اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در باره ساخت آمپلی فایر و خرید باند

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در باره ساخت آمپلی فایر و خرید باند

با سلام من می خواهم در یک فضا با طول 18 متر و عرض 4متر و ارتفاع 3،5 متر یک آمپلی فایر و باند تهیه کنم برای مراسمات نه آهنگ می خواهم استفاده کنم به نظر شما آمپلی فایر چند وات بسازم اگر مدارش را دارید لطفا بگزارید (پی سی بی) و چه باندی استفاده کنم و اگر می شود قیمت آن ها رابگویید و رودی صوتی هم از خروجی آمپ دیگری که حدود 800 وات است و به چهار باند 200 وات است و با فاصله حدود 35 متر از آمپلی اصلی (800 وات) فاصله دارد

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

ببخشید ورودی صوتی از یک کانال آمپلی فایر 800 وات انشعاب گرفته شده است

پاسخ : کمک در باره ساخت آمپلی فایر و خرید باند

ببخشید برای حسینیه می خواهم آمپ 800 و باند های 200 در سالن حسینیه هستند و این فضا که گفتم در واقه یک اتاق در حسینیه است که در آن بخشی از مسئولین هیئت در آن هستند

دیدگاه

سلام
      دوست عزیزم
      1) چقدر با الکترونیک آشنایی داری ؟
      2) تغذیه مدار رو می تونی تهیه کنی؟؟ حداقل 40 ولت دوبل 8 آمپر

دیدگاه

با سلام در حد ساختن مدار با پی سی بی و تا الآن یک آمپلی فایر 20 وات ساختم اما با ساخت آمپلی فایر مشکلی ندارم
        1 چند وات ترانس
        2 چه ترانسی با سوییچینگ
        3امپلی چند وات
        4 چه باندی

ببخشید 2 باند دوبل دو تایی یا 4 باند تکی کدام بهتر است مگر آمپ چند وات برای این فضا کافی است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mr Mohsen نمایش پست ها
          با سلام در حد ساختن مدار با پی سی بی و تا الآن یک آمپلی فایر 20 وات ساختم اما با ساخت آمپلی فایر مشکلی ندارم
          1 چند وات ترانس
          2 چه ترانسی با سوییچینگ
          3امپلی چند وات
          4 چه باندی

ببخشید 2 باند دوبل دو تایی یا 4 باند تکی کدام بهتر است مگر آمپ چند وات برای این فضا کافی است
          سلام دوست عزیز
          برای این فضا که فرمودید به نظرم یک عدد باند 12 اینچی + یک مدار آمپلی فایر 100 وات ترانزیستوری پاسخگوی کار شماست
          می تونید مدار و ترانس رو داخل جعبه خود باند قرار بدید. ترانس هم با توجه به این مدار 30 ولت دوبل کافیست دیگه نیازی به 40 ولت دوبل ندارید.
          در ضمن شما نمی تونی از خروجی اون آمپ 800 واتی به ورودی این آمپ سیم وصل کنی .باید از line out اون آمپ 800 واتی به ورودی این امپ جدید سیم ببری.( سیم هم حتما باید سیم میکروفن و از نوع شیلد باشه)
          مدار هم با توجه به کاربری شما تو انجمن زیاد هست. اگر خواستی مداری رو هم که خودم ساختم و تست شده هم هست و نیاز به تنظیم بایاس نداره رو بساز. تاپیکش تو انجمن موجوده ( با عنوان مدار آمپلی فایر با ترانزیستور d1047 رو سرچ کن)
          البته شما نیاز به مدار پری تون کنترل هم داری که اونم تو انجمن هست.
          موفق باشی

دیدگاه

با سلام من نفهمیدم که قسمت ورودی آمپ جدید رو به کدوم قسمت آمپ 800 وصل کنم ببخشید شما مدار پری خوب سراغ دارید

با سلام ببخشید من آمپلی فایری می خوام که در مدارش ولوم داشته باشه این طوری برایم بهتره اما چه نوع باندی مناسبه

ببخشید ترانزیستور TDA2005R چند وات است مداری براش دارید ببخشید دو تا باند بزارم بهتر نیست تا یکی

دیدگاه

با سلام من نفهمیدم که قسمت ورودی آمپ جدید رو به کدوم قسمت آمپ 800 وصل کنم ببخشید شما مدار پری خوب سراغ دارید

با سلام ببخشید من آمپلی فایری می خوام که در مدارش ولوم داشته باشه این طوری برایم بهتره اما چه نوع باندی مناسبه

ببخشید ترانزیستور TDA2005R چند وات است مداری براش دارید ببخشید دو تا باند بزارم بهتر نیست تا یکی
              از اون آمپ 800 واتی می تونی عکس بزاری؟ مارکش چیه ؟ عکس بزار تا راهنماییت کنم
              هیچ آمپلی فایر تو ورودیش ولوم نداره . واسه همین گفتم که به مدار پری نیاز دارید.
              برای اتاق مورد نظر شما یک باند تک بلندگو هم کافیه.منظورم باندای 12 اینچی هست.
              TDA2005R ترانزیستور نیست بلکه آیسی هست و با 12 ولت راه اندازی میشه ولی دیگه توانش نهایت نهایت 30 تا 40 وات هست.

دیدگاه

به نظر شما این مدارمنا سبه یا این

یا

واین

این چه طور به نظر شما کدوم آمپ با کدوب مدار پری
                http://elc1.ir/%d9%85%d8%af%d8%a7%d8%b1-%d9%be%db%8c%d8%b4-%d8%aa%d9%82%d9%88%db%8c%d8%aa-%da%a9%d9%86%d9%86%d8%af%d9%87-%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%88-%da%a9%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%84-%d8%a8%d8%a7%d8%b3/

دیدگاه

سلام.
                  اون سایت مدارات آمپلی فایرش رو از یک سایت اسپانیایی برمیداره.
                  سایت اصلیه دوتا مشکل داره مداراتش، یکی اینکه بدرد استفاده حرفه ای نمیخورن، اصولی طراحی نشدن.
                  دوم اینکه ناف طراحش رو با A1015 و C2229 و TIP41 و TIP42 بریدن.
                  در تمام مداراتش این ترانزیستورها هست، که متاسفانه اصلشون پیدا نمیشه، همشون چینی آشغال هستند.
                  طراحیش هم جوری هستش که خود طراح هم میگه، مثلا اگر A1015 اصل نباشه DC Offset بالایی خواهی داشت، اگر C2229 اصل نباشه بایاس درایورها نامیزان میشه، اگر Hfe غیر از 80 داشته باشن زود میسوزن ...

چنین مداری رو اصلا نسازی بهتره.

اگر مهارت معقولی داری در ساخت آمپ، apex Ax14 رو بساز، فوق العادست.
                  جدیدترین ویرایش توسط chico67; ۱۴:۵۶ ۱۳۹۵/۰۸/۱۱.

دیدگاه

ببخشید میشه مدار و شماتیک و پی سی بی مداری که به نظر شما خوب است رو بفرمایید حتی پی ها هم نشکل دارند یا نه

ببخشید مدار های پری هم مشکل دارند یا خیر

ببخشید فعلا شهرستانم نمی تونم عکس بزارم وقتی رسدم عکس میزارم سه ورودی داره که به میکروفن وصل میشه و دو خروجی که باند ها دوتا دوتا موازی اند

دیدگاه

درود به همه بچه های انجمن مخصوصا اون های که عشق امپلیفایر هستند :mrgreen: خوب من این اخر سالی تصمیم گرفتم یک حالی بدم به بچه ها البته خودم هم خیلی حال کردم با این حرکت :nice: تو این تایپک قصد دارم تمامی مدار های شرکت باحال apex audio رو معرفی کنم خیلی مختصر و مفید برای پرسش و پاسخ یک تایپک دیگه ایجاد میکنم که این تایپک خراب نشه

در تاپیک بالا مدارات Apex هستند که ax14 هم هست.

بین تمام آمپلی فایرهای داخل نت که دردسترس هستند و قطعاتشم در ایران پیدا میشه، قبل از همه Nmos350/500 رو دوست دارم، ولی ساختش سخته، تنظیم بایاسش کار هرکسی نیست. و البته گرون قیمت هم هست این مدار.

بعد از اون Apex B500 و B250 که ورژن ضعیف تر B500 هستش برای آمپلی فایرهای PA مناسبه.

در توان های پایین تر فقط و فقط APEX AX14.
                      البته APEX A40 هم فوق العادست که خب ساختش هزینه بالاتری میبره، بخصوص ترانسش.

پ.ن : قبل از ساخت هر آمپی بگرد ببین به ترانزیستورهای اورجینال دسترسی داری یا نه و میتونی پیدا کنی یا نه، اگر پیدا نکردی نساز چون بی ارزش میشه کارت.

موفق باشی

دیدگاه

من با مدارات اون سایتی که معرفی کردی موافق نیستم. اولا کلا برای کار حرفه ای طراحی نشدن ثانیا به قول دوستمون برخی ترانزیستوراش براحتی گیر نمیاد.
                        مدارات پری آمپلی فایرشم همین طوره فرقی نداره زیاد جالب نیست ولی کار میکنه.
                        هر وقت تونستی عکس بزار تا راهنماییت کنم

دیدگاه

ببخشید بگردم کدام نوع ترانزیستور پیداکنم چه نوع و چه مشخصاتی

دیدگاه

ببخشید بگردم کدام نوع ترانزیستور پیداکنم چه نوع و چه مشخصاتی
                            شما ابتدا باید مدار رو ببینید بعد اقدام به خرید کنید این مدار رو من قبلا ساختم. اگر ساکن تهران هستی که باید بگم تمام قطعات مدار موجود هست .
                            پی سی بی مدار هم موجود هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365 نمایش پست ها
                              شما ابتدا باید مدار رو ببینید بعد اقدام به خرید کنید این مدار رو من قبلا ساختم. اگر ساکن تهران هستی که باید بگم تمام قطعات مدار موجود هست .
                              پی سی بی مدار هم موجود هست.

سلام مهندس فایل پی سی بی هم بزاریدممنون میشیم اگرباپروتئوس باشه خیلی خوب میشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X