پاسخ : تولید نشدن ای سی های stk،خشم یا خوشحالی ما؟
نوشته اصلی توسط jahan43
اصلا در کل روایت هست امپلی فایر تا راندمانش پایین نباشه،کیفیتش بالا نمیره،البته نه امپلی فایری که از روی غیر اصولی طراحی شدن گرمای بیخود و جریان بی باری زیاد بکشه ها...امپلی فایر های کلاس aبا کیفیت و لامپی رو میگم.
پس نمیشه دنبال کیفیت در کلاس dبود مگر در ماشین که مجبورا به راندمان بالا و تولید گرمای کم نیاز داریم.،و یا سیستم های سخن رانی و paکه به توان های بالا نیاز داریم ولی کیفیت حرف دوم رو میزنه پس نتیجه میگیریم کلاسdبرای امپلی فایر های خونگی اصلا خوب نیست مگر قید فرکانس های بالا رو بزنیم،یا مثلا از یه امپلی جدا برای تیوترمون در کلاس aیا abاستفاده کنیم،و یه کراس اور اکتیو خوب که شیب زیادی هم داره خوب نظر بقیه دوستان چیه؟
آقا جهان پاور های چند ملیونی هم الان مدار کلاس دی هستند خوب شاید تونستن کیفیتش را بالا ببرند
نوشته اصلی توسط jahan43
اصلا در کل روایت هست امپلی فایر تا راندمانش پایین نباشه،کیفیتش بالا نمیره،البته نه امپلی فایری که از روی غیر اصولی طراحی شدن گرمای بیخود و جریان بی باری زیاد بکشه ها...امپلی فایر های کلاس aبا کیفیت و لامپی رو میگم.
پس نمیشه دنبال کیفیت در کلاس dبود مگر در ماشین که مجبورا به راندمان بالا و تولید گرمای کم نیاز داریم.،و یا سیستم های سخن رانی و paکه به توان های بالا نیاز داریم ولی کیفیت حرف دوم رو میزنه پس نتیجه میگیریم کلاسdبرای امپلی فایر های خونگی اصلا خوب نیست مگر قید فرکانس های بالا رو بزنیم،یا مثلا از یه امپلی جدا برای تیوترمون در کلاس aیا abاستفاده کنیم،و یه کراس اور اکتیو خوب که شیب زیادی هم داره خوب نظر بقیه دوستان چیه؟
روایتت خوب بود
کلاس دی کیفیتش اگه همخوب خوب خوب بشه میشه 40 50 در صد ی امپ لامپی یا کلاس A
ببین امپ لامپی یا کلاس آ ی حالت فلت داره یعنی هر فرکانس صوتی بهش بدی با دامنه برابر تو خروجی همون رو با دامنه برابر میده (یعنی اگه 25 هرتز رو 170 برابر تقویت میکنه 2.5 کیلو هرتز رو هم 170 برابر 20 کیلو هرتز رو هم 170 برابر تقویت میکنه پس خروجیش فلته)
اما کلاس دی قبل از خروجی ی فیلتر پایین گزره و فیلتر هم همونطور ک میدونیم روی هر فر کانسی ی امپدانس داره
مثلا ممکنه 20 هرتز رو 170 برابر اقویت کنه ولی 18 کیلو برسه ب فر کانس رزونانس و کلا تو خروجی هیچی نده
البته این مثاله و به این حالت نیست ولی خب چون داخلش فیلتر داره پس ی فر کانسی رو کم تر از همه تقویت میکنه ی فر کانسی رو بیشتر از همه
برا همین کیفیتش خوب نیست
نوشته اصلی توسط madar1
آقا جهان پاور های چند ملیونی هم الان مدار کلاس دی هستند خوب شاید تونستن کیفیتش را بالا ببرند
خوب همون پاور های چند ملیونی فقط روی قدرت تمرکز دارند و نه کیفیت،و قدرت زیادشون مثلا برای اینکه بتونن تعداد باند های زیادی رو ساپورت کنن هست.
نوشته اصلی توسط AMIR_N
روایتت خوب بود
کلاس دی کیفیتش اگه همخوب خوب خوب بشه میشه 40 50 در صد ی امپ لامپی یا کلاس A
ببین امپ لامپی یا کلاس آ ی حالت فلت داره یعنی هر فرکانس صوتی بهش بدی با دامنه برابر تو خروجی همون رو با دامنه برابر میده (یعنی اگه 25 هرتز رو 170 برابر تقویت میکنه 2.5 کیلو هرتز رو هم 170 برابر 20 کیلو هرتز رو هم 170 برابر تقویت میکنه پس خروجیش فلته)
اما کلاس دی قبل از خروجی ی فیلتر پایین گزره و فیلتر هم همونطور ک میدونیم روی هر فر کانسی ی امپدانس داره
مثلا ممکنه 20 هرتز رو 170 برابر اقویت کنه ولی 18 کیلو برسه ب فر کانس رزونانس و کلا تو خروجی هیچی نده
البته این مثاله و به این حالت نیست ولی خب چون داخلش فیلتر داره پس ی فر کانسی رو کم تر از همه تقویت میکنه ی فر کانسی رو بیشتر از همه
برا همین کیفیتش خوب نیست
حیف که لامپی ها امروز نه کسی ترانسشو میپیچه نه تیوب هاشون پیدا میشه :(
دماغم شکست،دوهفته ای خوب شد،دستم شکست،یه ماهه خوب شد،چاقوم زدند،10روزه خوب شد،
قلبم شکست،هیچ وقت خوب نشد.
ای روزگار لعنتی!
ینی امپ 20 میلیونی هم جمع کنید بازم نمیتونید بفهمید کیفیت امپ یعنی چی
1- اولا باند منسبش گیر نمیا و اگه گیر بیاد هم بخاطر جیبمون از دست ما فراریه
2- اونقدری علمش رو نداریم که بتونیم باکس مناسبش رو درست کنیم
3-محیط اکوستیک نداریم دور و برمون. مثلا خود من گارگاهم دور تا دور تا سقف کاشیه و هرچی صدا بهش برخورد میکنه بازتاب میکنه و از ارزش صدای اصلی کم میکنه
چند وقت پیش ی فیلم دیدم اتاق اکوستیک خالص. حرف میزدی صدای خودتو به زور میتونستی بشنوی توش باید با صدای بلند تر میحرفیدی. دارین همچین امکاناتی ؟
درسته کیفیت خیلی بهتر از قدرته (حداقل خود من کیفیت تو صدای کمتر رو ترجیح میدم به قدرت تو صدای بلند ) ولی نه دیگه در حدی که بخوایم کلا قید راندمان و قدرت رو بزنیم چون همونطور که گفتم درسته که امپمون حداکثر وفاداری نسبت به سیگنال ورودی رو داره ولی بازم یجای کار میلنگه و نمیتونیم درست جواب بگیریم
نکته اخلاقی اول:
اب را گل نکنین و اگه میخواید کیفیت واقعی بشنویدکم کمش باید برای 40 وات 20 میلیون تومن هزینه کنید (حداقلش ).
نتیجه اخلاقی دوم:
پولتونو الکی هدر نکنین با 500 - 600 نمیتونین کیفیت در حد بنز داشته باشین. بین همون بد و بدترتون انتخاب کنید هر کدوم کمتر بدتر بود همونو بسازین
کلاس دی هم اگه فرکانس کریرش بره بالا میتونه در حد ab بیاد از نظر کیفیت. مثلا فرکانس کریر میره رو 1 مگاهرتز . حداکثر فرکانس صوتمون هم 20 کیلو هستش. از 20 کیلو تا 1 مگا 980 کیلو فاصله هستش که تقریبا بی تاثیر میکنه اثر فیلترر خروجی رو در حدی حرفه ای ترین گوش ها هم نمیتونن تفاوتش رو متوجه بشن و باید با دستگااه های پیشرفته متوجه تغیرات شد . مثلا بازه تغیرات بتای 100 هرتز تا 120 هرتز تو همین امپ های irs خودمون. کسی میتونه تفاوت ضریب تقویت رو متوجه بشه ؟ البته تا الان من مدار کلاس دی با این فرکانس ندیدم (اگه اشتباه نکنم پاور های کرون جی بی ال همینقدره فرکانسش)
زکات علم نشر آن است
بیشتر با من اشنا بشین :
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0
نوشته اصلی توسط b e h n a m
ینی امپ 20 میلیونی هم جمع کنید بازم نمیتونید بفهمید کیفیت امپ یعنی چی
1- اولا باند منسبش گیر نمیا و اگه گیر بیاد هم بخاطر جیبمون از دست ما فراریه
2- اونقدری علمش رو نداریم که بتونیم باکس مناسبش رو درست کنیم
3-محیط اکوستیک نداریم دور و برمون. مثلا خود من گارگاهم دور تا دور تا سقف کاشیه و هرچی صدا بهش برخورد میکنه بازتاب میکنه و از ارزش صدای اصلی کم میکنه
چند وقت پیش ی فیلم دیدم اتاق اکوستیک خالص. حرف میزدی صدای خودتو به زور میتونستی بشنوی توش باید با صدای بلند تر میحرفیدی. دارین همچین امکاناتی ؟
سلام داش بهنام.
بین این جمعیت هفتو خرده ای میلیاردی زمین چند نفر اون شرایطی رو که بالا گفتین دارند؟؟؟
شرایط بنظر من اینقدر هم دیگه سخت نیست. بنظر من با داشتن حدودی تجربه و علم در مورد صدا و... و امکانات تقریبا مناسب میشه به کیفیت تقریبا مطلوب رسید.
یخورده هم در مورد این اتاق اکوستیک بیشتر توضیح میدید.
اگه حرف بزنی صدای خودتو بزور میفهمی خوب معمولا سیستم های کیفیتی هم که قدرت اونقدر زیادی که ندارند پس صدای این سیستم ها رو هم بزور میفهمیم تو اتاق اکوستیک.!!
من اتاق اکوستیک دیدم و تا اونجایی که میدونم فک کنم برای کارهای علمی ازش استفاده بشه نه گوش دادن به موزیک.!!!!
و اقا بهنام این که برا هر 40 وات 20 میلیون حداقلش نیازه, یخورده هم در این مورد بیشتر توضیح میدید.
نوشته اصلی توسط Amir h.
سلام داش بهنام.
بین این جمعیت هفتو خرده ای میلیاردی زمین چند نفر اون شرایطی رو که بالا گفتین دارند؟؟؟
شرایط بنظر من اینقدر هم دیگه سخت نیست. بنظر من با داشتن حدودی تجربه و علم در مورد صدا و... و امکانات تقریبا مناسب میشه به کیفیت تقریبا مطلوب رسید.
یخورده هم در مورد این اتاق اکوستیک بیشتر توضیح میدید.
اگه حرف بزنی صدای خودتو بزور میفهمی خوب معمولا سیستم های کیفیتی هم که قدرت اونقدر زیادی که ندارند پس صدای این سیستم ها رو هم بزور میفهمیم تو اتاق اکوستیک.!!
من اتاق اکوستیک دیدم و تا اونجایی که میدونم فک کنم برای کارهای علمی ازش استفاده بشه نه گوش دادن به موزیک.!!!!
و اقا بهنام این که برا هر 40 وات 20 میلیون حداقلش نیازه, یخورده هم در این مورد بیشتر توضیح میدید.
تو این همه جمعیت شاید 100 نفر این شرایط رو نداشته باشن ولی دیگه نمیشینن همه جا بگن که فقط دنبال کیفیت هستم و مطلقا کیفیت برام مهم نیست. تو پست قبلی هم گفتم باید یچیز میانه انتخاب کنیم. اگه از دید کیفیت نگاه کنیم میشه انتخاب بین بد و بدتر
با داشتن تجربه میشه به صدای دلخواه رسید نه صدای مطلوب . هر کسی ی سلیقه ای داره تو صدا. صدا هم دقیقا مثل غذا هستش که هرکس از یک نوع صدا خوشش میاد. صدای مطلوب صداییه که همه ازش خوششون بیاد نه فقط جمع اوری کننده سیستم صوتی . اگه دقت کنید صدای اکثر برندهای تجاری تقریبا شبیه همه. حالا شما میای با اعمال تغیرات اون صدارو صدایی میکنی که دقیقا مد نظر خودت بوده و با هر بیت اجرای صدا لذت میبری ازش. اون صدای تجاری یک صدای مطلوبه که همه تا حدودی ازش لذت میبرن و اون صدای دستکاری شده توسط ما صدای دلخواه که خودمون بیشتر از هر کس دیگه ای روی زمین ازش لذت میبریم. (نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه ؟ )
منظورم از اتاق اکوستیک اتاقی نبود که دیگه کلا سکوت محض باشه که نشه صدا هارو شنید.
تو گوگل بگرد " پانل های اکوستیک اتاق رکورد " مطالب گیرت میاد. در کل هرچی صدای بازتابی از در و دیوار کمتر بشه لذت موسیقی هم بیشتر میشه
در مورد اون 40 میلیون هم مهدی بیشتر از من میتونه راهماییتون کنه. هستن امپهای فوق کیفیتی که ترانس برقشون هم از سیم طلا پیچیده شده !
ایجاد فضای مناسب (معمولا در و دیوار رو با روکش چوب نرم میپوشونن برای اکوستیک مناسب ) و ...
اینا همه شون مستلزم صرف هزینه هستن و مفتی مفتی سر هم نمیشن
زکات علم نشر آن است
بیشتر با من اشنا بشین :
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0
نوشته اصلی توسط b e h n a m
با داشتن تجربه میشه به صدای دلخواه رسید نه صدای مطلوب . هر کسی ی سلیقه ای داره تو صدا. صدا هم دقیقا مثل غذا هستش که هرکس از یک نوع صدا خوشش میاد. صدای مطلوب صداییه که همه ازش خوششون بیاد نه فقط جمع اوری کننده سیستم صوتی . اگه دقت کنید صدای اکثر برندهای تجاری تقریبا شبیه همه. حالا شما میای با اعمال تغیرات اون صدارو صدایی میکنی که دقیقا مد نظر خودت بوده و با هر بیت اجرای صدا لذت میبری ازش. اون صدای تجاری یک صدای مطلوبه که همه تا حدودی ازش لذت میبرن و اون صدای دستکاری شده توسط ما صدای دلخواه که خودمون بیشتر از هر کس دیگه ای روی زمین ازش لذت میبریم. (نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه ؟ )
اره دقیقا.
صدا یه امر سلیقه ای هست. چند وقت پیش به صدای یه سیستم گوش دادم با اینکه یه سیستم خانگی معمولی بود و چیز خاصی نداشت ولی برای چند دقیقه واقعا برام لذت بخش بود.
دیدگاه