی مدار امپلی واسه بیس میخوام من از این حرف شما این نتیجه رو میگیرم که از سیستمهای صوتی چیز زیادی نمیدونی
                    بازم میگم ناراحت نشو از حرفام من هم دوست شما چون باید وقتی پا توی راهی میزاری ابتدا یه چیزی بلد باشی تا به مرور قویتر بشی
                    موفق باشی

دیدگاه

یه چیز که یادم رفت بگم شما یه سر به تاپیک عکسهای امپلی فایر بزن
                      و روی عکسها دقت کن ببین دوستان چطوری مدار ساختن و ایده بگیر تا اطلاعاتت بالاتر بره

دیدگاه

دوست من یه چیز بگم ناراحت نشی دوباره من دوستانه میگم
                        شما یکم از خودت تعریف کن منظورم اینه که بگو از امپلی فایر و سیستمای صوتی چی میدونی تا کامل راهنمایت کنیم
                        شما تا الان مدار امپلی واسه باند میخواستی الان میگی مدار امپلی واسه بیس میخوام من از این حرف شما این نتیجه رو میگیرم که از سیستمهای صوتی چیز زیادی نمیدونی
                        بازم میگم ناراحت نشو از حرفام من هم دوست شما چون باید وقتی پا توی راهی میزاری ابتدا یه چیزی بلد باشی تا به مرور قویتر بشی
                        موفق باشی
                        دوست عزیز من از حرفات خوشحال میشم
                        ناراحتی چیه
                        تو که به من کمک میکنی یه دنیا هست.
                        من تازه وارد امپلی نشدم و یکم تجربه دارم
                        کلا از الکترونیک خیلی سرم میشه.
                        من هم نمیگم که همه ی شما مدار بذارید.
                        نه اصلا.
                        دیدم دوستان وارد تر هستند گفتم از تجربیاتشون بحره ببریم.
                        اخه بعضی از دوستان یهویی غیب میشن.
                        واسه همینه همه چیز رو یجا میخواهم.
                        والا یه دو روزه سرم با ساخت امپلی گرمه.
                        منظورت از سواد الکترونیکم چیه؟
                        یعنی به نظرت من چی رو بدونم تو ساخت امپلی واردم .
                        نمیدونم معیارت چیه.
                        اصلا و ابدا یک ج مدار نمیخوام فقط گفتم از دوستان که کم پیدا هستند بتونیم کمک بگیریم.
                        والا من در محضر استادان چیزی نیستم.
                        Telegram:
                        @reza_br_2489

Instagram:
                        _amp_c

دیدگاه

نه عزیز من هم استاد نیستم منم کم کم یاد گرفتم و تجربه کسب کردم مثل بقیه دوستان و رشتم هم الکترونیک نیست
                          شما یکم عجله داری و میخوای سریع تا همه هستن همه چی رو بگن اینطوری خودت هم قاطی میکنی
                          یکم صبر و حوصله و پله پله برو جلو شما اول یه امپ استریو واسه باندای چپ و راست بساز بعد برو واسه بیس
                          منظورم اطلاعات شما در رابطه با امپلی بود اگر هم در الکترونیک استاد هستی که خیلی عالیه
                          ولی چیزی که در الکترونیک نسبت به بقیه رشته ها هست آینه که الکترونیک شاخه شاخه میشه مثلا بعضی ها
                          استاد ساختن بیسیم هستن و سعی میکنن بیسیمی بسازن که بردش بیشتر بشه
                          بعضی ها استاد میکرو کنترلر هستن و سعی میکنن پیشرفت کنن
                          بعضی ها هم در شاخه آمپلی فایر مشغولن مثل من و بقیه دوستان منظورم از این حرفا این بود که میبینی یه نفر استاده در میکرو کنترلر ولی نمیتونه یه آمپلی فایر تعمیر کنه
                          حالا شما اطلاعاتت راجع به آمپلی چقدر هست؟
                          ببین یه چیز بهت بگم آینه که مثلا شما فرق آمپلی که واسه ساب استفاده میشه با امپلی که واسه باند چپ واست استفاده میشه رو میدونی چیه؟

دیدگاه

نه عزیز من هم استاد نیستم منم کم کم یاد گرفتم و تجربه کسب کردم مثل بقیه دوستان و رشتم هم الکترونیک نیست
                            شما یکم عجله داری و میخوای سریع تا همه هستن همه چی رو بگن اینطوری خودت هم قاطی میکنی
                            یکم صبر و حوصله و پله پله برو جلو شما اول یه امپ استریو واسه باندای چپ و راست بساز بعد برو واسه بیس
                            منظورم اطلاعات شما در رابطه با امپلی بود اگر هم در الکترونیک استاد هستی که خیلی عالیه
                            ولی چیزی که در الکترونیک نسبت به بقیه رشته ها هست آینه که الکترونیک شاخه شاخه میشه مثلا بعضی ها
                            استاد ساختن بیسیم هستن و سعی میکنن بیسیمی بسازن که بردش بیشتر بشه
                            بعضی ها استاد میکرو کنترلر هستن و سعی میکنن پیشرفت کنن
                            بعضی ها هم در شاخه آمپلی فایر مشغولن مثل من و بقیه دوستان منظورم از این حرفا این بود که میبینی یه نفر استاده در میکرو کنترلر ولی نمیتونه یه آمپلی فایر تعمیر کنه
                            حالا شما اطلاعاتت راجع به آمپلی چقدر هست؟
                            ببین یه چیز بهت بگم آینه که مثلا شما فرق آمپلی که واسه ساب استفاده میشه با امپلی که واسه باند چپ واست استفاده میشه رو میدونی چیه؟
                            امپلی فایر برای ساب معمولا برای توان های بالا ساخته میشود.
                            امپلی فایر برای ساب دارای بیس قابل قبولی میباشد.
                            ولی امپلی باند استریو معمولا قدرت کمتری دارد(در مقایسه با امپلی فایر ساب).
                            و قدرت بیس این امپلی فایر ها هیچ وقت به پای امپلی ساب نمیرسد.مگر در مواقع خاص که بستگی به طراحی مدار دارد.
                            Telegram:
                            @reza_br_2489

Instagram:
                            _amp_c

دیدگاه

بنده هم پشنهاد میدم پله به پله برو جلو حالا که شما خیلی علاقه داری زود به زود و خیلی سری به نتیجه مطلوب برسی خب پس باید پشت کار داشتی باشی که فکر کنم پشت کار هم داری علاقه هم داری منظور خودم رو از پله به پله میگم
                              اول میری لوازم یک امپلی خوب با ای سی رو میخری بعدا میشنی PCB میزنی بعدا مونتاژ میکنی بعدا برای تست امپلی فایر کاری های مربوط بهش رو انجام میدی که ببینی کجاها مشکل هست یکی سری ایراد های جزئی داره که با کمک دوستان حل میکنید تا اینجا شما صاحب یک امپ با ای سی خوب شدید که بهترین خروجی رو ازش داره یعنی با کمترین دیستور
                              بعد میری سراغ بخش های دیگه
                              شما الان اول ساخت امپلی هستی مدار صاب و........ اینا رو بزار برای چند روز دیگه وقتی که امپ خوب کار کرد
                              اینا روگفتم واسه این که خودت گیج نشی دقیقا احساس شما رو درک میکم که دوست داری از همه مباعث امپلی در حال حاظر اصلاعات کسب کنی بعدا بری بسازیش ولی این نوع کسب اطلاعات و یا تحقیق رو به شخصه قبول ندارم
                              اگه قرار باشه از یک قله بری بالا باید کم کم بری بالا تا پایین امدن و میسر یابیش برات اسان باشه ولی با پرنده هم میتونی بری بالای کوه ولی ان چیزهای که کسی که از پایین امده دیده یا یاد
                              رفته شما دیگه هیچ وقت یاد نخواهی گرفت
                              ببخشید خیلی حرف زدم
                              !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
                              نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

امپلی فایر برای ساب معمولا برای توان های بالا ساخته میشود.
                                امپلی فایر برای ساب دارای بیس قابل قبولی میباشد.
                                ولی امپلی باند استریو معمولا قدرت کمتری دارد(در مقایسه با امپلی فایر ساب).
                                و قدرت بیس این امپلی فایر ها هیچ وقت به پای امپلی ساب نمیرسد.مگر در مواقع خاص که بستگی به طراحی مدار دارد.
                                آهان ببین یه مقدار از مطلب رو درست گفتی ولی بقیش رو نه چون آمپلی ساب با امپ فول رنج هیچ فرقی نمیکنه از لحاظ کارایی فقط قدرت امپ ساب باید بیشتر باشه که خودت اشاره کردی
                                ببین اون بیس رو فیلترهایی که قبل از آمپلی قرار داده میشه تعیین میکنه نه خوده آمپلی
                                فیلتری که اون بیس رو میسازم بهش میگن فیلتر پایین گذر چون فقط فرکانسای پایین رو عبور میده و بقیه رو کات میکنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X