اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی مدار vumeter

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی مدار vumeter

سلام دوستان این یک نگاهی به این مدار بندازید ببینید این pcb با شماتیک یکی هست واین گفته خازن تانتالیوم من نتونستم خازن تانتالیوم پیدا کنم میشه بجاش از مدل های دیگه خازن استفاده کرد بعد میشه بجای مقاومت های smd از معمولی استفاده کرد و اینکه مولتی ترن باید چجوری تو این مدار وصل کرد .
    اینا یعنی چی R1_REF 2k2* R-EU_R1206 R7 = 20k 3296W(64W)
    ببخشد طولانی شد شرمنده . ممنون

پاسخ : راهنمایی مدار vumeter

سلام روی بورد فضای خالی خیلی داری با فتوشاپ فاصله پایه ها را از حالت اس ام دی خارج کن تا بتونی از قطعات عادی استفاده کنی فقط به جهت قرار گیری قطعات نسبت به شماتیک دقت کن

دیدگاه

پاسخ : راهنمایی مدار vumeter

نوشته اصلی توسط vmali
      سلام دوستان این یک نگاهی به این مدار بندازید ببینید این pcb با شماتیک یکی هست واین گفته خازن تانتالیوم من نتونستم خازن تانتالیوم پیدا کنم میشه بجاش از مدل های دیگه خازن استفاده کرد بعد میشه بجای مقاومت های smd از معمولی استفاده کرد و اینکه مولتی ترن باید چجوری تو این مدار وصل کرد .
      اینا یعنی چی R1_REF 2k2* R-EU_R1206 R7 = 20k 3296W(64W)
      ببخشد طولانی شد شرمنده . ممنون

با سلام :
      بله بجای مقاومت اس ام دی می توانید از مقاومت های 1/4 یا 1/8 وات که سایز کوچکی دارند استفاده کنید.( البته بجای مربع اس ام دی باید سوراج 0.8 بزنید و پایه ها را لحیم کنید به حالت ایستاده یا عمود بعلت کمی جا.) بجای خازن تانتالیوم هم می توانید از الکترولیتی معمولی استفاده کنید.
      در مورد قطعاتی چون R7 = 20k یک مقاومت 20 کیلو اهمی و R1_REF 2k2 یعنی یک مقاومت 2/2 کیلو اهمی یا 2200 اهم. در
      مدار چاپی خط تمام ال ای دی ها و تغذیه و خازن های آن درست است، سایر موارد بسختی قابل روئیت می باشد.
      علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
      نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X