اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو و تبادل نظر] لوبیس در خانه!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

[گفتگو و تبادل نظر] لوبیس در خانه!

سلام
    این تاپیک رو برای بیشتر شدن اطلاعات دوستان و گفتو گو در مورد موضوع مورد نظر ایجاد میکنم و از دوستان میخوام فقط استفاده کننده نباشند و تجربیات و اطلاعات خودشان را در مورد موضوع بگند تا همه استفاده ببرند و تاپیک پر بار و خوبی بشه.
    (البته بنده هم چیز زیادی نمیدونم و میخوام بقیه هم کمک کنند)
    خوب اول یه توضیحی در مورد لوباس یا لوبیس(LOWBASS)بدم لوبیس به فرکانسهای پایین موزیک گفته میشه البته چون تا حدی سلیقه ای هست نمیشه دقیقا گفت از کدوم فرکانس به پایین میشه لوبیس. از نظر من تقریبا فرکانسهای زیر 40 هرتز رو میشه لوبیس گفت.و این فرکانسها برای من بشخصه لذت بخش هستند و شما هم پیشنهاد میدم یک بار امتحانش کنید.
    اما در خانه ما به مشکل بر میخوریم چون این فرکانسها در خانه به نوعی تقویت نمیشند یا تقریبا میشه گفت فضای خانه این فرکانسها رو فیلتر میکنه که دلایلی داره مثل بزرگ بودن حجم خانه(اتاق یا مثلا هال و...) و همچنین تقریبا بیشتر سیستم های خانگی تقریبا در فضای ازادی قرار میگیرند مثلا روی میز کامپیوتر یا مثلا کنار تلوزیون و...و همچنین ضعیف بودن اکثر سیستم های صوتی خانگی و بالا بودن فرکانس تیون ساب ووفرهای خانگی و همچنین مناسب نبودن باکس سیستم های خانگی که تقریبا تمام این موارد باعث تضعبف فرکانسهای مذکور میشند.
    خوب حالا راه کار چیه؟من یه چندتا میگم و میخواهم بقیه دوستان هم تجربیاتشون رو ب اشتراک بزارند.

سعی کنید ساب ووفر رو در فضاهای محدود(مثلا شبیه صنودق عقب ماشین)خانه بزارند یعنی مثل زیر میز کامپیوتر یا بین دو تا کمد و...(به خلاقیت و خانه شما بستگی داره)چون این فضای محدود تا حدی مثل باکس دوم عمل میکنه و صدا رو تقویت میکنه و سعی کنید باکس ساب ووفر رو دست ساز درست کنید و فرکانس تیون باکس رو حدود 37-8 تا حدود 50 هرتز در نظر بگیرید و از امپ های مونو توان بالا استفاده کنید.
    البته با تمام این کارها بازم تو خانه اونجوری که بایدمثل داخل ماشین این فرکانسها تقویت نمیشوند.

اما این لوبیس زیاد میونه خوبی با کیفیت نداره و شما هر چی فرکانس تیون را پایین بگیرید بیسهای کوبشی ضعیف تر اجرا میشندا(البته این موضوع به ساب و امپ شما هم بستگی داره)
    جدیدترین ویرایش توسط real_ahmadi; ۱۵:۰۹ ۱۳۹۵/۰۵/۱۷.

پاسخ : لوبیس در خانه!

سلام من دوتاباکس واسه ساب کوچیک درست کردم...روی میز باشه انگار نه انگار که روشنه...زیر میز که میزارم شیشه های خونه میلرزن..هردوشون رو رو هم بزاری 50وات شاید نشن...ولی عجب صدای خفنی دارن یزر میز واقعا روی صدا تاثیر داره...
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X