اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در رابطه با تغذیه پری و امپلی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در رابطه با تغذیه پری و امپلی

سلام اگر تغذیه امپلی و پری امپلی از یک منبع باشد چرا صدا نویز دار میشود ولی با جدا کردن تغذیه پری هیچ نویزی در صدای امپلی مشاهده نمیشه؟

پاسخ : سوال در رابطه با تغذیه پری و امپلی

نوشته اصلی توسط elect2
    سلام اگر تغذیه امپلی و پری امپلی از یک منبع باشد چرا صدا نویز دار میشود ولی با جدا کردن تغذیه پری هیچ نویزی در صدای امپلی مشاهده نمیشه؟
    با سلام مدار پری مدار حساسی هست و به نویز تغذیه هم حساسیت بیشتری داره ممکنه در مدار قدرت نوساناتی در تغذیه به وجود بیاره که روی پری تاثیر بزاره

به طور کلی راه حل افزایش کیفیت تغذیه و توجه به امپدانس اتصالی پری به قدرت هست

رگلاتور ترانزیستوری با دیود زنر یکی از راه حل ها میتونه باشه
    --------------------------- --------------------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط elect2
      راستش من برای پری و منبع صدا کلا پل دیود و خازن جدا استفاده میکنم خیلی تاثیر داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط madar1
        راستش من برای پری و منبع صدا کلا پل دیود و خازن جدا استفاده میکنم خیلی تاثیر داره
        سلام
        یعنی فقط خازن و پل دیود جدا هست و از خروجی ترانس مثلا 12 ولت تک دو انشعاب گرفتین؟

ولی باید ترانسها و یا تغذیه دو مدار پری و امپلی از هم جدا باشن و میتونیم زمینهای دو مدار را یکی کنیم نظرتون چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط elect2
          سلام
          یعنی فقط خازن و پل دیود جدا هست و از خروجی ترانس مثلا 12 ولت تک دو انشعاب گرفتین؟

ولی باید ترانسها و یا تغذیه دو مدار پری و امپلی از هم جدا باشن و میتونیم زمینهای دو مدار را یکی کنیم نظرتون چیه؟
          سلام از دو تا پل دیود جدا استفاده کن بعد ولتاژ های صفر را به هم وصل کن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X