اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپیلی hi-fi 40W CLASS A

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپیلی hi-fi 40W CLASS A

نوشته اصلی توسط shahpoori نمایش پست ها
    سلام
    chico67 گرامی
    بلندگوی با کیفیت در حد فول رنج مانیتورینگ حد اقل من که تو بازار ندیدم.به قول دوستان اگه آمپ با کیفیت هم بسازید ولی بلندگوی خوب گیر نیارید نتیجه دلخواهتون بدست نمیاد.
    من صدای یه اسپیکر مانیتورینگ 2 میلیونی را گوش دادم واقعا روح آدم پرواز میکنه! اسپیکرهای حرفه ای تر در حد 12 میلیون هم هست اونها دیگه نمیدونم چیه؟!!
    این نکته را هم بگم که این اسپیکرها فقط یه توییتر و یه فول رنج دارن .از ساب و مید و ... خبری نیست.ولی صدایی که میدن واقعا کامل و با کیفیته حتی تا ولوم آخر.
    سلام.
    اگر توان در حد 30 وات براتون کافی هست، باندهای بوکشلف پسیو حتی دست دوم خوب هم پیدا میشه.
    قیمت چندانی هم ندارند بین 150-200 تومن میشه پیداشون کرد.
    صدای معقولی هم دارند، حداقل از بلندگوهای بازاری خیلی بهترن.
    حداقل برای کسب تجربه در زمینه ساخت آمپ کیفیتی خوبن.

دیدگاه

ببین دوست عزیر این طور که شما توضیح میدی درباره صدا تو سینما و غیره .... این امکان صدا برداری وپخش صدا رو بهش دالبی میگند مثلا داری تو فیلم یه آرایشگر میبینی که داره موهای یه نفر رو قیچی میکنه با چرخش آرایشگر دور سر اون شخص انگار سر شما رو داره اصلاح میکنه بنابر این صدای قیچی زدن رو با استفاده از تکنیک استدیو دالبی دیجیتال شبیه سازی میکنند وهر بار اسپیکر های جدا فرمان میگیرند وپخش صوت انجام میدهند طوری که شما اگه چشم هات رو ببندی صدای غرش هواپیما رو حس میکنی که در فیلم از کدوم سمت به کدوم سمت میره البته این تکنیک مخصوص همون سینما وMovi میخوره شما تفکیک صدایی رو درست متوجه نشدی البته قصد منم به رخ کشیدن اطلاعاتم نیست بلکه دوست دارم یک بار برای همیشه در این انجمن پرونده کیفیت صوتی برسی بشه وگفته بشه فرق یک آمپلی فایر 3 ملیونی با یک باند اکتیوی که فقط باکسش 3.5 ملیون پولشه در چیه اگه اینطوریه همه میرند اون سیستم سونی فلان مدل رو مهندسی معکوس میکنند حالشو میبرند یا میرند یه آمپلی لامپی یا هیبرید یا Hi Endمیسازند پرونده کیفیت رو میبندند ......خوب منظور من از تفکیک صدا منظور تفکیک صدای تن بک از ویالون نبود که هر کدوم با یک میکروفن مجزا وآمپلی مجزا وباند فول رنج مجزا صدا رو پخش کنند منظور من تفکیک فرکانس تشکیل دهنده سیگنال صوتی هستش اصلا قانون فیزیکی صوت میگه صوت از فرکانس 20 تا 25 کیلو هرتز تشکیل میشه حال برای پخش هر چه بهتر اون ولذت بردن از اون از اونجا که پاسخ فرکانسی همه آمپلی فایر ها یکسان نیست ودر فرکانسهای مختلف پاسخ های متفاوتی دارند ودر ثانی بعضی از فرکانسهای صوتی در حین تقویت گاها بد تقویت میشند یا اصلا تقویت نمیشند یا هم پوشانی فرکانسی رخ میده میاند فرکانسها رو بسته به کیفیت کاری به چند دسته (معمولا 3 دسته) تقسیم میکنند حال بعد از تقویت تقویت تخصصی اون سیگنال رو به اسپیکر مخصوص پخش اون فرکانس اعمال میکنند مثلا فرکانس های پایین رو به سابها وفرکانسهای متوسط رو به مید رنج ها وفرکانسهای بالا رو به تویتر ها میدهند شما در فیزیک صوت هیچ وقت نمیتونی فرکانس بالا رو توسط ساب وفر پخش وفرکانس پایین رو توسط توییتر پخش کنی این یک اصل کلی هستش که هر آدم حرفه ای میدونه درست مثل اینکه شما هر بیماری خدای ناکرده داری به پزشک عمومی مراجعه کنی خوب اون میتونه کارهای ابتدایی تشخیص رو انجام بده ولی برای بیماری های خاص کبد یا مغز یا کلیه باید به متخصص شون مراجعه در صوت هم همینه صوت خوب میخای باید هر فرکانس رو تخصصی تقویت وپخش کنی(توسط اسپیکر خاص)
      یکی یدونه هستم------------ واسه نمونه هستم

دیدگاه

سلام
        من به تفکیک فرکانسی اعتقاد دارم و منظورم از تفکیک فرکانسی یعنی اینکه هر محدوده فرکانسی رو به بلندگویی که مخصوص اون فرکانس هستش یا اون فرکانس رو بهتر پخش میکنه بدیم.

چرا چون برای پخش هر فرکانس به بهترین نحوش بلندگو باید یکسری پارامترها داشته باشه(از جنس صفحه بلندگو گرفته تا اندازه بلندگو و یاT/S پارامتر و...) و اصولا بنظر من نمیشه بلندگویی ساخت که بتونه تمام رنج فرکانسی رو ب بهترین شکل پوشش بده. یعنی مثلا فرکانسهای پایین رو مثل ساب ووفر (که پارامترها و ویزگیهای داره که بالاخره فرکانس پایین رو بهتر اجرا میکنه )بتونه اجرا کنه یا بتونه فرکانس بالا رو عینا مثل یه تیوتر پوشش بده.
        و اگر هم همچین بلندگویی باشه مطمئنا" قیمت بسیار بالایی خواهد داشت که از نظر من شاید نمی ارزه که پول بابت همچین چیزی بدیم چون شاید بشه با یه سیستم که تفکیک شدست با قیمتی کمتر به اون کیفیت برسیم.

البته بازم ب جیب شما و سلیقتون بستگی داره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir_h_ نمایش پست ها
          سلام
          من به تفکیک فرکانسی اعتقاد دارم و منظورم از تفکیک فرکانسی یعنی اینکه هر محدوده فرکانسی رو به بلندگویی که مخصوص اون فرکانس هستش یا اون فرکانس رو بهتر پخش میکنه بدیم.

چرا چون برای پخش هر فرکانس به بهترین نحوش بلندگو باید یکسری پارامترها داشته باشه(از جنس صفحه بلندگو گرفته تا اندازه بلندگو و یاT/S پارامتر و...) و اصولا بنظر من نمیشه بلندگویی ساخت که بتونه تمام رنج فرکانسی رو ب بهترین شکل پوشش بده. یعنی مثلا فرکانسهای پایین رو مثل ساب ووفر (که پارامترها و ویزگیهای داره که بالاخره فرکانس پایین رو بهتر اجرا میکنه )بتونه اجرا کنه یا بتونه فرکانس بالا رو عینا مثل یه تیوتر پوشش بده.
          و اگر هم همچین بلندگویی باشه مطمئنا" قیمت بسیار بالایی خواهد داشت که از نظر من شاید نمی ارزه که پول بابت همچین چیزی بدیم چون شاید بشه با یه سیستم که تفکیک شدست با قیمتی کمتر به اون کیفیت برسیم.

البته بازم ب جیب شما و سلیقتون بستگی داره.
          سلام.
          امیر جان ما یه بحث فرکانس داریم، یه بحث فرکانس های سوار بر فرکانس اصلی داریم.
          ویولن 440 هرتز مینوازه، گیتار هم 440 هرتز مینوازه، پیانو هم 440 هرتز مینوازه.
          نت دقیقا یکیه، یک آهنگ رو با همشون میشه نواخت، ولی چرا زنگ صداشون فرق داره؟
          به دلیل فرکانس های فرعی هستش که روی فرکانس اصلی سوار میشن.
          وقتی میای تفکیک فرکانسی کنی، فرکانس اصلیه رو جدا میکنی؛ ولی فرکانس های فرعی رو خراب میکنی.
          سه تا فیلتر بساز، آهنگی نواخته شده مثلا با ویولن رو بده بهشون، اجازه بده اون سه تا فیلتر صدا رو به سه محدوده تقسیم کنند.
          حالا اون سه محدوده جدا شده رو مجدداً میکس کن در یک کانال، بعد با موسیقی اولیه مقایسه کن تا متوجه بشی چه دیتیلی رو از دست دادی.
          نمیدونم چرا باید پای ساب ووفر رو بیاریم وسط. من خودم شدیداً بیس دوستم، ولی واقعیت اینه که تو دنیای موسیقی، ساب ووفر قاطی آدمیزاد نیست!
          بیس از سیستم 70 واتی بکشیم بیرون، تا مرز 700 وات تقویت کنیم، دوباره تزریق کنیم به فضا، بعد دم از سیستم Hi-Fi بزنیم!
          ما وقتی دست به فرکانس ها و خطی بودنشون زدیم، دیگه حق نداریم نام Hi-fi و کیفیت رو به زبون بیاریم.
          اینکه من دوست دارم بیس سنگین باشه سلیقه منه نه معیار کیفیت.
          کیفیت در دنیای صوت فقط یک معیار داره، وفاداری به سیگنال اولیه.
          اون فردی که سیستم صوتی طراحی میکنه با قیمت های میلیون دلاری، فهم و شعور نداره بفهمه میتونه بیاد از پاساژ امجد یه دونه Pt2253 بخره تفکیک فرکانسی انجام بده و ساب ووفر و سوپر توییتر وصل کنه به بانداش!

ممنونم

دیدگاه

سلام
            chico67 جان
            همون طور ک فرمودید من سیستم صوتی رو فقط از پشت مانیتور لب تابم دیدم و هیچ گاه حتی ترانزیستور ی امپ رو هم لمس نکردم !!!
            ولی همون طور ک گفتم من تا الان از پشت مانیتور ندیدم توی استریو های حرفه ای از فول رنج استفاده کرده باشند و تمامش از بلند گو های چند قسمتی استفاده کردن
            نوشته اصلی توسط chico67 نمایش پست ها
            اون فردی که سیستم صوتی طراحی میکنه با قیمت های میلیون دلاری، فهم و شعور نداره بفهمه میتونه بیاد از پاساژ امجد یه دونه Pt2253 بخره تفکیک فرکانسی انجام بده و ساب ووفر و سوپر توییتر وصل کنه به بانداش!!!
            این حرفتون رو کاملا قبول دارم
            اون فردی ک از باند های چند قسمتی واسه فرکانس های مختلف استفده میکنه و گوش و ذهنش برای گوش دادن به بیت بیت اهنگ و اهنگ سازی اماده هست و صدا تمام ساز ها رو زنده شنیده و با کیفیت ترین صدا رو داره چون میخواد اهنگ بسازه و بده داخل بازار تا ملیون ها نفر گوش بدن عقل و شعورش باید پایین تر از شما باشه باید از فول رنج های با کیفیت پیشنهادی شما استفاده کنه!!!
            جدیدترین ویرایش توسط AMIR_N; ۱۸:۳۶ ۱۳۹۵/۰۶/۱۴.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR_N نمایش پست ها
              سلام
              chico67 جان
              همون طور ک فرمودید من سیستم صوتی رو فقط از پشت مانیتور لب تابم دیدم و هیچ گاه حتی ترانزیستور ی امپ رو هم لمس نکردم !!!
              ولی همون طور ک گفتم من تا الان از پشت مانیتور ندیدم توی استریو های حرفه ای از فول رنج استفاده کرده باشند و تمامش از بلند گو های چند قسمتی استفاده کردن

این حرفتون رو کاملا قبول دارم
              اون فردی ک از باند های چند قسمتی واسه فرکانس های مختلف استفده میکنه و گوش و ذهنش برای گوش دادن به بیت بیت اهنگ و اهنگ سازی اماده هست و صدا تمام ساز ها رو زنده شنیده و با کیفیت ترین صدا رو داره چون میخواد اهنگ بسازه و بده داخل بازار تا ملیون ها نفر گوش بدن عقل و شعورش باید پایین تر از شما باشه باید از فول رنج های با کیفیت پیشنهادی شما استفاده کنه!!!
              سلام.
              امیرجان اگر حرفام برای شما دردی به همراه داشت، من بابت دردش عذرخواهم.
              ببین دوست من، بلندگوی چندراهه، با سیستم تفکیک کننده فرکانس متفاوته.
              در یک تاپیک دیگه هم خودم گفته ام که فیلترپسیو رو اتفاقا خیلی دوست دارم.

منباب بحث استودیوها، خیر قربان، اسپیکرهایی که در استودیوهای موسیقی استفاده میشه به اسپیکرمانیتورینگ معروفند، تفکیک فرکانسی هم ندارند، یه جفت اسپیکر کوچک دوراهه هستند، یک فول رنج و یک توییتر هستش.
              درایور حرفه ای، میتونه پوشش فرگانسی فوق العاده ای داشته باشه. مثلا درایورهای magico.
              یک توییتر هم بهش اضافه میکنند برای پوشش رنج های فرکانس بالا.

حالا چرا میان باندهای چند تکه استفاده میکنند؟
              دو دلیل داره:
              ضعف درایورها در پوشش فرکانسی. درایور نمیتونه خوب پوشش بده، یک درایور دیگه بهش اضافه میکنند.
              شما هرجا در باندی میدرنج دیدید، شک نکنید ووفر رده متوسط به پایین داره.

دومین دلیل مسایل تجاری.
              فرضا میخوان بیس سنگین بگیرن که مصرف کننده به وجد بیاد، یک ووفر با پوشش فرکانس های پایین اضافه میکنند.

من خودم سیستمی که در منزل استفاده میکنم، دو باند 3way هستش و یک ساب. بیسش به قدری سنگینه که عموما آمپ ساب رو خاموش میکنم.
              هرکسی که صداش رو میشنوه میگه عجب سیستم خفنی، ولی من خودم میدونم این سیستم hi-fi نیست. 250 وات بیس غیر طبیعیه، هرچند که جذابه.

دنیا بزرگه دوست خوبم، گارد گرفتن در مقابل نظرات دیگران، چیزی جز تعصب و محروم کردن خودمون از کشف تازه ها نداره.
              تفکیک فرکانسی، کاریه که من مدت هاست کرده ام.
              هیچ وقت سعی نکن به کسی که چندین مدل میوه رو خورده و مزه کرده، یک میوه خاص رو به اصرار تعریف کنی.

گفتم که دنیا بزرگه، بگرد و بساز و کشف کن و خراب کن.
              با تعصب و پافشاری روی عقایدمون به جایی نخواهیم رسید.

ممنون که وقت گذاشتی و منو مورد خطاب قرار دادی و برام حرف زدی.

ممنون

دیدگاه

دنیا بزرگه دوست خوبم، گارد گرفتن در مقابل نظرات دیگران، چیزی جز تعصب و محروم کردن خودمون از کشف تازه ها نداره.
                تفکیک فرکانسی، کاریه که من مدت هاست کرده ام.
                هیچ وقت سعی نکن به کسی که چندین مدل میوه رو خورده و مزه کرده، یک میوه خاص رو به اصرار تعریف کنی.

گفتم که دنیا بزرگه، بگرد و بساز و کشف کن و خراب کن.
                با تعصب و پافشاری روی عقایدمون به جایی نخواهیم رسید.

ممنون که وقت گذاشتی و منو مورد خطاب قرار دادی و برام حرف زدی.
                سلام
                در این سایت رعایت احترام اعضا اولویت داره..
                لطفا احترام همدیگر رو نگه دارید و پستتون رو اصلاح بفرمایید..
                دیدگاه

سلام
                  جر و بحث نداره بخدا.

چند جا گفتم بازم میگم صدا یک امر سلیقه ای هست.و چیزی که سلیقه ای هست جای بحث نداره چون نسبی هست و برای هر کس میتونه متفاوت باشه.

شلید یک صدا برای 6999999999 نفر کیفیتی باشه ولی برای یک نفر نه.خوب این جای بحث نداره که چون سلیقه ی طرف طوریه که این صدا براش زیبا نیست.

ما سیستم رو برای سلیقه ی خودمون میبندیم حالا شاید یکی صدای تفکیک شده دوست داره یکی فول رنج و یکی....

و این دلیل قانع کننده ای نیست که "صدایی که برای ما کیفیتی و دلنشین هست برای همه دلنشین و کیفیتی باشه و انها هم اونو بپسندند".(حالا هر چند ما به اون صدا با کلی ازمون و خطا و تجربه رسیده باشیم)

دیدگاه

با این ک داریم از بحث اصلی خارج میشیم و من دوست ندارم این اطفاق بی افته و خیلی هم دوست دارم این بحث در کمال دوستی به ی نتیجه خوب برسه از شما دوست خوبم اقای
                    chico67
                    تقاضا دارم ی تاپیک حدا گانه بزنن و حدف اصلی تایین بشه ما داشتیم راجب به فول رنج و باند های ک رنج صدایی خاصی دارن صحبت میکردیم نمیدونم چی شد رسیدیم به فیلتر اکتیو و پسیو

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X