اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

قطع شدن یهویی صدا قسمت امپلی فایر ست 5 طبقه قدیمی سونی LBT-810 در مهمونی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

قطع شدن یهویی صدا قسمت امپلی فایر ست 5 طبقه قدیمی سونی LBT-810 در مهمونی

با سلام
    ضبط 5 طبقه سونی تو مهمونی در حال پخش صدا بود که یهو صداش قطع شد .
    قسمت امپلی رو باز کردم رو پایه های ایس امپلی فایر ولتاژ وجود داره ولی اصلا با دادن ورودی صدا پرم نمیشه
    ایسی صداش کد STK4192هستش که رو پایه هاش ولتاژ 36 تا 39 دارم رو بعضی پایه هاش هم ندارم
    الان هیچ خروجی صدایی نداره امپلی فایر قسمت برق دستگاه هیچ مشکلی نداره رو هیت سینک هم دست میزارم اصلا گرم نمیشه
    ممنون میشم کمک کنین من تعمیرکار لپ تاپم یه چیزایی از بردهای امپلی میدونم .

پاسخ : قطع شدن یهویی صدا قسمت امپلی فایر ست 5 طبقه قدیمی سونی LBT-810 در مهمونی

با درود
    ازداخل آمپیلی عکس قراربدهید !!!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط taban341
      با سلام
      ضبط 5 طبقه سونی تو مهمونی در حال پخش صدا بود که یهو صداش قطع شد .
      قسمت امپلی رو باز کردم رو پایه های ایس امپلی فایر ولتاژ وجود داره ولی اصلا با دادن ورودی صدا پرم نمیشه
      ایسی صداش کد STK4192هستش که رو پایه هاش ولتاژ 36 تا 39 دارم رو بعضی پایه هاش هم ندارم
      الان هیچ خروجی صدایی نداره امپلی فایر قسمت برق دستگاه هیچ مشکلی نداره رو هیت سینک هم دست میزارم اصلا گرم نمیشه
      ممنون میشم کمک کنین من تعمیرکار لپ تاپم یه چیزایی از بردهای امپلی میدونم .
      درود
      چک بفرمایید رله های قسمت پروتکشن (در قسمت خروجی هستند) ببنید رله ها وصل میشن وقتی دستگاه رو روشن میکنید
      احتمال داره ای سی سوخته باشه و پروتکشن یا مدار محافظ عمل کرده و رله ها وصل نمیکنن
      Fail Never
      گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
      دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

درود عکس داخل امپلی

یکی از دوستان گفتن ایسی هایی که تو بازار هستن جواب نمیده جایی هست که ایسی اصلی رو پیدا کنم
        و گفتن همین ایسی رو هم میشه تعمیر کرد 4 تا ترانزیستور داخل ایسی هست با تعویض این ترانزیستور رله اوکی میشه
        الان رو پایه های خروجی ایسی 50 ولت هست که اگه رله عمل کنه باندها منفجر میشن قسمت پروتکت الان فعال شده!!!!
        میتونم با برداشتن ایسی متوجه شم که رله وصل میشه یا نه .
        میشه دوستانی که تجربه بیشتری دارن کمک کنن متشکرم

دیدگاه

پاسخ : قطع شدن یهویی صدا قسمت امپلی فایر ست 5 ط&#15

سرویس مانوالشو گیر بیار پیدا کردن عیبش راحت تره . تعویض ترانزیستورای داخل آیسی بدرد نمیخوره چون همه اصل داستان اون آیسی اون 4 تا ترانزیستوراشه. اصلش هست اما پیدا کردن و تشخیصش مهمه اگه خواستی بخری بهت میگم اصلش چجوریه البته اگه تقلبیشو این مدلی نزنن
          اگه سوخته باشه معمولا اتصالی میکنه
          دیتاشیت آی سی رو ببین کمکت میکنه
          http://pdf.datasheetcatalog.com/datasheet/sanyo/STK4192II.pdf
          دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

این آیسی تغذیه متقارن داره یعنی ترانس برقش خروجی سه تایی داره که یکیش مستقیم وصله به گراند آمپ و اون دوتا باپل دیود وخازنای تغذیه وصلن به دو تا تغذیه های آیسی که هر کدومشون نسبت به سر وسط (همون گراند) ولتاژی حدود 36 ولت دارن که یکیش مثبته و یکیش منفی و دوتاشون نسبت به هم حدود 70-73 ولتن ببین خروجی کدوم سمت (کانال چپ،راست یا هردو) که قبل از رله خروجی قرار داره نسبت به گراند چه ولتاژی دارن . اگه ولتاژ وجود داره که ظاهرا داره حداقل یکی و حداکثر دوتا از اون 4 تا ترانزیستوراش که مربوط به همون نوع ولتاژه(مثبت یا منفی) سوخته و با قطع کردن پایه اون خروجی از مدار باید از حالت پروتکت خارج شه

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : قطع شدن یهویی صدا قسمت امپلی فایر ست 5 ط

نوشته اصلی توسط nn20
              سرویس مانوالشو گیر بیار پیدا کردن عیبش راحت تره . تعویض ترانزیستورای داخل آیسی بدرد نمیخوره چون همه اصل داستان اون آیسی اون 4 تا ترانزیستوراشه. اصلش هست اما پیدا کردن و تشخیصش مهمه اگه خواستی بخری بهت میگم اصلش چجوریه البته اگه تقلبیشو این مدلی نزنن
              اگه سوخته باشه معمولا اتصالی میکنه
              دیتاشیت آی سی رو ببین کمکت میکنه
              http://pdf.datasheetcatalog.com/datasheet/sanyo/STK4192II.pdf
              ممنون دوست عزیز میشه برام تو خصوصی بنویسی که از کجا میتونم ایسی اصلیشو گیر بیارم و عوض کنم
              رو تست بازر مولتی متر که پایه ها با هم شورت نشده رو پایه ی 10 و 13 ولتاژ50 ولت دارم نسبب به گرند
              تو یه مدار دیدم که این پایه ها خروجی ایسی به باندها هستن الان این ولتاژ بخاطر همون مدار پروتکت نمیرسه به باندها
              اپه ایسی رو بردارم و دستگاه رو روشن کنم باید یه صدایی از باندابشنوم درسته ؟

دیدگاه

پایه های 10 و 13 رو اگه از برد در بیاری باید از حالت پروتکت خارج بشه و رله هاوصل بشن
                پایه های 9و 14 هردو به منفی تغذیه وصلن ببین با گراند چند ولته
                پایه 11 هم به مثبت تغذیه وصله ببین با گراند چند ولته
                هر دو باید ولتاژ داشته باشن و اگه اینطوره یعنی دو تا ازون 4 تا ترانزیستورا سوختن و اتصال کوتاهن
                سر سیاه پروب مولتیمترتو همیشه بزن به گراند و قرمزه رو بزن به پایه هایی که کفتم و به مثبت و منفی بودن اعدادی که رو ولتمتر میبینی وهمچنین تو خروجی پایه های 10 و 13 دقت کن.

نمیدونم اصلش دقیقا کجا گیر میاد اگه تهرانی تو پاساژ فتوت و طبقه دوم پاساژ لباف در میدان امام خمینی رو بگرد
                اصلش از تقلبیش یکم کوچکتره و پشتش که جنس آلومینیومی داره یه اعدادی نوشته که با ناخن اصلا پاک نمیشن . عکس نمونه اصلی وکپی رو قبلا داشتم اگه پیدا کنم برات میزارم .

اضافه شده در تاریخ :
                اگه خواستی آی سی رو بخری نمونه خودتو ببر و از لحاظ سایز مطابقت بده
                عکس نمونه تقلبی
                http://uupload.ir/files/ly1e_image.jpeg
                عکس نمونه اصلی
                http://uupload.ir/files/4vnj_image.jpeg
                http://uupload.ir/files/u7wf_image.jpeg
                داخل نمونه تقلبی
                http://uupload.ir/files/m9ik_image.jpeg
                به چاپ رو و پشت آی سی توجه کن پشتیه حتما عدد 4192 رو شامل میشه نه اعداد بی ربط

اضافه شده در تاریخ :
                اگه پایه های آی سی رو جدا کنی امکان نداره صدایی از بلندگو بشنوی برای تست هم حتما از یه بلندگوی معمولی استفاده کن که اگه موقع دستکاری مدار یهو به هر دلیلی ولتاژ dc رسید به بلندگوهات ، باندای اصلیش مشکل دار نشن.

دیدگاه

سلام دوستان
                  عزیزان منم تقریبا همین مشکل برام اتفاق افتادش
                  آمپلی روشن بود و کار میکرد یهویی ولوم رو بالا بردم متاسفانه صدا قطع شد!!!
                  آمپلی فایر روشن و خاموش میشه ! و چراغ هاش هم روشنه ! منتها هیچ صدایی ازش در نمیاد!!!!
                  این آمپلی برای برادر بزرگم هستش من از انباری درآوردم بی اجازه ...
                  خواهش میکنم اگر کسی می*تونه منو راهنمایی و کمک کنه ازش سپاسگذارم ، باتشکر

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام دوستان
                  آمپلی فایر روشن و خاموش میشه ! و چراغ هاش هم روشنه ! منتها هیچ صدایی ازش در نمیاد!!!!

سلام دوستان

سلام دوستان

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X