اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نویز در امپلی فایر ساخته شده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نویز در امپلی فایر ساخته شده

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
    مممنون دوست عزیز: 2 تا بلندگو یعنی جفت 12 تومن هست؟ یا جدا؟ منظورتان از اکو همان باس هست؟ این بلندگو را کجاها دارند؟
    در مورد ماژول برای من که شانسی در امد تا زدم به برق یک صدا کوچک داد و بعد وزوز و بعد بوی گند سوختن :mrgreen: من از یک سایت خریدم شاید انها ماژول بی کیفیت دادند!!برای شما مارک ماژول چی هست؟
    سپاس
    فک کنم این باشهAZM Hiclassمدلش هم747Dهستش
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
      فک کنم این باشهAZM Hiclassمدلش هم747Dهستش
      ممنون دوست عزیز: اگر تونستی یک عکس از ماژول بگیر و قرار بده !! برای من روی اش نوشته eastern !! که با شما فرق داره !! برای شما حتما جنس اش خوب هست که این همه دوام اورده!
      سپاس

دیدگاه

ممنون دوست عزیز: اگر تونستی یک عکس از ماژول بگیر و قرار بده !! برای من روی اش نوشته eastern !! که با شما فرق داره !! برای شما حتما جنس اش خوب هست که این همه دوام اورده!
        سپاس
        بفرما اینم عکس....
        کد:
        http://s6.picofile.com/file/8217768734/DSC_%DB%B0%DB%B5%DB%B3%DB%B6.JPG
        شمام حتما عکسشو بزار...
        Proudly @real_ahmadi
        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

بفرما اینم عکس....
          کد:
          http://s6.picofile.com/file/8217768734/DSC_%DB%B0%DB%B5%DB%B3%DB%B6.JPG
          شمام حتما عکسشو بزار...
          این هم عکس: از ان سایتی که قبلا بهت گفته بودم خریدم . نزده روی هوا سوخت :mrgreen:
          http://s3.picofile.com/file/8217771742/IMG_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B1%DB%B0%DB%B1%DB% B7_%DB%B2%DB%B0%DB%B5%DB%B9%DB%B5%DB%B1.jpg
          سپاس

دیدگاه

این هم عکس: از ان سایتی که قبلا بهت گفته بودم خریدم . نزده روی هوا سوخت :mrgreen:
            http://s3.picofile.com/file/8217771742/IMG_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B1%DB%B0%DB%B1%DB% B7_%DB%B2%DB%B0%DB%B5%DB%B9%DB%B5%DB%B1.jpg
            سپاس
            شما یه بار خودت گفتی تغذیش اتصالی کرد یه بارم میگی خودش سوخت...مانفهمیدیمدقیقاچی شد؟؟؟
            ای سی رگولاتورش سوخت؟
            Proudly @real_ahmadi
            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

شما یه بار خودت گفتی تغذیش اتصالی کرد یه بارم میگی خودش سوخت...مانفهمیدیمدقیقاچی شد؟؟؟
              ای سی رگولاتورش سوخت؟
              ای سی اصلی اش سوخته (ای سی بزرگ) بد جوری داغ می کنه !! من گفتم شاید اتصالی کرده باشد !! که بعید میدانم چون توی اتصال پایه خیلی دقت کردم!

دیدگاه

سلام
                دوست عزیز کی میگه ماژولا شانسین؟؟؟؟من که تاخالا چند تا ازش گرفتم وچیزی درست کردمو فروختم خودممم دوتاش رو دارم یکی تو ماشین ییکی تو خونه تا الان کار می کرده...فعلا حدود 4ماهه که روی ماشینه...اخ نگفته....واسه کاسایی که درست کردم هم همینطور....این ماژولا حساس هستن ولی شانسی نیستن حتما باید واسه تغذیشون یه رگولاتور بذاری...حتی اگه 12ولت بود...موفق باشید
                من میگم...چون به چشم خودم دیدم.البته مدل 747 اینا انگاری مرغوب تره ولی مدل های دیگه اش کمی اذیت میکنه و میسوزه!مثلا یه نمونه اش روی اسپیکر میکرولب هم بود قیمتش 25هزار تومن هم بود ولی هی میسوخت!یا قاطی میکرد و تعویضش میکردی دوماه بعد دوباره قاط میزد!چیز جالب بین اینا اینه که همشون ای سی اصلیشون یکیه و حتی در اسپیکر های موبایل بازاری هم از این ای سی استفاده میشه.
                نمیشه از ای سی اصلی ایراد گرفت،در کل اونایی که رگولاتور روی برد اماده دارند بهترین اند.ولی همشون هم چینی اند.
                دماغم شکست،دوهفته ای خوب شد،دستم شکست،یه ماهه خوب شد،چاقوم زدند،10روزه خوب شد،
                قلبم شکست،هیچ وقت خوب نشد.
                ای روزگار لعنتی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jahan43
                  من میگم...چون به چشم خودم دیدم.البته مدل 747 اینا انگاری مرغوب تره ولی مدل های دیگه اش کمی اذیت میکنه و میسوزه!مثلا یه نمونه اش روی اسپیکر میکرولب هم بود قیمتش 25هزار تومن هم بود ولی هی میسوخت!یا قاطی میکرد و تعویضش میکردی دوماه بعد دوباره قاط میزد!چیز جالب بین اینا اینه که همشون ای سی اصلیشون یکیه و حتی در اسپیکر های موبایل بازاری هم از این ای سی استفاده میشه.
                  نمیشه از ای سی اصلی ایراد گرفت،در کل اونایی که رگولاتور روی برد اماده دارند بهترین اند.ولی همشون هم چینی اند.
                  خودتون هم حتما رگو لاتور بزارید...
                  ای سی اصلی اش سوخته (ای سی بزرگ) بد جوری داغ می کنه !! من گفتم شاید اتصالی کرده باشد !! که بعید میدانم چون توی اتصال پایه خیلی دقت کردم!
                  روی برد نوشته بود چند ولت؟؟؟؟شما چن ولت بهش دادی؟؟؟؟
                  Proudly @real_ahmadi
                  #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

روی برد نوشته بود چند ولت؟؟؟؟شما چن ولت بهش دادی؟؟؟؟
                    نوشته 5 ولت این مدل 5 ولتی هست... گمون کنم دوستمون 12 ولت به ماژول داده
                    چون بعید هست این ماژول ها با یکبار وصل کردن آی سی داغ کنه و بسوزه :agree:
                    خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                      نوشته 5 ولت این مدل 5 ولتی هست... گمون کنم دوستمون 12 ولت به ماژول داده
                      چون بعید هست این ماژول ها با یکبار وصل کردن آی سی داغ کنه و بسوزه :agree:
                      بله منم همینطور فکر می کنم...اخه دو مدل 12ولت و5ولت داره.....
                      Proudly @real_ahmadi
                      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X