اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو وتبادل نظر]وصل نکردن بار به امپلی فایر و سوختن ان؟!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : وصل نکردن بار به امپلی فایر و سوختن ان؟!

من بیشتر تو منبع تغذیه گشتم و اونجا تا جاییکه میدونم در صورت طراحی نامناسب دو سوییچ با هم روشن میشن و میسوزن و فکر میکنم در امپلی هم همینطور باشه،شایدم اقای پنسیل درست بگن
    ................Fx7SAM................

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pencil
      اتفاقا در تنها کلاسی که این مشکل پیش نمیاد کلاس D هست نتها در طبقه پوش پول پیش می آید.
      خب مگه من گفتم در کلاس دی این مسئله پیش میاد!!!!؟؟؟؟
      نوشته های من بالا هست نیازی نیست دوباره بنویسم برید دوباره بخونید
      راستی آقای مهندس میشه در مورد رایز تایم و فال تایم در تقویت کننده صوتی یک لینک (معتبر) ارائه بدید
      چون من تا حالا ندیدم برای تقویت کننده صوتی که اغلب در کلاس AB هستند چنین حرفهایی زده باشند
      همچنین "ماکزیمم سویچینگ" ؟ بنظر میاد شما در این مورد تخصص خیلی زیادی دارید ما رو هم راهنمایی بفرمایید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Davood Kheradmand
        خب مگه من گفتم در کلاس دی این مسئله پیش میاد!!!!؟؟؟؟
        نوشته های من بالا هست نیازی نیست دوباره بنویسم برید دوباره بخونید
        راستی آقای مهندس میشه در مورد رایز تایم و فال تایم در تقویت کننده صوتی یک لینک (معتبر) ارائه بدید
        چون من تا حالا ندیدم برای تقویت کننده صوتی که اغلب در کلاس AB هستند چنین حرفهایی زده باشند
        همچنین "ماکزیمم سویچینگ" ؟ بنظر میاد شما در این مورد تخصص خیلی زیادی دارید ما رو هم راهنمایی بفرمایید.
        علت محدود شدن سرعت در ترانزیستورها خازن های داخلی آنهاست و جمله که از شما بولد کردم به طور کلی اشتباه هست پدیده ی خازن داخلی هر کجا که فرکانس بالا را بتوان به نوعی در مدار دخیل کرد به وجود می آید و تقریبا میتوان گفت فرکانس بالا ربطی به میزان ولتاژ های ترانزیستور ندارد.
        در ترانزیستور های قدرت جانکشن چندین برابر ترانزیستورهای جنرال یا پروپواس گوال هست که باعث میشه، خازن های داخلی ترانزیستور قدرت چندین برابر ترانزیستوری مثل C945 بشه.
        رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pencil
          اتفاقا میتونه آسیب جدی ببینه :

کسانی که آمپلی فایر های باکیفیتی میسازن به علت افزایش کیفیت فیلتراسیون رو جوری طراحی میکنن تا توی طبقه پوش پول آخرش هیچ گسستگی نباشه و ماکزیمیم سوئینگ داشته باشه یعنی از 24 تا -24 بدون اینکه خروجی قطع شه (شاید در 10mv تا -10mv قطع شه) از اونجایی که اگه کوچیک ترین نویزی در خارج از محدوده شنوایی یعنی بالای 20 کیلو هرتز توسط پوش پول تقویت شه و چون نویز انتگرال توانش صفره یعنی حول صفر دوران میکنه باعث میشه ترانزیستور های npn و pnp خاموش و روشن بشن و از اونجایی که اینا رایس و تایم و فال تایم های زیادی دارن گاهی اوقات دو ترانزیستور همزمان روشن میشه و توان لحظه ای زیادی میکشه و این به مرور زمان باعث آسیب دیدگی طبقه آخر میشه.
          مثل اینکه شما فراموش میکنید که چی مینویسید، بالا نوشته های شماست یک بار دیگه ببینید شاید یادتون بیوفته

نوشته اصلی توسط pencil
          علت محدود شدن سرعت در ترانزیستورها خازن های داخلی آنهاست و جمله که از شما بولد کردم به طور کلی اشتباه هست پدیده ی خازن داخلی هر کجا که فرکانس بالا را بتوان به نوعی در مدار دخیل کرد به وجود می آید و تقریبا میتوان گفت فرکانس بالا ربطی به میزان ولتاژ های ترانزیستور ندارد.
          در ترانزیستور های قدرت جانکشن چندین برابر ترانزیستورهای جنرال یا پروپواس گوال هست که باعث میشه، خازن های داخلی ترانزیستور قدرت چندین برابر ترانزیستوری مثل C945 بشه.
          خب اینجا مگه صحبت سر سرعت ترانزیستور هست!
          با توجه به توضیحاتی که تا بحال دادید و پست آخرتون و بدلایل دیگه
          که گفتنش جالب نیست فکر کنم بهتره از بحث شما خارج بشم
          موفق باشید

دیدگاه

مثل اینکه شما فراموش میکنید که چی مینویسید، بالا نوشته های شماست یک بار دیگه ببینید شاید یادتون بیوفته
            خب اینجا مگه صحبت سر سرعت ترانزیستور هست!
            با توجه به توضیحاتی که تا بحال دادید و پست آخرتون و بدلایل دیگه
            که گفتنش جالب نیست فکر کنم بهتره از بحث شما خارج بشم
            موفق باشید
            +نویز یک مبحث بسیار بزرگ در سیستم های کنترل خطی است.
            +لازم به ذکر هست که سرعت ترانزیستورها رابطه مستقیمی با خازن های داخلی ترانزیستور دارد، و رایس تایم و فال تایم هم از جمله مشخصه های اصلی سرعت ترانزیستور می باشد،بر خلاف باور شما خازن در فرکانس های Ac از خود جریان عبور میدهد و میزان جریان رابطه مستقیمی با ظرفیت خازن دارد و همچین جریان رابطه ای مستقیم با مجذور توان دارد پس در نتیجه هر ورودی فرکانسی باعث ایجاد تلفات میشود. برای مطالعه بیشتر میتونید به کتاب مدار هیت + کتب الکترونیک 3 مراجعه کنید.
            دوست عزیز اینجا یک محیط علمی هست(بود) ، ما اینجا نیومدیم تا اطلاعاتمون رو به رخ همدیگه بکشیم و یا قصد تخریب اعصاب همدیگه رو داشته باشیم و به هم توهین کنیم ما اینجا از وقتمون میذاریم تا اطلاعاتمون رو باهم درمیان بزاریم و دانسته های خودمون رو گسترش بدیم.
            بسیاری از استاتید عزیزی که مطمئنم شما نمیشناسید که با وجودشون به این سایت ارزش میداد با رفتار افرادی مثل شما سایت ترک کردند. در یک موضوع علمی منطق حرف اصلی را می زند نه زور اگر شما میتوانید ثابت کنید که نویز اینترنال و اکسترنال شبکه روی سیستم اثر گذار نیست و تمام مقالات تا الان پوچ و بیهوده بوده میتونید این موضوع رو مقاله کنید و به IEEE بفرستید و جایزه 500 هزار دلاری بگیرید.
            بنده هم فکر میکنم به جای اینکه به بحث بیهوده خودتون با لحن توهین ادامه دهید بهتر هست منابعی که معرفی کردم رو مطالعه کنید و کمی بیشتر در مورد خودتون فکر کنید.
            رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.

دیدگاه

اخر چی شد؟؟؟
              اگه بار به امپلی نباشه امپلی می سوزه یا نه؟؟؟؟
              Proudly @real_ahmadi
              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pencil

دوست عزیز اینجا یک محیط علمی هست(بود) ، ما اینجا نیومدیم تا اطلاعاتمون رو به رخ همدیگه بکشیم و یا قصد تخریب اعصاب همدیگه رو داشته باشیم و به هم توهین کنیم ما اینجا از وقتمون میذاریم تا اطلاعاتمون رو باهم درمیان بزاریم و دانسته های خودمون رو گسترش بدیم.
                بسیاری از استاتید عزیزی که مطمئنم شما نمیشناسید که با وجودشون به این سایت ارزش میداد با رفتار افرادی مثل شما سایت ترک کردند. در یک موضوع علمی منطق حرف اصلی را می زند نه زور اگر شما میتوانید ثابت کنید که نویز اینترنال و اکسترنال شبکه روی سیستم اثر گذار نیست و تمام مقالات تا الان پوچ و بیهوده بوده میتونید این موضوع رو مقاله کنید و به IEEE بفرستید و جایزه 500 هزار دلاری بگیرید.
                بنده هم فکر میکنم به جای اینکه به بحث بیهوده خودتون با لحن توهین ادامه دهید بهتر هست منابعی که معرفی کردم رو مطالعه کنید و کمی بیشتر در مورد خودتون فکر کنید.
                اره اقای کی نژاد سه ماه ونیمه نیومده
                من واقعا یکی از افتخارات این سایتو اقای کی نژاد میدونستم،چون من از جای دیگه با ایشون اشنا شدم و بعدا فهمیدم اینجا هم هستن و بیشترین تشکر دریافتی رو با فاصله زیاد از بقیه دارن
                البته اینجا جای این چیزا نیست و به نظر من بعضی امپلی ها ممکنه بدون بار بسوزن
                ................Fx7SAM................

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
                  اخر چی شد؟؟؟
                  دوست عزیز خیالت راحت باشه آمپلی فایر صوتی بدون بار نمیسوزه

دیدگاه

دوست عزیز خیالت راحت باشه آمپلی فایر صوتی بدون بار نمیسوزه
                    من هم همینطور فکر می کنم....چون توی تجربه خودم هم چین چیزی رو ندیدم
                    ممنون از پاسختون...موفق باشید
                    Proudly @real_ahmadi
                    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
                      اخر چی شد؟؟؟
                      والا با این توضیحاتی که دوستان دادن چه بار وصل باشه چه قطع باشه مدار میسوزه به دلیل روشن موندن هم زمان طبقه ی خروجی یا درایورمون(این طور که توضیح دادن و ما فهمیدیم)
                      البته در مدارات صوتی چون جریان سینوسی و فرکانس پایین هست این مشکل پیش نمیاد. واگه به دلیل نویز در ورودی این مشکل به وجود بیاد، مدار طراحی مناسبی نداشته
                      و نتیجه گیری کلی اینه که مداری که بدون بار بسوزه مدار نیست، طراحیش ایراد داشته . :biggrin:

دیدگاه

خودم بیش تر از همه گیج شدم : :angry:
                        ولی باید این نتیجه رو گرفت که اگر فرکانس پایین باشه و یا npn pnpباهم روشن نشوند امپلی فایر های صوتی سالم میمونند.و اگر باهم روشن بشند کار خراب میشه،امپلی میسوزه.درسته؟ :question:
                        دماغم شکست،دوهفته ای خوب شد،دستم شکست،یه ماهه خوب شد،چاقوم زدند،10روزه خوب شد،
                        قلبم شکست،هیچ وقت خوب نشد.
                        ای روزگار لعنتی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmad70
                          والا با این توضیحاتی که دوستان دادن چه بار وصل باشه چه قطع باشه مدار میسوزه به دلیل روشن موندن هم زمان طبقه ی خروجی یا درایورمون(این طور که توضیح دادن و ما فهمیدیم)
                          البته در مدارات صوتی چون جریان سینوسی و فرکانس پایین هست این مشکل پیش نمیاد. واگه به دلیل نویز در ورودی این مشکل به وجود بیاد، مدار طراحی مناسبی نداشته
                          و نتیجه گیری کلی اینه که مداری که بدون بار بسوزه مدار نیست، طراحیش ایراد داشته . :biggrin:
                          نوشته اصلی توسط jahan43
                          خودم بیش تر از همه گیج شدم : :angry:
                          ولی باید این نتیجه رو گرفت که اگر فرکانس پایین باشه و یا npn pnpباهم روشن نشوند امپلی فایر های صوتی سالم میمونند.و اگر باهم روشن بشند کار خراب میشه،امپلی میسوزه.درسته؟ :question:
                          والا حق دارید اینجوری فکر کنید با این اظهار نظرها!

دیدگاه

والا حق دارید اینجوری فکر کنید با این اظهار نظرها!
                            چاره ای دیگه هم هست؟؟؟؟ :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
                            Proudly @real_ahmadi
                            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

والا من نفهمیدم چی به چی شد :biggrin: اما یه خاطره دارم که بی ربط نیست

چند سال پیش آقای قرآتی میخواست بیاد یه آمپلی خیلی گرونه آلمانی آورده بودن مسجد، فقط باید بلندگو های مخصوص خودش رو بهش میزدن؛ صدای بال زدن مگسم تقویت میکرد :wow: یکی از رفقای ما مهندس بازیش گرفت رفتش بلندگوها رو جدا کرد که بزنه به آمپلی خودمون که ببینه راز کیفیت صداش چیه همین که برگشت دیگه هیچ صدایی پخش نمیشد اول فکر کردیم که بلندگو ها سوخته بعدش دیدیدم که خود دستگاه به فنا رفته برای تعمیر که بردیم گفتن این مدلا رو نباید بدون بار وصلش راه می انداختین . اما الان خودمون یه آمپلی داریم خیلی گولاخه هرچند به پای کیفیت اون نمیرسه ولی هر جوری هم روشنش کنی ککش نمیگزه
                              ماهیان از آشوب دریا به خدا شکایت بردند،دریا آرام شد و همه ماهیان صید تور صیادان شدند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 9taha9
                                والا من نفهمیدم چی به چی شد :biggrin: اما یه خاطره دارم که بی ربط نیست

چند سال پیش آقای قرآتی میخواست بیاد یه آمپلی خیلی گرونه آلمانی آورده بودن مسجد، فقط باید بلندگو های مخصوص خودش رو بهش میزدن؛ صدای بال زدن مگسم تقویت میکرد :wow: یکی از رفقای ما مهندس بازیش گرفت رفتش بلندگوها رو جدا کرد که بزنه به آمپلی خودمون که ببینه راز کیفیت صداش چیه همین که برگشت دیگه هیچ صدایی پخش نمیشد اول فکر کردیم که بلندگو ها سوخته بعدش دیدیدم که خود دستگاه به فنا رفته برای تعمیر که بردیم گفتن این مدلا رو نباید بدون بار وصلش راه می انداختین . اما الان خودمون یه آمپلی داریم خیلی گولاخه هرچند به پای کیفیت اون نمیرسه ولی هر جوری هم روشنش کنی ککش نمیگزه
                                سلام خوب تو طراحی با هم متفاوت بودن ولی الان اکثر آمپ ها که ما میسازیم یا آی سی ها کلاس ab هستن که من تا حالا ندیدم بدون بار بسوزه درسته فول کیفیت نیستن ولی خیلی کارایی دارن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X