اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه]مدار فیلتر پایین گذر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [پروژه]مدار فیلتر پایین گذر

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
    سلام
    این مشکل نویز از عدم تطبیق امپدانس ورودی فیلتر پایین گذر هستش مقاومت ورودی فیلتر رو افزایش بدید یعنی یه مقاومت با ورودیش سری کنید اونقدر ببرید بالا تا اون پق پق حذف بشه
    بیس چرا رضایت بخش نیست؟؟فیلتر رو با یه امپ دیگه تست کنید ببینید چی میشه
    راستی منبع صدا چی هست؟
    موفق باشید
    ورودی صدا از یه ماژول mp3 پلیر میاد توی پری امپ بعدش وارد فیلتر میشه. با امپ و ساب ضعیفتر تست کردم کاملا درست کار میکرد البته با دوتا فیلتر مختلف دیگه هم تست کردم باز همینجور بود بهترین نتیجه رو از این مدار ک عکسشو گذاشتم گرفتم ک اونم درنهایت تا حد خاصی میشد بیس رو زیاد کرد بعدش دوباره پق پق میکرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi1200 نمایش پست ها
      ورودی صدا از یه ماژول mp3 پلیر میاد توی پری امپ بعدش وارد فیلتر میشه. با امپ و ساب ضعیفتر تست کردم کاملا درست کار میکرد البته با دوتا فیلتر مختلف دیگه هم تست کردم باز همینجور بود بهترین نتیجه رو از این مدار ک عکسشو گذاشتم گرفتم ک اونم درنهایت تا حد خاصی میشد بیس رو زیاد کرد بعدش دوباره پق پق میکرد

http://uupload.ir/files/8a7_filtro_bajo_01.jpg
      ورودی فیلتر رو از قبل پری بگیرید و تست کنید امپ هم با یکی دیگه تست کنید
      بدرود
      Proudly @real_ahmadi
      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

ورودی فیلتر رو از قبل پری بگیرید و تست کنید امپ هم با یکی دیگه تست کنید
        بدرود
        این کارو قبلا کردم بازم تاثیری نداشت

دیدگاه

این کارو قبلا کردم بازم تاثیری نداشت
          امپ رو عوض کنید اون گین یه جورایی عمل تطبیق امپدانس هم انجام میده واسه همینه که وقتی تا اخرش بازش می کنی پق پق می کنه مقاومت ورودی رو زیادش کن ببین چی میشه
          Proudly @real_ahmadi
          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

امپ رو عوض کنید اون گین یه جورایی عمل تطبیق امپدانس هم انجام میده واسه همینه که وقتی تا اخرش بازش می کنی پق پق می کنه مقاومت ورودی رو زیادش کن ببین چی میشه
            با امپلی فایر 120 وات با 2n3055 امتحان کردم امپ ترکید. با stk 086 تست کردم همینجوری دوباره پق پق میکرد. الانم ک به tda7294 وصله. بیس ساب خیلی دلنشینه ولی نمیدونم چرا نمیشه بیسشو بیشتر کرد. مشکل از ساب نمیشه باشه؟ اون مقاومتی ک گفتین هنوز استفاده نکردم باید بازش کنم چون گذاشتم توی باکس. نمیشه بجای مقاوت یه ولوم بزارم سر راه ورودی صدا؟اگه میشه ولوم چندکیلو خوبه؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

اگه میخواید تا فیلمشو بفرستم شاید من اشتباه کنم و قدرتش کافی باشه واسه این ساب؟

دیدگاه

با امپلی فایر 120 وات با 2n3055 امتحان کردم امپ ترکید. با stk 086 تست کردم همینجوری دوباره پق پق میکرد. الانم ک به tda7294 وصله. بیس ساب خیلی دلنشینه ولی نمیدونم چرا نمیشه بیسشو بیشتر کرد. مشکل از ساب نمیشه باشه؟ اون مقاومتی ک گفتین هنوز استفاده نکردم باید بازش کنم چون گذاشتم توی باکس. نمیشه بجای مقاوت یه ولوم بزارم سر راه ورودی صدا؟اگه میشه ولوم چندکیلو خوبه؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

اگه میخواید تا فیلمشو بفرستم شاید من اشتباه کنم و قدرتش کافی باشه واسه این ساب؟
              درمورد مقاومت و ولوم چرا میتونی بزاری یه ولوم 100 کیلو بزار تست کن
              در مورد ساب هم یه فیلم کوچیک بزار ببینیم چجوریه
              امپدانسی که گفتم با مقاومت یا ولوم حتما تست کن ببین چی میشه منتظر فیلم هستم
              موفق باشی
              Proudly @real_ahmadi
              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

درمورد مقاومت و ولوم چرا میتونی بزاری یه ولوم 100 کیلو بزار تست کن
                در مورد ساب هم یه فیلم کوچیک بزار ببینیم چجوریه
                امپدانسی که گفتم با مقاومت یا ولوم حتما تست کن ببین چی میشه منتظر فیلم هستم
                موفق باشی
                ببخشید اگه میشه ی شماره بهم بده یا خودم شمارمو بزارم برات تو تلگرام بفرستم اینجوری حجمش زیاده توی تلگرام میشه حجمشو کم کرد و فرستاد. اون مقاومتم امشب دیروقت وصل میکنم امتحانش میکنم

دیدگاه

ببخشید اگه میشه ی شماره بهم بده یا خودم شمارمو بزارم برات تو تلگرام بفرستم اینجوری حجمش زیاده توی تلگرام میشه حجمشو کم کرد و فرستاد. اون مقاومتم امشب دیروقت وصل میکنم امتحانش میکنم
                  این فیلمشه حجمشو کم کردم هنوز ولوم وصل نکردم تو راه ورودی

دیدگاه

این فیلمشه حجمشو کم کردم هنوز ولوم وصل نکردم تو راه ورودی
                    http://s8.picofile.com/file/83168075...16082.rar.html
                    با ولومم امتحان کردم نتیجه ای نداشت

دیدگاه

با ولومم امتحان کردم نتیجه ای نداشت
                      سلام
                      خوب مشکلی نیست
                      تغذیه فیلتر چیه؟؟؟تغذیه شو جدا کنید ببینید بازم اون پق پق هست
                      ولوم گین رو وقتی تا اون حدی باز می کنی که پق پق نمی کنه یعنی امپدانس تنظیمه
                      تغذیه جدا بزارید ببینید چی میشه
                      موفق باشید
                      Proudly @real_ahmadi
                      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام
                        خوب مشکلی نیست
                        تغذیه فیلتر چیه؟؟؟تغذیه شو جدا کنید ببینید بازم اون پق پق هست
                        ولوم گین رو وقتی تا اون حدی باز می کنی که پق پق نمی کنه یعنی امپدانس تنظیمه
                        تغذیه جدا بزارید ببینید چی میشه
                        موفق باشید
                        این کارم کردم فایده ای نداشت. همینجوری میبندمش دیگه چیکارش کنم ببخشید وقت شمارم گرفتم

دیدگاه

سلام
                          این مدارو بستم
                          خوب جواب میده با اینکه یکم صدای خواننده هم میاد البته خیلی کم ولی با توجه به هزینه و حجم و سادگیش خیلی خوبه

یه مشکلی دارم
                          وقتی به تنهایی به آمپ (۷۳۷۵ tda) وصل میکنم و خروجی رو به ساب میزنم عالیه و توی هر گینی مشکلی نداره
                          اما من دوتا آمپ با همین tda7375 دارم که یکیش به ۴تا میدرنج دو به دو موازی وصله یکیشم که به ساب وصل میکنم
                          ورودی هر دو آمپ رو به گوشی وصل میکنم
                          بعد گین ساب رو که زیاد میکنم صدای میدرنجا کم میشه و تا آخر که گین رو باز کنم میدرنجا یکم خش خش هم میکنه
                          ولی توی گین مثلا ۵۰درصد نه ساب نه گین مشکلی ندارن
                          آیا دلیلش به این خاطره که باید پری آمپ استفاده کنم؟؟؟ گوشی توان ساپورت دوتا آمپ نداره؟؟
                          اگه بله، ممکنه مدار خوب معرفی کنید راحت باشه بشه رو برد سوراخدار زد :دی یا ترجیحا ولتاژ تک بخواد؟
                          اگه نه، یه چنتا راهنمایی بکنید تست کنم زیاد وقتتونو نگیرم

در ضمن پاور ۲۰ آمپر هم وصله پس جریان کم نمیارن
                          جدیدترین ویرایش توسط javado008; ۱۹:۰۲ ۱۳۹۶/۱۱/۱۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javado008 نمایش پست ها
                            سلام
                            این مدارو بستم
                            خوب جواب میده با اینکه یکم صدای خواننده هم میاد البته خیلی کم ولی با توجه به هزینه و حجم و سادگیش خیلی خوبه

یه مشکلی دارم
                            وقتی به تنهایی به آمپ (۷۳۷۵ tda) وصل میکنم و خروجی رو به ساب میزنم عالیه و توی هر گینی مشکلی نداره
                            اما من دوتا آمپ با همین tda7375 دارم که یکیش به ۴تا میدرنج دو به دو موازی وصله یکیشم که به ساب وصل میکنم
                            ورودی هر دو آمپ رو به گوشی وصل میکنم
                            بعد گین ساب رو که زیاد میکنم صدای میدرنجا کم میشه و تا آخر که گین رو باز کنم میدرنجا یکم خش خش هم میکنه
                            ولی توی گین مثلا ۵۰درصد نه ساب نه گین مشکلی ندارن
                            آیا دلیلش به این خاطره که باید پری آمپ استفاده کنم؟؟؟ گوشی توان ساپورت دوتا آمپ نداره؟؟
                            اگه بله، ممکنه مدار خوب معرفی کنید راحت باشه بشه رو برد سوراخدار زد :دی یا ترجیحا ولتاژ تک بخواد؟
                            اگه نه، یه چنتا راهنمایی بکنید تست کنم زیاد وقتتونو نگیرم

در ضمن پاور ۲۰ آمپر هم وصله پس جریان کم نمیارن
                            سلام
                            چطوری باند هارو وصل می کنی؟؟؟روی هر کانال 2 تا باند مید رنج موازی می کنی؟؟یه ای سی دیگه هم واسه ساب ووفر گذاشتی؟
                            اگه بتونی بکشی که چیکار کردی میشه کمک کرد احتمال داره مشکل تطبیق امپدانس باشه احتمال داره موازی بستی امپدانس خروجی کمه دقیق بگو چیکار کردی
                            یه تست کن ورودی فیلتر رو مقاومت 10 کیلو بزارببین چی میشه
                            بدرود
                            Proudly @real_ahmadi
                            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

دوتا آی سی هست که هر کدوم بریج شده
                              بله واسه یکی از آی سی ها دوتا میدرنج ۸ رو موازی کردم که ۴ بشه اما دوتا ساب دارم که امپدانسش با آی سی فک میکنم تطبیق نداره
                              دیتاشیت زده ۲و۴ اهم ولی ساب*های من که آی سی دوم بهشون وصله (اونم بریج هست) هر کدوم ۶ اهمه(ساب برای سیستم خانگیه که یه بار دیدم ۲تا ۳ رو سری کرده بود)
                              ببینید وقتی که ساب جدا وصله توی نهایت صدا مشکلی نداره
                              یا فقط میدرنجها
                              اما زمانی که خروجی گوشی همزمان به امپ میدرنجها و امپ سابها(البته قبلش به فیلتر) وصل میشه توی ۵۰ درصد گین هم میدها هم ساب خیلی خوب جواب میدن ولی گین ساب میره بالا صدای مید کم میشه و در اوج دیگه تقریبا میدرنج صدا نداره

جدیدترین ویرایش توسط javado008; ۲۲:۴۰ ۱۳۹۶/۱۱/۱۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javado008 نمایش پست ها
                                دوتا آی سی هست که هر کدوم بریج شده
                                بله واسه یکی از آی سی ها دوتا میدرنج ۸ رو موازی کردم که ۴ بشه اما دوتا ساب دارم که امپدانسش با آی سی فک میکنم تطبیق نداره
                                دیتاشیت زده ۲و۴ اهم ولی ساب*های من که آی سی دوم بهشون وصله (اونم بریج هست) هر کدوم ۶ اهمه(ساب برای سیستم خانگیه که یه بار دیدم ۲تا ۳ رو سری کرده بود)
                                ببینید وقتی که ساب جدا وصله توی نهایت صدا مشکلی نداره
                                یا فقط میدرنجها
                                اما زمانی که خروجی گوشی همزمان به امپ میدرنجها و امپ سابها(البته قبلش به فیلتر) وصل میشه توی ۵۰ درصد گین هم میدها هم ساب خیلی خوب جواب میدن ولی گین ساب میره بالا صدای مید کم میشه و در اوج دیگه تقریبا میدرنج صدا نداره

http://uplod.ir/0mn8x25v7f0i/photo_2...-35-16.jpg.htm
                                ممکنه از تطبیق امپدانس باشه یا همون سیگنال گوشی

مقاومت توی ورودی فیلتر بزار تست کن 10 کیلو 33 کیلو

یه بار هم ورودی رو از کامپیوتر بگیر

نشد تقویت کننده بزار ببین چی میشه

موفق باشید
                                Proudly @real_ahmadi
                                #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X