اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست شماتیک مدار آمپلی فایر 25 وات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست شماتیک مدار آمپلی فایر 25 وات

سلام
    یه مدار میخواستم برای اتصال به بلندگوی 25w اگه کسی مدار تست شده ای داره که کیفیت خوبی داره لطفا بزاره.
    یه سوال هم دارم:
    الآن که بلندگوی من 25 واته آمپلی فایر لزوما باید همین قدر باشه توانش؟ یا اگه میشه توان بیشتری داشته باشه حداکثر تا چقدر؟
    راستی قیمت حدودی آی سی (ها) ی مدار رو هم بگید که رفتم بخرم سرم کلاه نره :biggrin:

پاسخ : درخواست شماتیک مدار آمپلی فایر 25 وات

گشتم تو انجمن این آی سی رو پیدا کردم TDA7377 به نظرتون خوبه؟

خروجیش 30 واته بلندگوی 25 رو نسوزونه؟؟! اگه لازمه مقاومت بزارم سرراهش؟ مقاومت چند اهم بزارم؟؟
    دوتا ورودی داره ولی من خروجی صدایی که میخوام متصل کنم یکیه! به یکی وصل کنم یا همونو به جفتش وصل کنم؟
    الآن یکم توضیح بدید این قضیه خروجیا و ورودیا چیه ینی وروی L به خروجی L و ورودی R به خروجی R ارسال میشه؟
    سوال آخر: برا منبع تغذیه از چی استفاده کنم؟آداپتورباید وصل کنم؟ مناسبترین ولتاژ و شدت جریان چقدره؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AVR-MEGA8
      گشتم تو انجمن این آی سی رو پیدا کردم TDA7377 به نظرتون خوبه؟

خروجیش 30 واته بلندگوی 25 رو نسوزونه؟؟! اگه لازمه مقاومت بزارم سرراهش؟ مقاومت چند اهم بزارم؟؟
      دوتا ورودی داره ولی من خروجی صدایی که میخوام متصل کنم یکیه! به یکی وصل کنم یا همونو به جفتش وصل کنم؟
      الآن یکم توضیح بدید این قضیه خروجیا و ورودیا چیه ینی وروی L به خروجی L و ورودی R به خروجی R ارسال میشه؟
      سوال آخر: برا منبع تغذیه از چی استفاده کنم؟آداپتورباید وصل کنم؟ مناسبترین ولتاژ و شدت جریان چقدره؟؟
      بلندگو روش نوشته 25وات؟؟؟؟؟؟این که به درد نمی خوره توی بیس شدید می سوزه.....این ای سی12تا18ولت تحمل ولتااژ داره حداکثر هم3.5امپر جریانشه..
      شما ورودی LوRرو به هم وصل کن میشه مونو ولی به هر خروجی باید یه باند بزاری.....موفق باشی
      Proudly @real_ahmadi
      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

الآن اگه دوتا 25 وات وصل کنم به دو خروجی بازم امکان سوختنش هست؟ یعنی یه آمپلی فایر با توان کمتر باید بسازم؟ توانش چقدر باشه؟

دیدگاه

الآن اگه دوتا 25 وات وصل کنم به دو خروجی بازم امکان سوختنش هست؟ یعنی یه آمپلی فایر با توان کمتر باید بسازم؟ توانش چقدر باشه؟
          سلام
          از یه امپ15یا10یا20وات استفاده کن
          Proudly @real_ahmadi
          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

چقدر پیچوندین مساله رو اینکه اون امپلی می تونه 30 وات بده دلیل نمی شه حتما بلندگو بسوزه رو بلندگو بجز توان مقاومتش هم هست با توجه به اون مقاومت و توان می تونه حساب کنی حداکثر چقدر ولتاژ روش باید بیوفته و از روی گین مدار حداکثر تو ورودی بدست میاد که می تونی سیگنال ورودیت رو با مدارات کلمپ محدود کنی ...
            التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali.ra
              چقدر پیچوندین مساله رو اینکه اون امپلی می تونه 30 وات بده دلیل نمی شه حتما بلندگو بسوزه رو بلندگو بجز توان مقاومتش هم هست با توجه به اون مقاومت و توان می تونه حساب کنی حداکثر چقدر ولتاژ روش باید بیوفته و از روی گین مدار حداکثر تو ورودی بدست میاد که می تونی سیگنال ورودیت رو با مدارات کلمپ محدود کنی ...
              دوتا بلندگوی 25 وات 4 اهم دارم. این آمپلی فایر براش مناسبه؟
              این آمپلی فایر رو قراره بین خروجی اکو و بلندگو قرار بگیره. مشکل من اینه که وقتی مستقیم وصل میکنیم صدا خیلی ضعیفه. با خروجی وسائل دیگه تست کردم بلندگوها اونجا صداشون خوبه ولی وقتی به اکو وصل میکنم صداش خیلی ضعیفه!!!!!

دیدگاه

می تونه مناسب باشه اما صدا رو تا انتها زیاد نکنید
                التماس دعا

دیدگاه

ممنون از راهنمایی
                  اگه صدارو تا آخر زیاد کنم امکان آسیب دیدن بلندگوها هست؟
                  پس همین مدار رو میسازم.
                  اگه بخوام ولوم بزارم باید با هر بلندگو یک ولوم رو سری کنم درسته؟ ولوم چند اهم باشه؟
                  اگه بخوام برای ورودی هم ولوم بزارم چند اهم باشه؟

دیدگاه

ممنون از راهنمایی
                    اگه صدارو تا آخر زیاد کنم امکان آسیب دیدن بلندگوها هست؟
                    پس همین مدار رو میسازم.
                    اگه بخوام ولوم بزارم باید با هر بلندگو یک ولوم رو سری کنم درسته؟ ولوم چند اهم باشه؟
                    اگه بخوام برای ورودی هم ولوم بزارم چند اهم باشه؟
                    من یه پیشنهاد میدم
                    شما یه گین واسه امپ بذار که وقتی صدای گوشی یا...هرچیزی که بهش وصل می کنی زیاد کردی باند هات اسیب نبینه یعنی از50درصد یا75درصد قدرت 7377استفاده کن
                    ولوم گزاشتن همون گینه که باید توی ورودی بذاری نه خروجی.....
                    ولوم50کیلو بذار...موفق باشی...سوالی داشتی درخدمتم
                    Proudly @real_ahmadi
                    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

اگه بخوام جداگانه بشه صدای دو بلندگو رو کنترل کرد نمیشه ولوم سری کرد باهاشون؟؟ راه دیگه ای هست؟
                      اون ولوم ورودی رو هم حتما میزارم
                      تازه با این سایت آشنا شدم ، خداییش کاربران خیلی سریع و دقیق پاسخ میدن
                      باتشکر از راهنمایی ها :nerd:

دیدگاه

دقیقا دوس دارین چحوری باشه یکی واسه کم و زیاد کردن کل دو تا جدا واسه کم و زیاد کردن جدا یا یکی که صدا رو بین چپ و راست عوض کنه ؟
                        التماس دعا

دیدگاه

اگه بخوام جداگانه بشه صدای دو بلندگو رو کنترل کرد نمیشه ولوم سری کرد باهاشون؟؟ راه دیگه ای هست؟
                          اون ولوم ورودی رو هم حتما میزارم
                          تازه با این سایت آشنا شدم ، خداییش کاربران خیلی سریع و دقیق پاسخ میدن
                          باتشکر از راهنمایی ها :nerd:
                          خواهش میشه
                          بله میشه هرکدوم رو جدا کم وزیاد کرد...برای هم زمان کم وزیاد کردن از ولوم دوبل باس استفاده کنی ولی اگه جداگونه بخوای این کارو انجام بدی باید از دوتا ولوم جدا استفاده کنی...موفق باشی
                          Proudly @real_ahmadi
                          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali.ra
                            دقیقا دوس دارین چحوری باشه یکی واسه کم و زیاد کردن کل دو تا جدا واسه کم و زیاد کردن جدا یا یکی که صدا رو بین چپ و راست عوض کنه ؟
                            دوتا جدا باشه که هرکدوم رو بشه به تنهایی هم کم و زیاد کرد.
                            اینکه ولوم چند اهم باشه رو باید از کجا تشخیص داد؟ بین 40 و 50 اهم تو این مدار فرقی هست؟

دیدگاه

50 کیلو اهم
                              پتانسیومتر 40 کیلو من ندیدم 10 کیلو هم برزارین خوبه نه زیاد بزرگ که نویزیش زیاد شه و .. نه کوچک که جریان بکشه

2 تا دوبل بخرید3 تا سیم دارید یکی زمین یکی راست یکی چپ
                              2 تا پایه کنار هم از هر کدوم رو زمین کنید 2 تا پایه های وسط خروجی چپ و راست هستند 2 تا پایه اخر هم یکی چپ ورودی یکی هم راست ورودی این می شه واسه کم کردن صدا
                              یکی بعدی رو هم به هیمن شکل ببندیدن با این تفاوت که جا سیم چپ با زمین رو عوض کنید این به هر طرف بره صدا اون باند رو زیاد می کنه
                              التماس دعا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X