اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
کمک برای بریج کردن دو آمپلیفایر
Collapse
X
-
پاسخ : کمک برای بریج کردن دو آمپلیفایر
سلام دوست عزیز این مداراتی رو که گذاشتی خودش بریج هست
طریقه ی بریج کردن رو توی تایپیک AV400 توضیح دادم
دو راه برای بریج کردن نداری
1.بریج کردن در مدار پری امپلی فایر که مدارشو توی همون تایپیکی که گفتم میتونی پیدا کنی
2. این روش نیاز به اسکوپ داره که در این روش بدون نیاز به پری امپلی فار توسط فیدبک منفی و یا سیگنال برگشتی خروجی خود امپلی استفاده کنی
که در این مورد امپلی دوم ورودی سیگنالش زمین میشهدر کوی نیک نامان ما را گذر ندادن
گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را
طراحی مدارات ( pcb ) پذیرفته میشود
- تشکرها 2
-
نوشته اصلی توسط MEHDI EMZسلام دوست عزیز این مداراتی رو که گذاشتی خودش بریج هست
طریقه ی بریج کردن رو توی تایپیک AV400 توضیح دادم
دو راه برای بریج کردن نداری
1.بریج کردن در مدار پری امپلی فایر که مدارشو توی همون تایپیکی که گفتم میتونی پیدا کنی
2. این روش نیاز به اسکوپ داره که در این روش بدون نیاز به پری امپلی فار توسط فیدبک منفی و یا سیگنال برگشتی خروجی خود امپلی استفاده کنی
که در این مورد امپلی دوم ورودی سیگنالش زمین میشه
بهترین و اصول ترین روش اینه که یک اپ امپ با بهره معکوس 1 سر راه یکی از امپلی فایر ها قرار بگیره که ساختنش هم خیلی ارحته اگه کار با اپ امپ هارو بلد باشین
یا علیزکات علم نشر آن است
بیشتر با من اشنا بشین :
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط b e h n a mبرادر این روش هایی که شما میفرمایین کاملا غیر اصولی هستن جسارتا
بهترین و اصول ترین روش اینه که یک اپ امپ با بهره معکوس 1 سر راه یکی از امپلی فایر ها قرار بگیره که ساختنش هم خیلی ارحته اگه کار با اپ امپ هارو بلد باشین
یا علی
کاملا موافقم.بریج بهتره ک در پری یا اپ امپ صورت بگیره.یه چیز دیگه هم ک دوستان دارن اشتباه میگن اینه ک ما توی بریج اصا زمین نداریم.هر دو سر خروجی امپا + هست.فقط اختلاف فاز ایجاد میشه.بهتر هم هست ک با مداری این اختلاف فاز صورت بگیره.
موفق باشیدمیزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد
دیدگاه
-
سلام شما به چه دلیل دارید میگید غیر اصولی بنده خودم با همین دو راهی که توضیح دادم دو امپلی رو بریج کردم
کافیه امتحان بکنی بریج کردن در قسمت پری امپلی فایر یک راه با ریسک بسیار بالا هست که شما با ازمایش نکردن دارید میگید غیر اصولی هست همین عمل با بستن پری امپلی فایر برای بریج کردن اگر پری امپ یک صدم ثانیه اشتباه کنه و با تاخیر عمل بریج رو انجام بده در ورودی دو فاز هم فاز میده که باعث اتصال کوتاه فرکانسی میشه و ترانزیستور های قدرت باعث ترکیدنشون میشه چون تاحالا ماسفت توی صورتتون منفجر نشده بنده خودم 4 راه بریج کردن امتحان کردم اما برای شما که اصولی کار میکنید همین دو مورد کفایت میکنه
شما از طریق INVERTED و NOT.INVERTED یه جفت امپ رو بریج کردید چون این راه تنها راه بریج کردن از طریق اپ امپ ها میباشد
راه بعدی که توسط سیگنال خود پاور امپلی برای بریج کردن استفاده میشه که شما به ندرت دیدید راه سیگنالFEED BACK یا NOT INVERTED گفته میشه که این سیگنال برای جلو گیری از دیستورت شدن پری امپ خود امپلی میشه که 180 درجه اختلاف فاز با ورودی داره که در نبود ان یا اتصال نداشتن ان به پری امپ تفاضلی باعث دیستورت شدن امپلی در ولوم های بالا خواهد بود
کافیه برای بریج کردن یه سیگنال از خروجی قدرت این مدار گرفت و اتصال داد به ورودی FEED BACK مدار امپلی دوم با رعایت مقاومت جریانی و همین طور اتصال ورودی امپلی دوم به گراند حالا شما این جفت امپ رو با هم بریج قدرت داده اید که در پری امپ های ورودی با ریسک بالا انجام میدهند
این راهرو امتحان بکنید بعد قضاوت بدون مدرک بکنید
بنده با همین طریق دو عدد AV400 رو بریج کردم و توان رو به 800 وات رساندمدر کوی نیک نامان ما را گذر ندادن
گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را
طراحی مدارات ( pcb ) پذیرفته میشود
دیدگاه
دیدگاه