سلام دوستان من یه امپلی فایر قدیمی تعمیر کردم که درایورش دارلینگتون tip122 هست و و قدرتش 2n3055 هست و خروجی وصل به یه ترانس مچینیگ و خروجی های ترانس وصل به تر مینالای خروجی موقعی که بار (بلندگو) به خروجی و صدا به ورودی مدار وصل نیست پراب سری (لامپ100) خاموش اما وقتی بار و صدا وصل میشه با نوسانات صدا لامپ هم سوسو میزنه این یک مشکل
مشکل دوم اینه مدار بیشتر از ترانس امپر میگیره تا ولتاژ یعنی 6 تا 3055 با یه ترانس 24 ولت با امپر بالا کار میکنه ترانسه خیلی بزرگه حولهوش 400 -500واته که خود شرکت براش یه فیوز 15 امپر توصیه کرده تا الان من هرچی 7 -8 گذاشتم سوخته میترسم 15 امپر بذارم
لطف کنین پس از خوندن مطالب با در نظرر گرفتن تجربیات خودتون منوراهنمایی کنین ممنون :read:
:agree:
مشکل دوم اینه مدار بیشتر از ترانس امپر میگیره تا ولتاژ یعنی 6 تا 3055 با یه ترانس 24 ولت با امپر بالا کار میکنه ترانسه خیلی بزرگه حولهوش 400 -500واته که خود شرکت براش یه فیوز 15 امپر توصیه کرده تا الان من هرچی 7 -8 گذاشتم سوخته میترسم 15 امپر بذارم
لطف کنین پس از خوندن مطالب با در نظرر گرفتن تجربیات خودتون منوراهنمایی کنین ممنون :read:

دیدگاه