اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فیلتر lpf Linkwitz با شیب 48db!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فیلتر lpf Linkwitz با شیب 48db!!

نوشته اصلی توسط kazemcom
    ببخشید این مدار دوتا کانال رو باهم میکس میکنه میده به ساب؟
    ن فقد با یک کانالم کار میکنه

دیدگاه

داداش ببخشید اندازه ی برد چند در چنده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi bozorg
        داداش ببخشید اندازه ی برد چند در چنده
        یه 5*5 جواب کارتون رو میده.اندازه خود برد هم با توجه به عکسش 3.82*4.45 سانتیمتر هست.

دیدگاه

من فلش پلیرمو ب این مدار بستم ی کانالشو بعد استفاده کردم عالی بود بعد از خاموش کردنش دیگه اون کانال کار نمیکرد سری بعد این کانالشم بستم این کانالم ایراد پیدا کرده ب نظرتون مشکل از کجا میتونه باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

احتمالا آمپتون خیلی قوی بوده و جریان کشیده و ای سی صوتی فلش پلیر رو سوزونده.من خودمم به دنبال یه مدارم که از ورودی محافظت کنه که تمام مدارات محافظ فقط خروجی رو محافظت میکنه.یه چیز دیگه ببینید روی ورودی آمپتون ولتاژ dc دارید .اگر داشتید و بالای یک ولت بود آمپتون یه ایرادی داره.
            همیشه یک ولوم با اتصال پتانسیومتر بین سیگنال ورودی و آمپ اتصال بدید.احتمال سوختنها خیلی کمتر میشه.به هیچ عنوان هم با کامپیوتر تست صدا نگیرید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kazemcom
              احتمالا آمپتون خیلی قوی بوده و جریان کشیده و ای سی صوتی فلش پلیر رو سوزونده.من خودمم به دنبال یه مدارم که از ورودی محافظت کنه که تمام مدارات محافظ فقط خروجی رو محافظت میکنه.یه چیز دیگه ببینید روی ورودی آمپتون ولتاژ dc دارید .اگر داشتید و بالای یک ولت بود آمپتون یه ایرادی داره.
              همیشه یک ولوم با اتصال پتانسیومتر بین سیگنال ورودی و آمپ اتصال بدید.احتمال سوختنها خیلی کمتر میشه.به هیچ عنوان هم با کامپیوتر تست صدا نگیرید.
              با ایسی ne 5532 یه بافر بسازید خیلی ساده
              عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
              مخترع برتر شمال غرب سال 96
              مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

دوستانی که ساختید لطفا یه تکه فیلم از کار کرد مدار بزارید تا مطمعن بشیم کلی تا حالا از این فیلترا ساختم و مفت نمیارزن

دیدگاه

الان یه فیلتر پسیو lpf با شیب 24 با دوتا سلفو دوتا خازن با کیفیت بسازیم راحتتر و با کیفیت تر از این در نمیاد یعنی؟

دیدگاه

این مدار یکی از بهترین فیلترهاییه که تو نت میشه پیدا کرد.

خروجیش قویه، تقریبا یه آمپ 200 واتی رو پر میکنه.
                    شیب کات خوبی داره، صدای خواننده که مشکل اکثر دوستانه، از این فیلتر بیرون نمیاد.

ولی فرکانس کات رو ببرید بالاتر، چون شیب کاتش بالاست، فرکانس رو ببرید بالا.
                    در غیر اینصورت در اکثر آهنگ ها، قسمت های زیادی از آهنگ رو ساب نمیتونه کار کنه، چون فرکانس های بالا رو فیلتر کات کرده، فرکانس های پایین رو هم آهنگ ممکنه نداشته باشه.
                    خلاصه ریتم رو خراب میکنه، 10 ثانیه ساب بی حرکته، بعد 10 ثانیه میکوبه دوباره قطع میکنه.

حول و حوش 150 هرتز بنظرم خوبه.

فقط یه نکته اینکه پتانسیومتر تنظیم گین رو از مدار در نیارید، در pcb برداشته شده و به جاش یک مقاومت 47 کیلو قرار داده که تقریبا گین رو تا انتها باز کرده، اگر ورودی قوی باشه فیلتر دیستورت میکنه، گین رو همون پتانسیومتر قرار بدید که بتونید تنظیمش کنید.

ممنونم

دیدگاه

من اون کلید تغییر فاز رو توی ماشین تست کردم اگه موج بیس ساب رو یک موج سینوسی و خروجی باند هامون هم در سوورت اینکه بیس هم بزنه یک موج سینوسی در نظر بگیریم اگه اختلاف فازشون 0 درجه باشه خوب اتفاقی نمی افته و صدا بیشتر میشه اما اگه 180 درجه اختلاف داشته باشیم این دو موج همدیگرو خنثی میکنن یعنی صفحه باند و ساب بالا پایین میشه اما بیس خیلی کمی به گوش میرسه به طور خیلی شیک و مجلسی این کلید اختلاف فاز به هیچ دردی نمیخوره )))

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omid khakyar نمایش پست ها
                        من اون کلید تغییر فاز رو توی ماشین تست کردم اگه موج بیس ساب رو یک موج سینوسی و خروجی باند هامون هم در سوورت اینکه بیس هم بزنه یک موج سینوسی در نظر بگیریم اگه اختلاف فازشون 0 درجه باشه خوب اتفاقی نمی افته و صدا بیشتر میشه اما اگه 180 درجه اختلاف داشته باشیم این دو موج همدیگرو خنثی میکنن یعنی صفحه باند و ساب بالا پایین میشه اما بیس خیلی کمی به گوش میرسه به طور خیلی شیک و مجلسی این کلید اختلاف فاز به هیچ دردی نمیخوره )))
                        سلام هم شهری
                        شاید این کلیده به درد بخوره ولی ما طریق استفادشو بلد نیستیم
                        اختلاف فاز 180 درجه خیلی جا ها کاربرد داره
                        1. واسه بریج کردن 2 تا امپ از این کلید استفاده میشه البته موقعی ک 2 تا امپ جدا رو میخوان بریج کنن بهش میگن لینک کردن
                        2. بعضی جا ها این 180 درجه حکم hpf داره واسه باند های دیگه
                        3.موقعی ک به هر دلیلی ساب رو ریورس یا برعکس ببندن این 180 درجه اختلاف فاز رو باید بهش بدن ک باعث بیس کنسلی به اصطلاح نشه
                        4. توی باکس های(( هورن ))یا(( بند پس )) توی یک باکس 2 تا ساب بسته میشه این ساب ها چون رو ب روی هم هستند باید یکیش با 180 درجه اخطلاف فاز بزنه
                        و خیلی چیز های دیگه
                        در اخر هم بگم این فیلتر خیلی عالیه من بهتر از این ندیدم چند وقتی هم هست اگه فیلتر بخوام از این استفاده میکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR_N نمایش پست ها
                          سلام هم شهری
                          شاید این کلیده به درد بخوره ولی ما طریق استفادشو بلد نیستیم
                          اختلاف فاز 180 درجه خیلی جا ها کاربرد داره
                          1. واسه بریج کردن 2 تا امپ از این کلید استفاده میشه البته موقعی ک 2 تا امپ جدا رو میخوان بریج کنن بهش میگن لینک کردن
                          2. بعضی جا ها این 180 درجه حکم hpf داره واسه باند های دیگه
                          3.موقعی ک به هر دلیلی ساب رو ریورس یا برعکس ببندن این 180 درجه اختلاف فاز رو باید بهش بدن ک باعث بیس کنسلی به اصطلاح نشه
                          4. توی باکس های(( هورن ))یا(( بند پس )) توی یک باکس 2 تا ساب بسته میشه این ساب ها چون رو ب روی هم هستند باید یکیش با 180 درجه اخطلاف فاز بزنه
                          و خیلی چیز های دیگه
                          در اخر هم بگم این فیلتر خیلی عالیه من بهتر از این ندیدم چند وقتی هم هست اگه فیلتر بخوام از این استفاده میکنم
                          اره درسه فرمایشتون متینه دقت به بقیه مسایل نکرده بودم
                          با گزینه 2 مخالفم من خودم الان توی سیستمم تو تا باند هام از پخش درایور میشن و یه امپ ضعیف واسه ساب باکس دست ساز خودم وقتی فازش تو بر عکس میکنم صفحه باند و ساب حرکت میکنه اما بیسی به گوش نمیرسه یعنی این فیلتر پایین گذر که شما میفرمایید فقط واسه گوش ماست نه باند و ساب درضمن بعضی دوستان که تو کار نصب باند مسجد و مجلس هستند میگن این قضیه اونجا هم صدق میکنه و حتی صدای زیر و مید رو هم درحین کار خراب میکنه

دیدگاه

سلام
                            راجب به مورد دوم ک فرموده بودین چون از حوصله این بحث خارج هست میتونید این موضوع رو داخل سایت های داخلی یا اگه میتونید خوب انگلیسی بخونید داخل فروم های خارجی دلیلش رو پیدا کنید
                            این ی نمونش

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X