اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو و تبادل نظر]انتقال صدای امپلی فایر به pc برای ضیط صدا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

[گفتگو و تبادل نظر]انتقال صدای امپلی فایر به pc برای ضیط صدا

سلام دوستان
    من میخواهم صدای خروجی یک امپلی فایر رو به ورودی میکروفن کامپیوتر وصل کنم تا بتونم صدا رو ضبط کنم
    حالا برای این خروجی باید از خروجی باند امپلی فایر بگیرم یا از خروجی پری امپ ؟
    بعد سر راهش چیزی باید بزارم تا اینکه کارت صدای کامپیوتر اسیب نبینه؟
    جدیدترین ویرایش توسط real_ahmadi; ۱۳:۰۴ ۱۳۹۵/۰۵/۱۷.

پاسخ : انتقال صدای امپلی فایر به pc برای ضیط صدا

نوشته اصلی توسط alisam441 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من میخواهم صدای خروجی یک امپلی فایر رو به ورودی میکروفن کامپیوتر وصل کنم تا بتونم صدا رو ضبط کنم
    حالا برای این خروجی باید از خروجی باند امپلی فایر بگیرم یا از خروجی پری امپ ؟
    بعد سر راهش چیزی باید بزارم تا اینکه کارت صدای کامپیوتر اسیب نبینه؟
    سلام
    خروجی امپلی فایر رو مستقیم نزنی به کارت صدا که می سوزه
    باید از یه مدار واسط مثل پری امپلی فایر استفاده کنی در ضمن این کار فک نکنم اصولی باشه(مگر این که از خروجی مخصوص که بهش لاین هم میگن استفاده کنی)
    خروجی که میره به کارت صدا ولتاژش حدودای350میلی ولت نباید بیشتر باشه چون خروجی میکروفن خازنی حدود350میلی ولته
    جدیدترین ویرایش توسط real_ahmadi; ۱۳:۰۶ ۱۳۹۵/۰۳/۲۷.
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام .
      اول اینکه برای ضبط در کامپیوتر . جتما باید برد کپچر در کامپیوتر نصب کنید که ورودی aux را داشته باشد .

در مرحله بعدی باید از خروجی لاین av دستگاه برای ورودی aux بگیرید . نه از خروجی بلندگو

تا بشود به طور اصولی با صدا خوب ضبط شود .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali-por-55 نمایش پست ها
        سلام .
        اول اینکه برای ضبط در کامپیوتر . جتما باید برد کپچر در کامپیوتر نصب کنید که ورودی aux را داشته باشد . .
        سلام
        تایید نمیشه تقریبا تمام تمام مادر بردها که بقول خودمونی کارت صدای آنبرد دارند و بیشتر کارتهای صدا ( البته بجز مدلهای ارزون قیمت usb ) ورودی لاین ( line in ) دارند که میتونین ازش استفاده کنین .
        (مگه اینکه نیاز به کیفیتی بمراتب بالاتر داشته باشین اونوقت باید دست بدامن کارتهای صدای حرفه ای بشین که برای استفاده عادی بعیده )

نوشته اصلی توسط ali-por-55 نمایش پست ها
        در مرحله بعدی باید از خروجی لاین av دستگاه برای ورودی aux بگیرید . نه از خروجی بلندگو
        تا بشود به طور اصولی با صدا خوب ضبط شود .
        تایید میشه البته بجای عبارت "خروجی لاین av "بهتره عبارت line out یا خروجی لاین استفاده بشه
        جدیدترین ویرایش توسط mohsen++; ۱۵:۴۰ ۱۳۹۵/۰۳/۲۷.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen++ نمایش پست ها
          سلام
          تایید نمیشه تقریبا تمام تمام مادر بردها که بقول خودمونی کارت صدای آنبرد دارند و بیشتر کارتهای صدا ( البته بجز مدلهای ارزون قیمت usb ) ورودی لاین ( line in ) دارند که میتونین ازش استفاده کنین .
          (مگه اینکه نیاز به کیفیتی بمراتب بالاتر داشته باشین اونوقت باید دست بدامن کارتهای صدای حرفه ای بشین که برای استفاده عادی بعیده )

تایید میشه البته بجای عبارت "خروجی لاین av "بهتره عبارت line out یا خروجی لاین استفاده بشه

کارت صدای کامپیوتر من ورودی line داره ومیخواهم صدا رو بدم به همون
          منتهی این امپلی که گفتم خودم ساختم و میخواهم بدون از کجا باید براش صدا بگیرم؟
          خروجی پری امپلی فایر؟خروجی امپلی فایر؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alisam441 نمایش پست ها
            کارت صدای کامپیوتر من ورودی line داره ومیخواهم صدا رو بدم به همون
            منتهی این امپلی که گفتم خودم ساختم و میخواهم بدون از کجا باید براش صدا بگیرم؟
            خروجی پری امپلی فایر؟خروجی امپلی فایر؟
            سلام
            شما از خروجی پری باید صدا رو بگیری و وصلش کنی به line in کارت صدا (یه مقاومت مثلا 4.7کیلو یا 10کیلو هم سر راهش اضافه کن اگه کیفیت بهتر شد که هیچ اگه نه نمیخواد بزاری)که فک نکنم این مقاومت اصلا نیاز بشه
            موفق باشی
            Proudly @real_ahmadi
            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام نباید از خروجی آمپ که مهل نصب بلندگو بگیری چون هم قدرتش خیلی زیاده کارت صدا را میسوزونه و هم امپندانس خیلی پایینی تو خروجی داره با ید از ورودی آمپ یه خروجی با خازن کوپلاژ جدا کنی بدی به کارت صدا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X