اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آی سی 7560A

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آی سی 7560A

سلام خدمت دوستان گرامی
    من یه آی سی 7560A رو براش PCB زدم تو پروتئوس و چاپ کردم رو فیبر. همه چیز طبق دیتاشیت پیش رفتم
    حالا همه چیز رو منتاژ کردم ولی وقتی وصل میکنم اصلا نه آمپری میکشه و کلا خاموشه آی سی.
    ورودی هم بهش میدم اصلا خروجی نمیده.(کلا آی سی روشن نشده)
    پایه stand by رو هم به مثبت وصل کردم اتفاقی نیفتاد و به منفی هم وصل کردم اتفاقی نیفتاد
    پایه Mute هم همینطور
    چیزی به ذهن شما نمیزنه که چه اشتباهی امکان داره کرده باشم؟؟
    توی دیتا شیت این آی سی دو تا پایه هست که به هیچ جا وصل نیست و نمیدونم هم دقیقا چی کار میکنه.(البته در مورد اون دو تا پایه توضیحات داده ولی من اصلا نفهمیدم که چی داره میگه)
    اسم یکی از پایه ها HSD/OFF DET هست
    اسم اون یکی هم OFF DET
    کسانی که تجربه ساختش رو دارن
    لطف میکنید اگه راهنمایی کنید منو
    جدیدترین ویرایش توسط cjmj; ۱۹:۳۰ ۱۳۹۵/۰۴/۲۸.

پاسخ : آی سی 7560A

سلام

فقط پایه ی stand byرو به 10کیلو به مثبت وصل کن

پی سی بی رو چک کن ببین جایی اشتباه داری یانه

اون پایه ها که به هیچ جا وصل نیست شمارش چنده؟

موفق باشی
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
      سلام

فقط پایه ی stand byرو به 10کیلو به مثبت وصل کن

پی سی بی رو چک کن ببین جایی اشتباه داری یانه

اون پایه ها که به هیچ جا وصل نیست شمارش چنده؟

موفق باشی
      پی سی بی رو هزار بار با دقت چک کردم و هیچ مشکلی توش نبود. پایه stand by رو هم به مثبت وصل کردم ولی باز هم آی سی خاموشه

این آی سی پسوند A داره (7560A)و با 7560 فرق میکنه و دو پایه بیشتر داره یعنی 27 پایه هست. که اون پایه هایی که توی پسوند A اضافه شدن همون پایه هایی هستن که به هیچ جا وصل نیستن و پایه شماره 2 و 26هستن.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

چیزی که توی بلوک دیاگرام آی سی کشیده در مورد این پایه ها و من ازش فهمیدم اینه فک کنم این پایه نقش یه کلید رو بازی میکنه که تا وفتی ولتاژ بهش نرسه آی سی روشن نمیشه نمیدونم اینی که فهمیدم درسته یا غلط ولی این کار هم انجام دادم ولی تأثیری توی کار نداشت و باز هم همونطوری بود

دیدگاه

سلام دوست عزیز
        بنده تجربه کار با این آی سی رو ندارم ولی چند ماه پیش همین مشکل رو با آی سی AD8626 که از پایا خریده بودم داشتم (روشن نمیشد خروجی نداشت ) که آخر مشخص شد آی سی تقلبی بوده. سفارش خارج دادیم اومد و بستیم و مدار درست کار کرد. شاید برای شما هم همینطوری باشه. کلا آی سی تقلبی خیلی اذیت کرده این چند وقت اخیر بخصوص آی سی های آنالوگی که تقلبیش زیاد شده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pes68 نمایش پست ها
          سلام دوست عزیز
          بنده تجربه کار با این آی سی رو ندارم ولی چند ماه پیش همین مشکل رو با آی سی AD8626 که از پایا خریده بودم داشتم (روشن نمیشد خروجی نداشت ) که آخر مشخص شد آی سی تقلبی بوده. سفارش خارج دادیم اومد و بستیم و مدار درست کار کرد. شاید برای شما هم همینطوری باشه. کلا آی سی تقلبی خیلی اذیت کرده این چند وقت اخیر بخصوص آی سی های آنالوگی که تقلبیش زیاد شده.
          اتفاقا به این یه مورد هم شک کردم ولی گفتم شاید ایراد از کار من باشه که مدار کار نمی افته. یه دونه دیگه از همین آی سی دارم اون رو هم روی مدار تست میکنم ببینم که درسته یا نه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط cjmj نمایش پست ها
            اتفاقا به این یه مورد هم شک کردم ولی گفتم شاید ایراد از کار من باشه که مدار کار نمی افته. یه دونه دیگه از همین آی سی دارم اون رو هم روی مدار تست میکنم ببینم که درسته یا نه.
            سلام

بنده هم همین نظر رو دارم چون مدارشو نگاه کردم...

سعی کن ای سی رو بدون پسوند بخری TDA7560 همین

موفق باشی
            Proudly @real_ahmadi
            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

تا حالا با TDA فقط 5 تا مدار درست کردم که تا اینجا این آی سی سومین آیسی هست که از 5 تا آی سی خرابه.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
              سلام

بنده هم همین نظر رو دارم چون مدارشو نگاه کردم...

سعی کن ای سی رو بدون پسوند بخری TDA7560 همین

موفق باشی
              ممنونم از راهنمایی های شما و بقیه دوستان
              راستی مهندس ، شما نمیدونی کاربرد اون دو تا پایه که تو دیتاشیت به هیچ جا وصل نیست چیه؟؟

دیدگاه

دوستان مشکلم حل شد مشکل از آی سی بود.
                یه آی سی 7850A داشتم که از اون استفاده کردم و تست کردم و کاملا درست بود.
                فایل PCB رو هم قرار میدم که دوستانی که خواستن از این سری آی سی ها رو راه اندازی کنن ، بتونن از این PCB استفاده کنن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X