اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

TDA8920

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

TDA8920

سلام،بنده یک ای سی TDA8920 تهیه کردم و برای مدارش همه قطعات رو دارم جز دو تا سلف که بر اساس دیتاشیت برای بلندگوی 8 اهم 47 میکروهانری هست .جریان این سلف ها چقدر باید باشه؟خودم سلف سنج ندارم، از دوستان کسی میتونه کمک کنه که چطوری این سلف رو خودم بپیچم،فریت میله ای به قطر 10 میل زیاد دارم ،اگه باهاش بتونم درست کنم خیلی بهتره.ممنون.

پاسخ : TDA8920

سلام از این هسته های گرد استفاده کنید سیم لاکی قطر ۱و یا ۰.۸۵خوبه تنها راه دقیق سنجیدنش سلف سنجه.باید از یه جایی گیر بیارید اخه هر یه دورش خیلی زیاد تاثیر داره.میشه محاسبه اش هم کرد ولی هیچی در عمل به همون سلف سنج نمیارزه.
    دماغم شکست،دوهفته ای خوب شد،دستم شکست،یه ماهه خوب شد،چاقوم زدند،10روزه خوب شد،
    قلبم شکست،هیچ وقت خوب نشد.
    ای روزگار لعنتی!

دیدگاه

سلام .شما حتما باید از هسته تیروئیدی (همون حلقوی) استفاده کنید.
      میتونی هم با آزمون و خطا پیش بری.
      واسه شروع میتونی 64 دور سیم 0.70 رو هسته 6-106 بپیچی.این هسته تو خروجیه پاور کامپیوتر هم هست .(زرد رنگ قطر خارجی 27 میل قطر داخی 14.5 میل و ضخامت 11 میلیمتر. البته اگه قرمز بتونی گیر بیاری بهتره و تعداد دور سیم کمتری هم میخواد).تقریبا 230 سانت سیم هم میخواد.
      ببین اگه داغ کرد باید سیم بیشتری بپیچی.اگه صدا بم بود قطر سیم را باید کمتر کنی و تعداد دور را هم چند دور کم کنی.
      ببین این عکس برد آماده ش هست:
      جدیدترین ویرایش توسط shahpoori; ۰۸:۴۸ ۱۳۹۵/۰۳/۱۵.
      الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

سلام برای پیچیدن هسته سیم پیچ حیما باید از هسته کامل زرد استفاده کنید پودر آهنی باشه حتما هسته پاور کامپیوتر زرد سفید هستش که تو این مدار داغ میکنه
        اگه بتونی هسته کامل قرمز پودر آهن گیر بیاری عالی میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط madar1 نمایش پست ها
          سلام برای پیچیدن هسته سیم پیچ حیما باید از هسته کامل زرد استفاده کنید پودر آهنی باشه حتما هسته پاور کامپیوتر زرد سفید هستش که تو این مدار داغ میکنه
          اگه بتونی هسته کامل قرمز پودر آهن گیر بیاری عالی میشه
          من واسه tda8954 از همین هسته پاور استفاده کردم اونقدرا داغ نمیشه.
          این زرد -سفید چقدرش سفیده؟ دقیقا نصف هسته یا فقط یک طرفش؟
          الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X