اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش راحت ترین راه برای تبدیل ترانس تک به دوبل!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش راحت ترین راه برای تبدیل ترانس تک به دوبل!

نوشته اصلی توسط pooyan-shafiei
    این روشی که فرمودن کافیه خازن ها دو برابر مدار یکسو کننده عادی باشند.همونطور هم که میبینید خودشون توی شکل دو تا خازن موازی گذاشتند.
    دوست عزیز من مشکل تغذیه دارم و باید سریع رفع اش کنم
    کسی مدار سوییچینگ یا راهکاری برای تبدیل 12 ولت 15 امپر به دوبل 30 ولت و در هر شاخه 3 امپر ندارد؟
    Telegram:
    @reza_br_2489

Instagram:
    _amp_c

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jahan43 نمایش پست ها
      سلام.
      تقریبا یکی از مشکلاتی که همه ی ما باهاش دست و پنجه نرم میکنیم،مشکل ترانس های دوبل مورد نیاز برای امپلی فایره!خوب ارایش الکترونیکی و مداری همه ی امپلی فایر به این صورته:اول تقویت ولتاژ و بعد تقویت جریان!که هردوی اینها معمولا ارایش پوش پول دارن که نیاز به ترانس دوبل برای ایجاد اختلاف پتانسیل منفی و مثبت داره تا بتونه هم سیکل +و هم سیکل -رو تقویت کنه!
      اما ترانس دوبل نه در بازار به خوبی یافت میشه،نه پیچیدنش اسونه،نه هم قیمت پیچیدنش ارزون!(در حق سیستم بازا ظلم شده :cry2
      خوب من یه راه میانبر دارم:اول یه ترانس تک(مثلا 35ولت 10امپر)تهیه کنید یا بپیچید تا هزینه اش از دوبل کمتر بشه و یا یافت شدنش راحت تر.بعدش مداری رو که عکسش رو گذاشتم رو با دوتا دیود 6امپر و یا چهار تا دیود 3امپر (به صورت دوتا دوتا موازی)ببندید.بعد هم برای افزایش ظرفیت خازن ها ،چند تا خازن موازی کنید.حالا دوبل 35ولت ولی روی هر سر 5امپر دارید.که میشه دوبل 50ولت.حالا به امپلی وصلش کنیدو لذت ببرید:
      سلام من یک ولتاژ 24DCدارم میخوام دوبل کنم ولتاژ باید چه کار کنم لزفا راهنمایی کنید

دیدگاه

سلام ُ میشه یه عکس هم از کاری که انجام دادی بزاری؟ تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X