اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست پری آمپلی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست پری آمپلی

اول مثل همیشه یه سوال: اونطور که من فهمیدم پری آمپلی مداریه که برای اتصال بین آمپلی فایر و میکروفن به کار میره و علاوه بر تقویت صدا و ارسال اون به ورودی آمپلی فایر میتونه یه سری افکت ها هم اعمال کنه. درست فهمیدم؟ :redface:
    --------------
    هر آمپلی فایری با هر پری آمپلی کار میکنه یا فاکتورهای خاصی باید هماهنگ باشند؟
    -------------
    من به یه پری آمپلی استریو خیلی باحال نیازمندم ، هرکی مدار تست شده داره بزاره لطفا :rolleyes: میخوام از لحاظ پشن ها نسبتا کامل باشه :nerd: اکو ، تکرار ، زیر و بم و.....
    اگه مهمه: برای اتصال به آمپلی فایر با ic tda7377 میخوام.

پاسخ : درخواست پری آمپلی

نوشته اصلی توسط AVR-MEGA8
    اول مثل همیشه یه سوال: اونطور که من فهمیدم پری آمپلی مداریه که برای اتصال بین آمپلی فایر و میکروفن به کار میره و علاوه بر تقویت صدا و ارسال اون به ورودی آمپلی فایر میتونه یه سری افکت ها هم اعمال کنه. درست فهمیدم؟ :redface:
    --------------
    -------------
    من به یه پری آمپلی استریو خیلی باحال نیازمندم ، هرکی مدار تست شده داره بزاره لطفا :rolleyes: میخوام از لحاظ پشن ها نسبتا کامل باشه :nerd: اکو ، تکرار ، زیر و بم و.....
    سلام
    پری آمپلی فایر همانطور که از اسمش پیداست قبل از آمپلی فایر قرار می گیره و صدا رو کمی برای وارد شده به آمپلی فایر تقویت می کنه و هیچ گونه افکتی هم به صدا اضافه نمی کنه.
    افکت با افکتور به صدا اضافه میشه. مثلا" اکو که یک نوع افکت هست.
    زیر و بم صدا هم با اکولایزر یا تن کنترل انجام میشه.
    موفق باشید

دیدگاه

ممنون از راهنمایی :smile:
      پس حالا که قضیه اینجوری الآن هم به مدار پری آمپلی و هم به مدار افکتور نیاز دارم
      مداری نیست که اینارو با هم ادغام کرده باشه؟ ینی هم پری و هم افکتور روی یک برد باشه؟

اگه دوستان شماتیک مدار قرار بدن ممنون میشم.

دیدگاه

من مدار میخوام :cry2:

دیدگاه

سلام این مدارو استفاده کن من ساختم عالی جواب داد هم اکو داره هم تن کنترل هم پری آمپلیفایر
          http://s3.picofile.com/file/8228022276/pre_reverb_eq.pdf.html

دیدگاه

سلام
            خیلی ممنون به خاطر مدار
            اگه یه مدار باشه که افکت هاش کامل باشه خیلی خوبه من یه اکوهمراه خریدم که حدود 10 تا ولوم داره برای تنظیمات مختلف ، ظاهرا اکثر اکو همراه ها از یه مدار استفاده میکنند و سازنده فقط یه تغییر جزئی میده که بگه این فرق داره با بقیه:biggrin:
            این مدار که قرار دادید 7 تا ولوم داره ، ینی اکو همراه من مدارش کامل تره؟؟ یا تعداد ولوم دلیل برتری نیست!!
            اگه مدار پیشرفته تری موجود هست لطفا معرفی کنید وگرنه همینو میسازم :biggrin:

ببخشید سوالای ناشیانه میپرسم!! دراین زمینه خیلی کم تجربه هستم :biggrin:

دیدگاه

سلام عزیز ناشیانه نگو بگو نا آشنا تازه این انجمن برای اینه که همه از هم یاد بگیرن
              در مورد مدارم اگر افکت بیشتر میخای فکر نکنم با مدار آنالوگ بیشتر از این بتونی افکت به صدا بدی
              تو این مدار برای هر دو تا میکروفن از یه مسیر اکو و تن کنترل استفاده کرده ولی میشه برای هر میکروفن یه بورد جداگانه ساخت و بعد اونها را باهم میکس کرد تا هر میکروفن جداگانه افکت بخوره
              اگر خواستی نقشش را برات میزارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط madar1
                سلام عزیز ناشیانه نگو بگو نا آشنا تازه این انجمن برای اینه که همه از هم یاد بگیرن
                در مورد مدارم اگر افکت بیشتر میخای فکر نکنم با مدار آنالوگ بیشتر از این بتونی افکت به صدا بدی
                تو این مدار برای هر دو تا میکروفن از یه مسیر اکو و تن کنترل استفاده کرده ولی میشه برای هر میکروفن یه بورد جداگانه ساخت و بعد اونها را باهم میکس کرد تا هر میکروفن جداگانه افکت بخوره
                اگر خواستی نقشش را برات میزارم
                خیلی ممنون اگه نقشش رو بزارید که خیلی عالی میشه :nerd:

توی pdf شکل یه ترانس داره که خروجی 36 دوبل و 9 ولت تک داره و همزمان تغذیه آمپلی فایر و پری آمپلی رو تامین کرده! چه جور ترانسیه؟
                دوتا ترانس استفاده کنم؟ یا یه ترانس آمپر بالا بگیرم با مبدل DC to DC ولتاژش رو برای پری آمپلی کم کنم؟ کدوم استاندارد تره؟

دیدگاه

سلام کلا وقتی میخای یه سیستم صوتی ببندی سعی برای هر مدار یه مسیر تغذیه جداگانه بزاری فقط همه ولتاژ های صفر را بهم وصل کن
                  میتونی از هرچند تا ترانس که دبت میخاد استفاده کنی و میتونی از آی سی رگولاتورم استفاده کنی
                  ولی به نظر من برای آمپ یه ترانس قوی بزار برای مدارات دیگم یه ترانس ضعیف تر بزار ولی برای هر مدار پل دیود و خازن جداگانه استفاده کن
                  وقتی مثیر های مثبت تغذیه از هم جدا باشه خیلی تو کاهش نویز تاثیر داره
                  تو این سایت اسپانیایی همه جور نقشه و مدار که بخای هست همشم عملی و تست شده هستش
                  http://construyasuvideorockola.com

دیدگاه

این مدار تغذیش 9 ولت دوبله ، ترانس چند آمپر بگیرم؟

دیدگاه

این مدار تغذیش 9 ولت دوبله ، ترانس چند آمپر بگیرم؟
                      برای پری ترانس نیم آمپرم خوبه

دیدگاه

نیم آمپر ارزون در میاد ، عالیه :biggrin:
                        باتشکر

دیدگاه

--------------
                          -------------

درود بر شما
                          امیدوارم این مدار به کار شما بیاد .بابت سات خیالت راحت باشه . وبلاگ خودمه بارها ساختمش

http://elecselect.blogsky.com/1394/04/29/post-6/%D8%A7%DA%A9%D9%88-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%81%D9%88%D9%86-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%D9%88%D9%86-%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84-%D9%88-2-%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AF%DB%8C
                          خاک شو پیش ازآنکه خاک شوی

"If you want to go fast, go alone.
                          If you want to go far, go together"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط madar1
                            سلام این مدارو استفاده کن من ساختم عالی جواب داد هم اکو داره هم تن کنترل هم پری آمپلیفایر
                            http://s3.picofile.com/file/8228022276/pre_reverb_eq.pdf.html
                            این سه تا خازن سرامیکی رو 100 پیکو و 560 پیکو و 0.068 میکرو
                            من اینارو پیدا نکردم ، به جاش چه نوعی میشه گذاشت؟
                            -------------------------
                            مدار برای تبدیل دوبل ac به دوبل dc سراغ دارین؟ نمیدونم تو انجمن قبلا مطرح شد یا نه ، ولی پیدا نکردم همچین مداری...
                            برا ترانس 24 دوبل و 9 دوبل...

دیدگاه

این سه تا خازن سرامیکی رو 100 پیکو و 560 پیکو و 0.068 میکرو
                              من اینارو پیدا نکردم ، به جاش چه نوعی میشه گذاشت؟
                              -------------------------
                              مدار برای تبدیل دوبل ac به دوبل dc سراغ دارین؟ نمیدونم تو انجمن قبلا مطرح شد یا نه ، ولی پیدا نکردم همچین مداری...
                              برا ترانس 24 دوبل و 9 دوبل...
                              سلام ن.عش مهم نیست عدسی بزار

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X