اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در باره آی سی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در باره آی سی

سلام.چرا نمیرید سراغ امپلی مدارگسسته با ماسفت؟مدارش هم تو همین انجمن موجوده و 100وات هست،دوتا ازش بسازیدو استفاده کنید،
    تازه بعید میدونم این ایسی به همین راحتی گیر بیاد؟
    دماغم شکست،دوهفته ای خوب شد،دستم شکست،یه ماهه خوب شد،چاقوم زدند،10روزه خوب شد،
    قلبم شکست،هیچ وقت خوب نشد.
    ای روزگار لعنتی!

دیدگاه

دوست گرامی
      آی سی گیر میاد ،چون در زمینه مدار گسسته خیلی بحث شده. این آی سی کلاس dمیباشد ودر صورت مونتاژ صحیح کیفیت بالایی دارد همچنین مونتاژ و راه اندازی اون از ای سی هایی مثل stk یا tda7294 دردسر بیشتری داره و ما هم دنبال یادگیری...من خودم تا حالا 3تاشو سوزوندم میخام از تجربه کسایی که با این ای سی کار کردن هم استفاده کنیم اگه pcb این ای سی رو سرچ کنین طرح بدرد بخوری پیدا نمی کنین درحالی که من 1 هفته روی اون کار کردم و اونو تو سایت قرار دادم تا دوستان هم استفاده ببرن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad777
        دوست گرامی
        آی سی گیر میاد ،چون در زمینه مدار گسسته خیلی بحث شده. این آی سی کلاس dمیباشد ودر صورت مونتاژ صحیح کیفیت بالایی دارد همچنین مونتاژ و راه اندازی اون از ای سی هایی مثل stk یا tda7294 دردسر بیشتری داره و ما هم دنبال یادگیری...من خودم تا حالا 3تاشو سوزوندم میخام از تجربه کسایی که با این ای سی کار کردن هم استفاده کنیم اگه pcb این ای سی رو سرچ کنین طرح بدرد بخوری پیدا نمی کنین درحالی که من 1 هفته روی اون کار کردم و اونو تو سایت قرار دادم تا دوستان هم استفاده ببرن.
        تا به حال با این ای سی ها کار نکردم ولی با توجه به مشخصاتشون میخوام یدونه امپلی ای چیزی بسازم فقط سه تا سوئال دارم:1-قیمت این ای سی ها چنده؟tda8920و 8950و8954هرکدومشو اطلاع داشتید به منم بگید.
        2- ایا تابه حال روی نمونه های تجاری دیده شدند؟
        3-حدودا چه سالی طراحی و تولید شدند؟(از روی کنجکاوری) :biggrin:
        ممنون
        ای روزگار لعنتی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jahan43
          تا به حال با این ای سی ها کار نکردم ولی با توجه به مشخصاتشون میخوام یدونه امپلی ای چیزی بسازم فقط سه تا سوئال دارم:1-قیمت این ای سی ها چنده؟tda8920و 8950و8954هرکدومشو اطلاع داشتید به منم بگید.
          ممنون
          از7377استفاده کن کیفیت و کم مصرفه کلا عالیه...مدارش هم خیلی کمه ارزون هم هس
          Proudly @real_ahmadi
          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
            از7377استفاده کن کیفیت و کم مصرفه کلا عالیه...مدارش هم خیلی کمه ارزون هم هس
            اونو که ساخته بودم قبلا ای سی خیلی عالی برای 12ولت بود یعنی یجورایی همه ایسی های مشابهش رو قورت میداد،بیس خوبی هم داشت
            قبول دارم قدرتش نسبت به ابعاد و اندازه اش خیلی عالیه.
            ای روزگار لعنتی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jahan43
              ممنون
              سلام
              1-قیمت 8920 رو از یه سایت خریدم 18500ت 8954هم یه جا دیدم حدود 50000تومان
              2- سرویس منوال فیلیپس مدل FWM593/55/BK رو نگاه کنید 3تا 8920 استفاده شده
              3- سال ساختشو دقیق نمیدونم ولی تو دیتا شیت 8920 سال2005 زده و 8954 رو 2009

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jahan43
                سلام.چرا نمیرید سراغ امپلی مدارگسسته با ماسفت؟مدارش هم تو همین انجمن موجوده و 100وات هست،دوتا ازش بسازیدو استفاده کنید،
                تازه بعید میدونم این ایسی به همین راحتی گیر بیاد؟
                سلام آقا جهان آی سی تو سایت محمد الکترونیک اصفهان موجوده
                در مورد اون مدار که شما فرمودید من میخام بسازم ولی سلف 30 میکرو هانری را هیچ مغازه ای نداشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط madar1
                  سلام آقا جهان آی سی تو سایت محمد الکترونیک اصفهان موجوده
                  در مورد اون مدار که شما فرمودید من میخام بسازم ولی سلف 30 میکرو هانری را هیچ مغازه ای نداشت
                  مشکلی نداره با یکم خلاقیت میشه ساختش،فرمولش راحته.حتی خود من به دور قرقره لحیمام که تموم میشدن سیم لاکی میگرفتم میپیچیدم،برای فیلتر پسیو بلندگوها.
                  خودتون سلفش رو بسازید ولی با هسته هوا،فریت ممکنه کار رو خراب کنه.
                  ای روزگار لعنتی!

دیدگاه

فیلتر خروجی avt1492که قبلا فایلشو گذاشتم نمونه تجاری هست اگه نگاه کنید فریت استفاده شده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad777
                      فیلتر خروجی avt1492که قبلا فایلشو گذاشتم نمونه تجاری هست اگه نگاه کنید فریت استفاده شده
                      اره الان یه سرچ زدم دیدم فریت هست.چون فریت ها کمتربه عنوان هسته اونم برای کارای صوتی انتخاب میشدند تعجب کردم!
                      ای روزگار لعنتی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad777
                        سلام دوست گرامی من نقشه فیبر 8920bj رو براتون میزارم البته این آی سی دو نوع داره که اخرش bj هست یا bth که از نظر کارایی با هم فرقی ندارند ولی شکل بدنه و پایه هاشون با هم فرق داره البته من نوع bjرو گیر آوردم ولی اگه دیتا شیت آی سی رو مطالعه بفرمایید صفحات 4و5 ترتیب پایه های هر دو نوع رو مشخص کرده و نقشه اصلی نیز در صفحه 21 دیتاشیت میباشد که شماره پایه های اون بر اساس 8920bth رسم شده که نوع smd آی سی میباشد ولی با توجه به صفحات 4و5 میتوانید نوع دوم را استفاده کنید من بار اول به این دقت نکردم و یکبار آی سی رو سوزوندم
                        http://cdn.persiangig.com/preview/LZ3LSMAKZV/tda8920bj.jpg
                        http://s6.picofile.com/file/8215816968/tda8920bj.jpg
                        سلام ببخشید اندازه این فیبر چقدره ؟ بعد یه سوال دیگه این عکسی که فرستادین خودش ایینه هست دیگه یا باید ایینه کنم ؟ چون میخوام پی سی بی شو خودم بزنم

دیدگاه

سلام میشه نقشه ی پی سی بی rsn3502رو اگه دارین بزارین

دیدگاه

سلام .من دوتا ازین ایسی tda8920jدارم .بعد از کلی گشتن توسایتهای خارجی یه مدار با فیبر دو رو برایش پیدا کردم ک دو فیلتر در خروجی داره اما هنوز جرئت ساخت ندارم وبنظرم کار راحتی نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط apex111
                              سلام .من دوتا ازین ایسی tda8920jدارم .بعد از کلی گشتن توسایتهای خارجی یه مدار با فیبر دو رو برایش پیدا کردم ک دو فیلتر در خروجی داره اما هنوز جرئت ساخت ندارم وبنظرم کار راحتی نیست.
                              تو بورد آمادش که تو نت بود تو فیلتر خروجیش بجای یه سلف آماده اومده از چندتا سلف موازی شده استفاده کرده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط apex111
                                اون سلف خروجی رو میتونیین از جمهوری تهیه کنیید یه سلف بشکه ای بالای چهار امپر جواب میده البته خودتونم میتونیین سلفشو بپیچین ، من تو زدن پی سی بیش گیر کردم فیبر اماده بشه تمومه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X