اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ترانس مورد نیاز برای ایسی STK4192II

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ترانس مورد نیاز برای ایسی STK4192II

سلام من یه ایسی stk4192IIدارم و می خوام واسش یه ترانس بگیرم نمی دونم چه ترانسی بگیرم الان یه 24 ولت دوبل 3 امپر بهش وصل ولی خیلی ترانس داغ می کنه اگه کسی می دونخ بگه که ترانس چند ولت چند امپر بگیرم
    و اگه کسی می دونه بگه پل دیود چند امپری بگیرم براش خازن های سافی هم 2 تا 4700 میکرو فاراد 50 ولت گرفتم
    مرسی از دوستان
    (علم را باید در آزمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه)
    ( نابغه بودن 99درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

پاسخ : ترانس مورد نیاز برای ایسی STK4192II

با درود

در دیتاشیت ic مقدار 42 ولت ذکر شده و شما میتوانید تا 42 ولت دوبل به این ic ولتاژ بدهید و 2تا 50 وات خروجی صدا داشته باشید!!! و جریان هم تا 3-4 آمپر کافی میباشد..... :job:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر جسین123
      سلام من یه ایسی stk4192IIدارم و می خوام واسش یه ترانس بگیرم نمی دونم چه ترانسی بگیرم الان یه 24 ولت دوبل 3 امپر بهش وصل ولی خیلی ترانس داغ می کنه اگه کسی می دونخ بگه که ترانس چند ولت چند امپر بگیرم
      و اگه کسی می دونه بگه پل دیود چند امپری بگیرم براش خازن های سافی هم 2 تا 4700 میکرو فاراد 50 ولت گرفتم
      مرسی از دوستان
      سلام ترانس 30 یا 32 ولت دوبل 150 وات باید سفارش بدی برات بپیچن پل دیودم بالای ده آمپر بگیری خیلی بهتره

دیدگاه

با سلام و خسته نباشید
        والا من متوجه نشدم الان یه ترانس 24 ولت دوبل دارم و از سر های کناری به پل دیود زدم و 2تا خازن 4700 میکرو فاراد به خروجی پل دیود زدم و به ورودی مدار زدم پل دیود رو عوض کردم و 15 امپری انداختم ودیگه گرم نشد اما ترانس رو عوض کردم و یه 24 ولت دوبل 6 امپر گرفتم ولی بازم داغ میشه ترانسه ولی ایسی کار میکنه و صدا پخش میکنه
        باید ترانس قوی تری بگیرم ؟

دیدگاه

با سلام و خسته نباشید
          والا من متوجه نشدم الان یه ترانس 24 ولت دوبل دارم و از سر های کناری به پل دیود زدم و 2تا خازن 4700 میکرو فاراد به خروجی پل دیود زدم و به ورودی مدار زدم پل دیود رو عوض کردم و 15 امپری انداختم ودیگه گرم نشد اما ترانس رو عوض کردم و یه 24 ولت دوبل 6 امپر گرفتم ولی بازم داغ میشه ترانسه ولی ایسی کار میکنه و صدا پخش میکنه
          باید ترانس قوی تری بگیرم ؟
          ترانس را حتما از خود ترانس پیچی ها باید بخری
          شما کاری به سرهای کناری و رنگشون نداشته باش حتما قبل از وصل ترانس ولتاژ ها را اندازه گیری کن

دیدگاه

شما برو یه ترانس دوبل سی ولت بگیر هر سر سه آمپر
            بعد از یکسو شدن میشه چهل ولت ترانستم داغ نمیکنه
            برای پل دیود هون شش آمپری که داری کافیه
            من کلکسیونی از این آی سی ها دارم که میگما

دیدگاه

سلام داداش برای این یاسی ها ی ترانس بین 37ولت تا 45ولت هر سر 2،5امپر حداقل بهت بده استفاده کن درضمن ترانس میدی برات بپیچن بهش بگو جریان واقعی بپیچه.اگه بتونی ازاین ترانس ضبط3 تیکه ها قوی سونی سامسونگ......استفاده کنی بهترین صدارو بهت میده بدون نویز،موفق باشی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بهزاد000
                سلام داداش برای این یاسی ها ی ترانس بین 37ولت تا 45ولت هر سر 2،5امپر حداقل بهت بده استفاده کن درضمن ترانس میدی برات بپیچن بهش بگو جریان واقعی بپیچه.اگه بتونی ازاین ترانس ضبط3 تیکه ها قوی سونی سامسونگ......استفاده کنی بهترین صدارو بهت میده بدون نویز،موفق باشی.
                سلام دوستان .این حرف درست نیست که ترانس ظبط سونی بهترین صدارو میده اصلا با عقل انسان جور در نمیاد .اول از همهpcb وترک هاش هست دوم جنس قطعات . مهم ترین قسمت هم تغذیه هست که با یدمحاسبه شده باشه منظور راندمان بازده هست مثلا کلاس ab 75درصد راندمان بازده میده و اون یه قسمت به گرما تبدیل میشه دوم بانک خازنی هست یا خازن صافی که معمولا برای 100وات 10000میکرو درنظر گرفته میشه . من خودم از سویچینگ استفاده میکنم اگر هم مجبور به استفاده از ترانس بشم از ترانس های حلقوی استفاده میکنم در اخر جنس سیم هم مهمه .شرمنده من زیاد صحبت کردم واز بحث خارج شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بهزاد000
                  داداش به غیر از این 2.5 امپر کم هست
                  ترانی دوبل 37 بعد از دی سی شدن میشه 67 ولت ک بعد از وصل کردن به مدار ای سی جلو چشات اتیش میگیره

دیدگاه

سلام
                    نمی دونم یا من متوجه نمیشم
                    الان من باید بگم ترانس رو واسم بپیچن ؟ خوب چرا وقتی ترانس هست ؟
                    بعد این که از کجا بفهمم که ترانس چند وات است ؟
                    یه ترانس هست 35 ولت دوبل 6 امپر مال تو ظبط سونی میگه 35 تومان به نظرتون اون خوبه
                    مرسی

دیدگاه

سلام
                      یه ترانس هست 35 ولت دوبل 6 امپر مال تو ظبط سونی میگه 35 تومان به نظرتون اون خوبه
                      مرسی
                      داداش همین ترانس خوبه همین رو بگیر و غیمتش هم خیلی خیلی پایینه ((تغریبا میشه گفت مفته))

دیدگاه

سلام
                        مرسی
                        سلام دوست من
                        اولا هر چیزی نو باشه بهتره به نظر من
                        دوم اینکه ترانس پیچی نسبت به توان مورد نظر شما ترانس میسازه
                        ولی اگه همون ترانس سونی سالمه و تست شدس همون را استفاده کن فقط زیاد بهش فشار نیار

دیدگاه

با درود
                          کیفیت ترانسهای پیچیده شده یک شرکتی مانند سونی که تمام پارامترهای لازم را رعایت میکنند به هیچ عنوان قابل مقایسه با ترانسهای وطنی نمیباشد و در خرید آن شک به خود راه ندهید !!!!! :nice: :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad220
                            سلام دوستان .این حرف درست نیست که ترانس ظبط سونی بهترین صدارو میده اصلا با عقل انسان جور در نمیاد .اول از همهpcb وترک هاش هست دوم جنس قطعات . مهم ترین قسمت هم تغذیه هست که با یدمحاسبه شده باشه منظور راندمان بازده هست مثلا کلاس ab 75درصد راندمان بازده میده و اون یه قسمت به گرما تبدیل میشه دوم بانک خازنی هست یا خازن صافی که معمولا برای 100وات 10000میکرو درنظر گرفته میشه . من خودم از سویچینگ استفاده میکنم اگر هم مجبور به استفاده از ترانس بشم از ترانس های حلقوی استفاده میکنم در اخر جنس سیم هم مهمه .شرمنده من زیاد صحبت کردم واز بحث خارج شد
                            سلام دوست من منظور من از بهترین صدا از نظر نویز و اعوجاج بود.اعوجاج ناشی از کم اوردن منبع تغذیه در نهایت قدرت.ساخت و کیفیت مدار ی پارامتره ک باید توسط سازنده رعایت بشه ک موضوع این تاپیک مربوط به کیفیت ساخت مدار نیست درمورد منبع تغذیه میباشد.ترانس های شرکت های معتبر جریان واقعی ومناسب برای stkرو به ما میده این تجربه ی چن ساله من با 4192بود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein951ann
                              با درود
                              کیفیت ترانسهای پیچیده شده یک شرکتی مانند سونی که تمام پارامترهای لازم را رعایت میکنند به هیچ عنوان قابل مقایسه با ترانسهای وطنی نمیباشد و در خرید آن شک به خود راه ندهید !!!!! :nice: :nice:
                              بله این حرف کاملا درسته پس در نتیجه کیفیت صدا بهتره چون ...
                              نوشته اصلی توسط بهزاد000
                              سلام دوست من منظور من از بهترین صدا از نظر نویز و اعوجاج بود.اعوجاج ناشی از کم اوردن منبع تغذیه در نهایت قدرت.ساخت و کیفیت مدار ی پارامتره ک باید توسط سازنده رعایت بشه ک موضوع این تاپیک مربوط به کیفیت ساخت مدار نیست درمورد منبع تغذیه میباشد.ترانس های شرکت های معتبر جریان واقعی ومناسب برای stkرو به ما میده این تجربه ی چن ساله من با 4192بود.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X