اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه]مدار فیلتر پایین گذر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [پروژه]مدار فیلتر پایین گذر

سلام
    این فیلتر با ولتاژ تک کار میکنه .
    vcc و gnd ورودی برق مدار هستن (vcc مثبت تغذیه هست و gnd منفی منبع تغذیه ) این مدار با ولتاژ dc کار میکنه .
    vin و gnd ورودی صدا هستن ( vin ورودی صدای L وR مدار فیلتر پایین گذر و GND هم منفی ورودی صدای مدار فیلتر پایین گذر هست )
    vout و gnd هم خروجی صدای فیلتر شده مدار فیلتر پایین گذر هست ......
    درضمن مداری که مهندس احمدی گذاشتن آی سی نداره و با یک ترانزیستور تقویت کننده c945 یا .... کار میکند..
    موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ksra نمایش پست ها
      سلام
      این فیلتر با ولتاژ تک کار میکنه .
      vcc و gnd ورودی برق مدار هستن (vcc مثبت تغذیه هست و gnd منفی منبع تغذیه ) این مدار با ولتاژ dc کار میکنه .
      vin و gnd ورودی صدا هستن ( vin ورودی صدای L وR مدار فیلتر پایین گذر و GND هم منفی ورودی صدای مدار فیلتر پایین گذر هست )
      vout و gnd هم خروجی صدای فیلتر شده مدار فیلتر پایین گذر هست ......
      درضمن مداری که مهندس احمدی گذاشتن آی سی نداره و با یک ترانزیستور تقویت کننده c945 یا .... کار میکند..
      موفق باشید.
      سلام
      بله همه اینارو میدونم و فک کنم سوالهارو نخونده جواب میدید.
      من خودم دارم استفاده میکنم از همین فیلتری که عکسشو گذاشتم و میدونم چطوری کار میکنه.
      سوالم از همون اولم این بود که مدار یه فیلتر پایین گذر میخوام که مثل همین عکس با آی سی باشه و بازهم مثل همین که عکسشو گذاشتم با ولتاژ تک کار کنه.
      فکر کنم الان دیگه خیلی واضح گفتم که نمیخوام ترانزیستوری باشه و همینطور این عکس رو برای مثال فرستادم که بگم یه مداری شبیه این میخوام (آی سی و ورودی تک) ولی میدونم چطوریه کاراییش و خروجی و ورودیشو میدونم کدوماست.
      پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

دیدگاه

درود
        اگر از پشت برد هم عکس گذاشته بودید، بهتر میبود!!
        اکثراً از 4558 استفاده میشود....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Zana.gh نمایش پست ها
          سلام
          بله همه اینارو میدونم و فک کنم سوالهارو نخونده جواب میدید.
          من خودم دارم استفاده میکنم از همین فیلتری که عکسشو گذاشتم و میدونم چطوری کار میکنه.
          سوالم از همون اولم این بود که مدار یه فیلتر پایین گذر میخوام که مثل همین عکس با آی سی باشه و بازهم مثل همین که عکسشو گذاشتم با ولتاژ تک کار کنه.
          فکر کنم الان دیگه خیلی واضح گفتم که نمیخوام ترانزیستوری باشه و همینطور این عکس رو برای مثال فرستادم که بگم یه مداری شبیه این میخوام (آی سی و ورودی تک) ولی میدونم چطوریه کاراییش و خروجی و ورودیشو میدونم کدوماست.
          پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
          سلام
          ببخشید من منظورتون رو درست متوجه نشدم. با آی سی های 4558 و lm386 هم میتونید فیلتر بسازید در واقع این آیسی ها نقش تقویت کننده رو دارن و اصل کار همون خازن و مقاومت هستش.
          اگر عکس از پشت مدار بزارید میتونیم متوجه بشیم با چه آیسی ساخته شده و وقتی آیسی رو بفهمیم چی هست میتونید از همین مدار یکی دیگه خودتون بسازید.
          موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadegh.parokh نمایش پست ها
            اقا اگه خوبه ماهم بسازیم رو امپلی 900واتم جواب میده؟
            نوشته اصلی توسط real_ahmadi نمایش پست ها
            سلام
            یه فیلتر پایین گذر طراحی کردم که با تغذیه تک کار می کنه با قطعاتی که داره در حد خودش عالیه با یه هزینه خیلی کم میشه درستش کرد.
            منم گفتم بزارمش اینجا تا همه بتونن استفاده کنن
            اینم مدار:

ترانزیستور NPN می تونه 2N3904 یا TIP41 یا2SC815Y یا...باشه رگولاتور 7812رو هم می تونید 7810 یا 7808بزارید (واسه ولتاژ کار کمتر)من واسه ماشین 7810رو پیشنهاد می کنم
            این مدار رو توی ماشین توی خونه تستش کردم هیچ مشکلی نداره
            سوالی داشتید در خدمتم
            "موفق باشید"
            سلام
            من این مدار رو درست کردم و به امپلی فایر که وصل می کنم نویز داره مجدد سیم ها رو عوض کردم باز هم از کانال فیلتر نویز داشت چه کار کنم

دیدگاه

سلام دوستان
              میخواستم بپرسم که توان ترانزیستورهایی که نوشتین با هم متفاوت هستن مثلا یکیش ۱وات هستش و یکیشم ۶۵ وات فرقی میکنه که از کدوم یکی استفاده کنم.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط Armin_kh نمایش پست ها
              سلام دوستان
              میخواستم بپرسم که توان ترانزیستورهایی که نوشتین با هم متفاوت هستن مثلا یکیش ۱وات هستش و یکیشم ۶۵ وات فرقی میکنه که از کدوم یکی استفاده کنم.
              یعنی اگه قوی تر باشه دیگه نیازی به امپلی نیست

دیدگاه

سلام دوستان

یعنی اگه قوی تر باشه دیگه نیازی به امپلی نیست
                سلام ای دوست.
                در مورد سوال اولی تون باید بگم که بله قطعا فرق می کنه.
                در مورد سوال دومی تون هم باید بگم که قطعا نیاز به آمپلی فایر هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
                  سلام ای دوست.
                  در مورد سوال اولی تون باید بگم که بله قطعا فرق می کنه.
                  در مورد سوال دومی تون هم باید بگم که قطعا نیاز به آمپلی فایر هست.
                  سلام دوباره
                  به نظرتون کدوم ترانزیستور بهتره

دیدگاه

سلام دوباره
                    به نظرتون کدوم ترانزیستور بهتره
                    درود.
                    تفاوتی در صدا ندارد ..... و شما میتوانید از اکثر ترانزیستور های نوع npn با رعایت پایه ها استفاده بکنید!!!!
                    2n2222 و c945 به راحتی در بازار یافت میشوند و میتوانید استفاده بکنید!!!
                    اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط parsa bahrami نمایش پست ها
                      درود.
                      تفاوتی در صدا ندارد ..... و شما میتوانید از اکثر ترانزیستور های نوع npn با رعایت پایه ها استفاده بکنید!!!!
                      2n2222 و c945 به راحتی در بازار یافت میشوند و میتوانید استفاده بکنید!!!
                      درباره این حرفتون باید بگم که بتای هر ترانزیستور با یه ترانزیستور دیگه
                      قرق داره.

دیدگاه

درباره این حرفتون باید بگم که بتای هر ترانزیستور با یه ترانزیستور دیگه
                        قرق داره.
                        درود.
                        بنده میدانم!!! در این مداری که جناب احمدی لطف کرده اند گذاشته اند تفاوتی ندارد. !!! در واقع اکثر ترانزیستور های npn داخل بازار در این مدار کار میکنند!!! و تفاوتی در صدا ندارد!!!
                        در این مدار فقط ترانزیستور نقش تقویت صدای فیلتر شده را دارد.... یعنی اگر آمپلی فایر شما پری قوی داشته باشد نیازی به تقویت ترانزیستوری ندارد!!!!
                        شما حتی میتوانید به جای ترانزیستور از پیش تقویت کننده هایی مثل LM386 در این مدار استفاده بکنید!!!!!
                        اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط parsa bahrami نمایش پست ها
                          درود.
                          بنده میدانم!!! در این مداری که جناب احمدی لطف کرده اند گذاشته اند تفاوتی ندارد. !!! در واقع اکثر ترانزیستور های npn داخل بازار در این مدار کار میکنند!!! و تفاوتی در صدا ندارد!!!
                          در این مدار فقط ترانزیستور نقش تقویت صدای فیلتر شده را دارد.... یعنی اگر آمپلی فایر شما پری قوی داشته باشد نیازی به تقویت ترانزیستوری ندارد!!!!
                          شما حتی میتوانید به جای ترانزیستور از پیش تقویت کننده هایی مثل LM386 در این مدار استفاده بکنید!!!!!
                          بنده شرمنده هستم.

دیدگاه

بنده شرمنده هستم.
                            دشمنانتان شرمنده!!!!
                            شما فقط میخواستید بگویید که ترانزیستور با ترانزیستور تفاوت دارد..... نیازی به شرمندگی ندارید...... باید سربلند بشوید....

دیدگاه

سلام کسی هست به من کمک کنه شماره تماسی تلگرامی از مهندسی که سر از مدار امپلی فایر میکرو لب
                              باشه به من کمک کنه من از قسمت ساپ میکرو لبم صدای موزیک میاد چرا

شماره واتساپ من ۰۹۱۸۳۸۷۳۰۱۷ واقعا کمک لازمم

سلام میشه منم راهنمایی کنید

دیدگاه

سلام
                                من ای فیلترو دو بار درست کردم اولش فقط نویز داشت منبع رو عوض کردم حل شد ولی تو خروجی هیچ صدایی نداره میشه کمک کنین؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X