اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو وتبادل نظر]نحوه اتصال ترانس و آداپتور به مدار آمپلی فایر و استفاده از خازن ها در مدار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نحوه اتصال ترانس و آداپتور به مدار آمپلی فایر و استفاده از خازن ها در مدار

اینم مدار
    http://s6.picofile.com/file/8231345342/APEX_AX6_PCB_MON.jpg
    http://s6.picofile.com/file/8231345368/APEX_AX6_1_.jpg
    http://s3.picofile.com/file/8231345442/APEX_AX6_Rev_1_1_Gray.jpg
    http://s6.picofile.com/file/8231345642/pic3.jpg
    http://s6.picofile.com/file/8231345676/PCB_FOR_CHAP_2n3055.jpg
    http://s3.picofile.com/file/8231345942/PCB_FOR_CHAP_2sc5200.jpg
    برای تغذیش اگه منو میخای یه ترانس 36 ولت یا 40 ولت 80 وات بخر ولی برای استریو 150 وات بخر
    این مدار رو بلنگوی 4 اهمی خیلی قویه ولی اگه قویترم خواستی بگو

دیدگاه

پاسخ : نحوه اتصال ترانس و آداپتور به مدار آمپلی فایر و استفاده از خازن ها در مدار

برای حالت استریو 40 ولت 4 آمپر خوبه؟ حداکثر جریان مصرفی چقدره؟
      مقاومت ها چند وات باشن؟
      ترانس 40 ac وقتی تبدیل بشه به dc ولتاژ بیشتر میشه درسته؟ مصرف این مدار حداکثر چند ولت dc هست؟
      نوشته اصلی توسط madar1
      http://s6.picofile.com/file/8231345676/PCB_FOR_CHAP_2n3055.jpg
      http://s3.picofile.com/file/8231345942/PCB_FOR_CHAP_2sc5200.jpg
      دوتا فایل مختلف گذاشتین ، از کدوم یکی باید استفاده کنم.
      یه راهنمایی در مورد پرینت و سایز pcb هم اگه ممکنه انجام بدید.

شرمنده اینقدر سوال میکنم ، انشاءا... این مدار رو که بسازم ، درکم از مدارات آمپلی فایر بیشتر میشه و کمتر شمارو تو زحمت میندازیم.
      باتشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AVR-MEGA8
        برای حالت استریو 40 ولت 4 آمپر خوبه؟ حداکثر جریان مصرفی چقدره؟
        مقاومت ها چند وات باشن؟
        ترانس 40 ac وقتی تبدیل بشه به dc ولتاژ بیشتر میشه درسته؟ مصرف این مدار حداکثر چند ولت dc هست؟دوتا فایل مختلف گذاشتین ، از کدوم یکی باید استفاده کنم.
        یه راهنمایی در مورد پرینت و سایز pcb هم اگه ممکنه انجام بدید.

شرمنده اینقدر سوال میکنم ، انشاءا... این مدار رو که بسازم ، درکم از مدارات آمپلی فایر بیشتر میشه و کمتر شمارو تو زحمت میندازیم.
        باتشکر
        سلام 40 ولت 4 آمپر خیلی خوبه این مدار برای بلندگوی 4 اهمی
        مقاومت ها معمولیا و مقاومت آجری ها هم که 5 واتن خودش نوشته
        ترانس اگه 36 تا 40 ولت AC باشه خوبه با پل دیود 10 آمپر برای استریو
        ترانزیستورا هر کدوم که خواستی استفاده کنی بورد همون را بساز که بنظر من 2sc5200 بهتره البته اگه بخوای کلاسیک باشه میتونی از همون قابلمه ای 2n3055 استفاده کنی هردو خوب جواب میدن
        سایز pcb را اندازه نگرفتم ولی همین فایل را روی کاغذ A5 بدون حاشیه چاپ کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط madar1
          ترانزیستورا هر کدوم که خواستی استفاده کنی بورد همون را بساز که بنظر من 2sc5200 بهتره البته اگه بخوای کلاسیک باشه میتونی از همون قابلمه ای 2n3055 استفاده کنی هردو خوب جواب میدن
          از 2sc5200 استفاده میکنم.
          ممنون از راهنمایی ها ، وقتی ساختش تموم شد حتما ازش عکس میزارم :nerd:

دیدگاه

تو شماتیک 5 تا ترانزیستور هست که به جای دو تا 2N3773 ، از دو تا 2SC5200 استفاده میکنم ، فروشگاه ایران میکرو 2SC5200 رو با 2SA1943 جفتی میفروشه.
            به جای 2SA1837 از 2SA1943 استفاده کنم؟ 2SC4793 و 2N5401 و MJE340 رو هم تغییر بدم؟
            یکار بکنید این 2SA1943 ها بیکار نمونه ، خدارو خوش نمیاد :biggrin:

توشماتیک اون قسمت بالا کلمه F2A نوشته شده ، اون چیه؟

دیدگاه

سلام F2A یعنی فیوز 2 آمپر
              به جای 2SC5200 میتونی از TIP35C استفاده کنی ولی بقییه ترانزیستورها را خودشون را استفاده کن

دیدگاه

بین tip35 و 2n3055 کدوم بهتره؟

میشه فیوز برگشت پذیر گذاشت؟ فیوز دقیقا باید دو آمپر باشه یا بیشتر هم باشه عیبی نداره؟

انگاری تو این پست کلا مدار این آمپلی فایر تشریح شد :redface:
                باتشکر

دیدگاه

سلام قابلمه ای از نظر جون سختی بهتره ولی کار کردن باهاش خیلی سخت تره ولتاژشم پایین تره
                  فیوز همون فیوز معمولی 2 آمپر استفاده کن حتما در هر مداری که میسازی فیوز بزار تا اگه مدار مشکل داشت به منبع آسیب نرسه من فقط یه بار فیوز استفاده نکردم همون یه بار منبع سوخت

دیدگاه

سلام
                    من تاحالا با ترانزیستور قابلمه ای کار نکردم. برا استفاده از نوع قابلمه ای چه ابزار جانبی نیازه؟
                    تو فروشگاه یه نوع هیت سینک مخصوص و و طلق عایق بود ، هیت سینک که واجبه ولی این طلق عایق برا چیه؟
                    بدنه ترانزیستور باید به گراند وصل بشه؟

دیدگاه

سلام
                      من تاحالا با ترانزیستور قابلمه ای کار نکردم. برا استفاده از نوع قابلمه ای چه ابزار جانبی نیازه؟
                      تو فروشگاه یه نوع هیت سینک مخصوص و و طلق عایق بود ، هیت سینک که واجبه ولی این طلق عایق برا چیه؟
                      برای استفاده از ترانزیستور قابلمه ای نیاز به هیت سینک مخصوص اون دارید
                      طلق عایف برای اینه ک بدنه ترانزیستور کلکتور اون هست اگه از اون طلق استفاده نکنی هر دوی کلکتور ها به هم اتصال کوتاه میشن

پس بدنه ترانزیستور نباید به گراند وصل بشه
                      موفق باشید

دیدگاه

سلام
                        سلام شما فعلا با قابلمه ای نساز با همون ترانزیستور معمولی بساز
                        طرق عایقم حتما باید استفاده کنی برای ترانزیستورهای معمولی عایق نواری بخری بهتره تا هر اندازه که خودت خاستی ازش بچینی تا از اطراف بدنه ترانزیستور بیرون بزنه و دیگه احتمال اتصال کوتاه بین بدنه و هیت سینک نباشه
                        برای پیچها هم باید عایق بزاری و در آخر با تست بوق اهم متر تست کن به هم اتصال کوتاه نباشن

دیدگاه

چه نکات مهمی وجود داشته و ما بی اطلاع بودیم ، حتما توصیه هاتون رو رعایت میکنم :smile:

دیدگاه

یه مشکل دیگه تو eca که کلا ترانس نیست!
                            تو ایران میکرو هم نهایتن 24 ولت هست ، البته 18 و 24 دوبل هم هست ، میشه یه جوری مثلا 24 دوبل رو به کار ببرم؟

دیدگاه

یه مشکل دیگه تو eca که کلا ترانس نیست!
                              تو ایران میکرو هم نهایتن 24 ولت هست ، البته 18 و 24 دوبل هم هست ، میشه یه جوری مثلا 24 دوبل رو به کار ببرم؟
                              برای چ مداری این ترانس رو میخوای ؟؟؟؟
                              24 ولت دوبل بعد از تبدیل به دی سی میشه دوبل 35 ولت تقریبا

دیدگاه

برا آمپلی فایر ، مدارش بالا هست.
                                تغذیه تک 40 dc حداقل ، میشه از همین ترانس ها چنین ولتاژی گرفت؟
                                مبدل ولتاژ استفاده کنم؟
                                یا مدار با همین ترانس 24 هم کار میکنه (35 dc) قدرتش فک کنم با 35 ولت کم بشه...
                                منظر راهنمایی دوستان هستم.
                                مداری مشابهی هست با دوبل 35 بشه راه انداخت؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X