این ست از ای سی های قدیمی استفاده میکندSTK4184MK5
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
خراب شدن یه طرف خروچی امپلی فایر خانگی(ست قدیمی کنوود) صدای خیلی ضعیف از بلندگو
Collapse
X
-
پاسخ : خراب شدن یه طرف خروچی امپلی فایر خانگی(ست قدیمی کنوود) صدای خیلی ضعیف از بلندگو
نوشته اصلی توسط MOHSEN65HESABاین ست از ای سی های قدیمی استفاده میکندSTK4184MK5
شما خیلی کلی گفتی...باید ورودی ای سی رو چک کنی بلند گو رو چک کنی و.....همه چی باس چک بشه همینطوری نمیشه نظر داد
ببینم شما تازگی اون کانال رو اتصال کوتاه نکردی؟؟؟حتی واسه یه لحظه؟ لخه stkبا یه اتصال کوتاه به فنا میره....Proudly @real_ahmadi
#real_ahmadi
واسه اسمت بجنگ
-
پاسخ : خراب شدن یه طرف خروچی امپلی فایر خانگی(ست قدیمی کنوود) صدای خیلی ضعیف از بلندگو
سلام ممنون از جوابتون .چکش نکردم اخه دیتا شیت ای سی نیست نمیدونم از کجا گیرش بیارم که چکش کنم اما خب فک کنم به برق 220 مستقیم وصل شده اخه برق اصلیش 110 هست شاید همون بوده که این طور به سرش اومده احتمالا هم ای سیش باشه بعدشم ای سیش توی کرمانشاه نیست اگرم باشه تهران شاید داشته باشه یا اینکه مشابهشو بزارم جاش که باید کمی راهنماییم کنید که چه مشابهی داره.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadiمن یه پیشنهاد میدم شاید خوب شایدم افتضاح...
شما خودت یه امپلی واسش بساز....با یه ای سی دیگه.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط madar1سلام منم همین پیشنهاد را دارم ولی ترانزیستوری بساز ولتاژ خروجی ترانس را رو ولتاژ 110 اندازه گیزی کن و یه ترانس 220 با همون ولتاژ و جریان براش سفارش بده که دیگه آسیب نبینهProudly @real_ahmadi
#real_ahmadi
واسه اسمت بجنگ
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط MOHSEN65HESABکسی جای خاصی رو سراغ نداره که این ای سی ها رو بفروشه که بشه سفارش داد خیلی کمکم کردید اگه یه جایی معرفی کنید که سفارش دادProudly @real_ahmadi
#real_ahmadi
واسه اسمت بجنگ
دیدگاه
دیدگاه