اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در باره آی سی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در باره آی سی

نوشته اصلی توسط mohammadjabbarfard
    اون سلف خروجی رو میتونیین از جمهوری تهیه کنیید یه سلف بشکه ای بالای چهار امپر جواب میده البته خودتونم میتونیین سلفشو بپیچین ، من تو زدن پی سی بیش گیر کردم فیبر اماده بشه تمومه
    فیبرش که دو رو هست مگه خودت میتونی بسازی ؟

دیدگاه

سلامی دوباره.من هم تا بحال فیبردورونزدم وترسم ازینه ک خوب درنیاد ومدارکارنکنه ولی بنظر میاد امپ باکیفیتی باشه اگر بتوانیم بسازیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط madar1
        فیبرش که دو رو هست مگه خودت میتونی بسازی ؟
        مشکل همینجاست تو خونه فیبر دو رو نداشتم باید برم جمهوری ببینم میتونم پیدا کنم یا نه البته پیدا هم نشه از دو تا فیبر یک رو استفاده میکنم میچسبونم بهم

دیدگاه

سلام
          کسی pcbبرای ایسی rsn3502نداشت؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط apex111
            سلامی دوباره.من هم تا بحال فیبردورونزدم وترسم ازینه ک خوب درنیاد ومدارکارنکنه ولی بنظر میاد امپ باکیفیتی باشه اگر بتوانیم بسازیم.
            منظورشون دولایه متالیزه هست که ساختش در خانه غیر ممکن هست
            از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
            --------------------------------------------------------
            تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
            --------------------------------------------------------
            اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadjabbarfard
              مشکل همینجاست تو خونه فیبر دو رو نداشتم باید برم جمهوری ببینم میتونم پیدا کنم یا نه البته پیدا هم نشه از دو تا فیبر یک رو استفاده میکنم میچسبونم بهم
              سلام از فکرت خوشم اومد میشه دو تا فیبر یک لایه را به هم چسبوند ولی سراخکاریش یکم مشکل میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط apex111
                سلام آیسی فیلیپس هست اصلیشم تو بازار هست
                فیلمش که تو نت بود را دیدم خیلی صدای خفنی داره با این حجم خیلی کم مدار و هیت سینک

دیدگاه

نوشته اصلی توسط madar1
                  سلام از فکرت خوشم اومد میشه دو تا فیبر یک لایه را به هم چسبوند ولی سراخکاریش یکم مشکل میشه
                  سلام اره خوب سوراخ کاری برد دو رو به مراتب سخت تره ولی خوب مجبوریم دیگه باید یه کاریش بکنیم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X