اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک : امپلی فایر جمع و جور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک : امپلی فایر جمع و جور

نوشته اصلی توسط jahan43
    نه چرا!کی این حرفو گفته؟!!
    البته هرجور خودتون صلاح بدونید ولی معمولا ولتاژ های بالا کارایی بهتری خواهند داشت!!!بستگی به حجم صدایی که میخواهید بگیرید،بلنگوی خودتون رو انتخاب کنید بعد با توجه به توان بلندگو توان امپلی فایر رو تعیین کنید بعد اگر مثلا رنج ولتاژ ای سی بین مثلا 8تا 18ولت بود شما میانگین این دو و یا کمی بالا تر رو برای نقطه ی کار امپلی فایر انتخاب کنید مثلا 12تا 14ولت ولی اینکه بخواهید مثلا 9ولت انتخاب کنید کمی مشکلدار خواهد بود.این برای همه رنج ای سی صدق میکنه.موفق باشید.
    منظور من از سیستم پرتابل دستگاهی در حد یه بسته کبریت یا کوچکتره با فرکانس کاری در حد چند گیگاهرتز
    توی این مورد سیستم ها از بردهای چند لایه استفاده میکنیم
    در مواردی که فرکانس کاری بالا میره ولتاژ و جریان هم اگر بالا باشه دستگاه تشعشع هایی تولید میکنه که هم برای خود دستگاه نویز بوجود میاره و بخش های دیگرو تحت تاثیر میزاره و هم دستگاه های اطراف خودش رو تحت تاثیر قرار میده برای همین روی هر ترک هم ولتاژ و هم جریان رو تا حدی که بتونیم پایین میاریم
    مثلا در یک برد با فرکانس بالا روب یک ترک ما از ولتاژ 9 استفاده کنیم ممکنه در عمل این ترک به بقیه قطعات شروع کنه به اسپارک زدن (جرقه زدن)
    ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
    شهید دکتر مصطفی چمران
    اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
    ; C is not for children

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی رهی
      منظور من از سیستم پرتابل دستگاهی در حد یه بسته کبریت یا کوچکتره با فرکانس کاری در حد چند گیگاهرتز
      توی این مورد سیستم ها از بردهای چند لایه استفاده میکنیم
      در مواردی که فرکانس کاری بالا میره ولتاژ و جریان هم اگر بالا باشه دستگاه تشعشع هایی تولید میکنه که هم برای خود دستگاه نویز بوجود میاره و بخش های دیگرو تحت تاثیر میزاره و هم دستگاه های اطراف خودش رو تحت تاثیر قرار میده برای همین روی هر ترک هم ولتاژ و هم جریان رو تا حدی که بتونیم پایین میاریم
      مثلا در یک برد با فرکانس بالا روب یک ترک ما از ولتاژ 9 استفاده کنیم ممکنه در عمل این ترک به بقیه قطعات شروع کنه به اسپارک زدن (جرقه زدن)
      گفته های شما در مورد مدارات مخابراتی صدق میکنه اما در مدارات صوتی نه.
      راستی فرکانس کاری شما چقدره؟اگه برای تقویت همون چندین گیاهرتز میخواید این امپلی فایر ها اصلا بدرد شما نمیخورن چون نهایتا از 10تا 30کیلو هرتز رو میتونن پوشش بدن.فرکانس چندگیگاهرتز رو اصلا نمیتونن تقویت کنند بلکه در خروجی شکل موج ها و اعوجاج عجیب غریب میاد بیرون.اگر تقویت کننده برای مدار مخابراتی یا فرکانس بالا میخواهید در انجمن مخابرات زیاد هست.مبادا برای مدارات صوتی از برد های چندلایه استفاده کنید چون برای این مدارات نیاز نیست وقتتون و هزینه تونو بیخودی میدید.
      موفق باشید.
      دماغم شکست،دوهفته ای خوب شد،دستم شکست،یه ماهه خوب شد،چاقوم زدند،10روزه خوب شد،
      قلبم شکست،هیچ وقت خوب نشد.
      ای روزگار لعنتی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jahan43
        گفته های شما در مورد مدارات مخابراتی صدق میکنه اما در مدارات صوتی نه.
        راستی فرکانس کاری شما چقدره؟اگه برای تقویت همون چندین گیاهرتز میخواید این امپلی فایر ها اصلا بدرد شما نمیخورن چون نهایتا از 10تا 30کیلو هرتز رو میتونن پوشش بدن.فرکانس چندگیگاهرتز رو اصلا نمیتونن تقویت کنند بلکه در خروجی شکل موج ها و اعوجاج عجیب غریب میاد بیرون.اگر تقویت کننده برای مدار مخابراتی یا فرکانس بالا میخواهید در انجمن مخابرات زیاد هست.مبادا برای مدارات صوتی از برد های چندلایه استفاده کنید چون برای این مدارات نیاز نیست وقتتون و هزینه تونو بیخودی میدید.
        موفق باشید.
        ممنون داداش بابت راهنماییهاتون
        فرکانس مدار متغیر هستش و در بالاترین حالت بین 2GHz تا 2.5GHz میرسه
        اما صوت رو قبل از دادن به این تقویت کننده ها از روی اون فرکانس بالا پیادش میکنیم و بعد بازه شنوایی انسان رو به ورودی تقویت کننده میدیم
        ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
        شهید دکتر مصطفی چمران
        اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
        ; C is not for children

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی رهی
          ممنون داداش بابت راهنماییهاتون
          فرکانس مدار متغیر هستش و در بالاترین حالت بین 2GHz تا 2.5GHz میرسه
          اما صوت رو قبل از دادن به این تقویت کننده ها از روی اون فرکانس بالا پیادش میکنیم و بعد بازه شنوایی انسان رو به ورودی تقویت کننده میدیم
          شما صوتی رو که پیاده میکنید بعد از تقویتش میدید به بلندگو؟
          اگه اره که برید سراغ مدارات ولتاژ بالا تر مشکلی پیش نمیاد.
          دماغم شکست،دوهفته ای خوب شد،دستم شکست،یه ماهه خوب شد،چاقوم زدند،10روزه خوب شد،
          قلبم شکست،هیچ وقت خوب نشد.
          ای روزگار لعنتی!

دیدگاه

نمونه قویتر از tda2822 که توانایی کار در حداقل 3 ولت را داره ای سی TEA2025 هست که البته مثله 2822 کاربرد زیادی داره و در بازار ایران موجود هست
            --------------------------- --------------------------

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X