اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل پری امپ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل پری امپ

سلام دوستان گرامی.دوعدد پری دارم یکی مونو ودیگری استریوک از سایت اسپانیایی برداشتم وخیلی هم معروف است وبیشتر دوستان درست کردند ک با ای سیهای tl071وtl072درست شده ودارای ولومهای حجم صدا زیر وبم ولوم میکروفن ومید است .مدتها ب خوبی کار میکردند اما چند روزه صدا خیلی کم تقویت میشود وبا چرخش ولوم صدا یک دفعه صدا خیلی زیاد میشود ویا دوباره قطع ووصل میشود ولومها را با الکل شستم اما نتیجه نداده نمیدانم چرا اینطور شده وچرا هر دو پری چنین وضعی دارند.ای سیها راهم نو گذاشتم اما درست نشد.

پاسخ : مشکل پری امپ

نوشته اصلی توسط apex111
    سلام دوستان گرامی.دوعدد پری دارم یکی مونو ودیگری استریوک از سایت اسپانیایی برداشتم وخیلی هم معروف است وبیشتر دوستان درست کردند ک با ای سیهای tl071وtl072درست شده ودارای ولومهای حجم صدا زیر وبم ولوم میکروفن ومید است .مدتها ب خوبی کار میکردند اما چند روزه صدا خیلی کم تقویت میشود وبا چرخش ولوم صدا یک دفعه صدا خیلی زیاد میشود ویا دوباره قطع ووصل میشود ولومها را با الکل شستم اما نتیجه نداده نمیدانم چرا اینطور شده وچرا هر دو پری چنین وضعی دارند.ای سیها راهم نو گذاشتم اما درست نشد.
    داداش نقشه مدار رو بزار تا بهتر بشه راهنمایی کرد
    ولی این مشکل از همون ولوم و خازن های سیگنال میتونه باشه
    شاید تغذیه مدارت عیب کرده و به مدار اسیب رسونده ((اینو میگم چون گفتی هر دو با هم این طوری شدن!!!!))

دیدگاه

سلام اگر هر دو این طور شدن مشکل یا از تغذیه هستش یا سیگنال ورودی شاید یکی از ولوم ها سیکنال را زمین میکند که اگر ورودی هر دو مشترک باشد روی هر دو اثر میگذارد
      وقتی صدا کم میشه ببین کدوم ولوم حج صدا با زمین مقاومتش خیلی کم شده

دیدگاه

سلام وتشکر.دوستان من نمیدانم چرا مدارات تن کنترلی ک دارم همه دچار چنین مشکلاتی میشوند.4مدارپری با تن کنترل دارم ک قبلا بخوبی کار میکردند اما چند روزه همگی دچار مشکل شدند .چرخش هیچکدام از ولومها تغییری در حجم صدا ویا تونالیته صدا ندارند ومثل این میماند ک اصلا پری نبستم و وقتی مستقیم خروجی صدا را ب امپ وصل میکنم صدا اندازاش مثل زمانی است ک از پری استفاده میکنم وکم نمیشود.ولومها را از فروشگاه انجمن خریدام .ای سیها tl071و072هست وعوض کردم اما هیچ تغییری ندیدم .متاسفانه دوربین خوب فعلا ندارم تا عکس بگذارم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X