اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو و تبادل نظر] چه نوع بلندگویی برای سخنرانی و مداحی مناسبه؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

[گفتگو و تبادل نظر] چه نوع بلندگویی برای سخنرانی و مداحی مناسبه؟

سلام
    دوستان خوشبختانه تو این مدتی که عضو انجمن شدم اطلاعاتم در مورد آمپلی فایر ها بیشتر شده و حالا میخوام در مورد باند و بلندگو یه سری مطالب ابتدایی رو یادبگیرم.
    قصدم اینه که برای آمپلی فایر های 100 وات به بالا باند درست کنم.
    تو انجمن یه سری مطالب در مورد جعبه باند و... پیدا کردم.
    ولی برام سواله که از چه مدل بلندگویی استفاده کنم؟ از کجا میتونم بلندگو ی مناسب تهیه کنم؟ تو اینترنت سایت معرفی کنید یا فروشگاه معرفی کنید(مشهد)
    خلاصه در این مورد چیز خاصی نمیدونم ، منتظر راهنمایی های شما هستم :smile:

راستی هرچی ساختم یا میسازم کاملا آزمایشیه و فعلا تو مراسمات استفاده نمیشه ، پس از آزمایش کردن و تست کردن مدار نمیترسم!!! شما فقط موارد لازم برای شروع رو بگید لازم باشه ده بیست بار هم قطعات رو باز و بسته میکنم تا نتیجه بگیرم...

باتشکر
    جدیدترین ویرایش توسط real_ahmadi; ۱۵:۱۶ ۱۳۹۵/۰۵/۱۷.

پاسخ : چه نوع بلندگویی برای سخنرانی و مداحی مناسبه؟

برای سخنرانی یا مداحی می تونی از بلندگو های فول رنج استفاده کنی البته به خیلی چیزا بستگی داره. مثلا" مقدار بودجه مقدار فضا و جمعیت و ....
    اما من توصیه می کنم از باند های دوراهه استفاده کنی که هم برای موزیک مناسبه و هم وکال.
    موفق باشید.

دیدگاه

از کجا میتونم تهیه کنم؟ فروشگاه یا سایتی میشناسید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AVR-MEGA8
        از کجا میتونم تهیه کنم؟ فروشگاه یا سایتی میشناسید؟
        سلام تمام فروشگاه هایی که لوازم صوتی ( اکو آمپلی فایر ) می فروشند بلندگو دارند .ببین این که بخوای خودت بسازی نمی گم نمیشه ولی مشکله.خیلی پارامتر ها رو باید در نظر بگیری .به نظر من اگر توان خرید داری یک باند تهیه کن نه بلندگو. اگر خواستی باند تهیه کنی بگو بودجت چقدره تا راهنمایی کنم چی بخری.
        موفق باشی.

دیدگاه

همین الآن چند تا باند در دسترسم هست و ازشون تو مراسمات استفاده میکنیم ولی هدفم یادگیریه ، دوست دارم خودم بسازم

اضافه شده در تاریخ :
          :question: :question: :question:

دیدگاه

تو گوگل سرچ کن سایتای زیادی هستن پیدا می کنی
            Proudly @real_ahmadi
            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام آقای احمدی
              میشه لینک قرار بدید.
              اگه امکانش نیست تو انجمن قرار بدید پیام خصوصی کنید.
              باتشکر

دیدگاه

سلام آقای احمدی
                میشه لینک قرار بدید.
                اگه امکانش نیست تو انجمن قرار بدید پیام خصوصی کنید.
                باتشکر
                کد:
                https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjjg8G_wIHKAhUGnnIKHWW6BccQFgggMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.bahramshop.ir%2Ffa%2Fproduct%2Fvibe-pro-12-full-range&usg=AFQjCNGDqE0tebKQUOg_pn58ZRSKnkzMYg
                کد:
                https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=8&ved=0ahUKEwjjg8G_wIHKAhUGnnIKHWW6BccQFghAMAc&url=http%3A%2F%2Fparseda.com%2F211-%25D9%2582%25DB%258C%25D9%2585%25D8%25AA-%25D8%25A8%25D9%2584%25D9%2586%25D8%25AF%25DA%25AF%25D9%2588-%25D9%2581%25D9%2588%25D9%2584-%25D8%25B1%25D9%2586%25D8%25AC-12-%25D8%25A7%25DB%258C%25D9%2586%25DA%2586.html&usg=AFQjCNEJ_GJITHGrWki-HTfhrDMhzEqMGw&cad=rja
                Proudly @real_ahmadi
                #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام،من یدونه 15اینچ ووفر فول رنج جاسکو خریدم،جعبه اش 250هزار تومن برام اب خورد :eek: oo:به علاوه اینکه موقع ساخت جعبه حواسم نبود و زدم یه قسمت از دیافراگم ووفر خوشگلمو پاره کردم، :cry2: بعد با کاغذ و چسب اهن درستش کردم.
                  شما اول بلندگو رو که انتخاب کردی،جعبه ی فایبر گلاس براش بخر،فکر کنم حدود 100-120باشه.بعد بلندگو رو بذار تو همون جعبه،خیلی بهتره،با چوب هم خواستید بسازید خوبه ولی شاید گرون تر در بیاد،موقع ساخت جعبه مراقب باشید حتما یه محافظی چیزی برای بلندگو طراحی کنید روی این قضیه حساس باشید بهتره.
                  موفق باشید.
                  دماغم شکست،دوهفته ای خوب شد،دستم شکست،یه ماهه خوب شد،چاقوم زدند،10روزه خوب شد،
                  قلبم شکست،هیچ وقت خوب نشد.
                  ای روزگار لعنتی!

دیدگاه

چه نوع بلندگویی برای سخنرانی و مداحی مناسبه؟
                    جواب : مطمئنا" بلندگویی که صدای بلندی تولید نکنه !
                    بلکه دیگران از سر و صداهایی که باعث آزار و اذیت میشه نجات پیدا کنند.

دیدگاه

سلام
                      دوستان خوشبختانه تو این مدتی که عضو انجمن شدم اطلاعاتم در مورد آمپلی فایر ها بیشتر شده و حالا میخوام در مورد باند و بلندگو یه سری مطالب ابتدایی رو یادبگیرم.
                      قصدم اینه که برای آمپلی فایر های 100 وات به بالا باند درست کنم.
                      تو انجمن یه سری مطالب در مورد جعبه باند و... پیدا کردم.
                      ولی برام سواله که از چه مدل بلندگویی استفاده کنم؟ از کجا میتونم بلندگو ی مناسب تهیه کنم؟ تو اینترنت سایت معرفی کنید یا فروشگاه معرفی کنید(مشهد)
                      خلاصه در این مورد چیز خاصی نمیدونم ، منتظر راهنمایی های شما هستم :smile:

راستی هرچی ساختم یا میسازم کاملا آزمایشیه و فعلا تو مراسمات استفاده نمیشه ، پس از آزمایش کردن و تست کردن مدار نمیترسم!!! شما فقط موارد لازم برای شروع رو بگید لازم باشه ده بیست بار هم قطعات رو باز و بسته میکنم تا نتیجه بگیرم...

باتشکر
                      سلام دوست عزیز.برای ساخت بلندگو شما نیاز به یه بسکت داری(همون آهنی که آهنربا رو به صفحه وصل میکنه(بدنه)) آهنربای قوی میخوای اسپایدر میخوای.حالا همه اینارو که پیدا کردی سر و هم کردنشون یه طرف.یه بلندگو کوچیکه ارزون بگیر بازش کن.داخلشو ببین.بعد برو تعمیرات بلندگو و اینا.اونا معمولا بسکتو آهن ربا دارن.ولی به نظر من تو این یه مورد هیچی مثل بانده آماده بیرون نمیشه :| واسه باکسم اگه واسه آهنگ میخوای حتما از mdf دو لایه استفاده کن.

دیدگاه

سلام اگه برای مراسم میخای منم با نظر آقا جهان موافقم شما یه جعبه کارکرده جور کن یه رنگش بزن یا با MDF بساز بعد یه ووفر و توئیتر اصلی بگیر و داخلش ببند
                        ولی اگه برای خونه و موزیک میخای به نظر من هیچی بلندگوی چند راهه نمیشه که باید جعبشو خودد بسازی و کراساوورشم باید بسازی ولی صداش اصلا یه چیز دیگه میشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X