اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال پری آمپ و ساب فیلتر برای آمپلی فایر کلاس D

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اتصال پری آمپ و ساب فیلتر برای آمپلی فایر کلاس D

سلام دوستان انجمنی
    من یک آمپلی فایر دوکاناله کلاس دی خریدم که خروجی 15وات 4اهم میده. و یک متغیر ولوم هم داره. دو عدد بلندگوی 15 وات 4اهم هم خریدم که عکس هر دو را در انتها گذاشته ام.حالا من چند مشکلی دارم که می خواستم از دوستان راهنمایی بگیرم.
    - در این آمپلی فایر وقتی میزان ولوم را به بیشترین حد می رسونم هم صدا خش میشه و هم در تن های بم را نمیتونه اجرا کنه و اندکی قطع و وصلی داره.اگر امکان داشته باشه یک پری آمپ مناسب برای این آمپلی را می خواستم معرفی کنین؟ اگر تو فروشگاه ها باشه خیلی عالی میشه

- چون اندکی صدای خش وجود داره، تو اینترنت سرچ که کردم دیدم نوشتند باید یک ساب فیلتر بهش بزنم. اگه امکان داره یک کیت آماده ساب فیلتر مناسب برای این آمپلی فایر می خواستم

- می دونم که این بلندگو ها چندان کیفیت مطلوبی را ارائه نمی دهند. البته اسپیکری که من طراحی می کنم چیز ساده ای است که نیاز های روزانه ام را رفع کند. یعنی یک سیستم حرفه ای نمی خوام ولی اگر در نهایت کیفیتش خوب از در بیاد برام مهمه. البته تو بازار من به هیچ وجه نتونستم بلندگوهای 3اینچ باکیفیت تری از این پیدا کنم. یعنی برای سایزهای بزرگتر وجود داره ولی تو سایز 3 اینچ چیز اورجینال و خوبی نیست. اگر شما سراغ داشتید خیلی عالی میشه معرفی کنین.

پاسخ : اتصال پری آمپ و ساب فیلتر برای آمپلی فایر کلاس D

نوشته اصلی توسط miraziz نمایش پست ها
    سلام دوستان انجمنی
    من یک آمپلی فایر دوکاناله کلاس دی خریدم که خروجی 15وات 4اهم میده. و یک متغیر ولوم هم داره. دو عدد بلندگوی 15 وات 4اهم هم خریدم که عکس هر دو را در انتها گذاشته ام.حالا من چند مشکلی دارم که می خواستم از دوستان راهنمایی بگیرم.
    - در این آمپلی فایر وقتی میزان ولوم را به بیشترین حد می رسونم هم صدا خش میشه و هم در تن های بم را نمیتونه اجرا کنه و اندکی قطع و وصلی داره.اگر امکان داشته باشه یک پری آمپ مناسب برای این آمپلی را می خواستم معرفی کنین؟ اگر تو فروشگاه ها باشه خیلی عالی میشه

- چون اندکی صدای خش وجود داره، تو اینترنت سرچ که کردم دیدم نوشتند باید یک ساب فیلتر بهش بزنم. اگه امکان داره یک کیت آماده ساب فیلتر مناسب برای این آمپلی فایر می خواستم

- می دونم که این بلندگو ها چندان کیفیت مطلوبی را ارائه نمی دهند. البته اسپیکری که من طراحی می کنم چیز ساده ای است که نیاز های روزانه ام را رفع کند. یعنی یک سیستم حرفه ای نمی خوام ولی اگر در نهایت کیفیتش خوب از در بیاد برام مهمه. البته تو بازار من به هیچ وجه نتونستم بلندگوهای 3اینچ باکیفیت تری از این پیدا کنم. یعنی برای سایزهای بزرگتر وجود داره ولی تو سایز 3 اینچ چیز اورجینال و خوبی نیست. اگر شما سراغ داشتید خیلی عالی میشه معرفی کنین.

سلام
    وقتی صدارو زیاد می کنی خش خش نمی کنه صدا بهم میریزه درسته؟؟؟مثل این که بهش داره فشار میاد یا یه همچین حالتی این واسه دیستوریشن ای سی امپلی فایره که چیز طبیعی هم هست اونو نمیشه کاریش کرد
    پری امپ تو انجمن زیاده
    فیلتر پایین گذر واسه ساب ووفر هم قرار دادیم خودم یکی طراحی کردم وتست کردم کیفیتش خوب بوده اینم لینکش
    کد:
    http://www.eca.ir/forums/thread71889.html
    قطع و وصلی صدا هم به خاطر اینه که وقتی صدارو زیاد می کنی امپدانس باند کم میشه و اتصالی میشه پروتکت خروجی ای سی عمل می کنه دلیل دیگش هم اینه که ای سی خروجی dc میده که فک نمی کنم از این باشه با یه بلند گوی قوی تر تست کنید دلیل دگش می تونه از تغذیه باشه جریان کم تغذیه باعث این قطع و وصلی صدا میشه
    موفق باشید بدرود
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

مهندس جان فکر کنم اون مشکل قطع وصلی بیشتر به این دلیله که بلندگو ها ضعیف است. یعنی شاید فشار زیادی بهشون اعمال میشه و نمیتونن جواب بدن. خب بلندگوی چینی است دیگه
      فقط برای اون صدای ووووززز مانند که تو پس زمینه ی برخی موسیقی های آرام، شنیده میشه، باید فیلتر پایین گذر بزنم. چون این بلندگو ها ووفر نیستند از خانواده فولرنج هستند.

دیدگاه

مهندس جان فکر کنم اون مشکل قطع وصلی بیشتر به این دلیله که بلندگو ها ضعیف است. یعنی شاید فشار زیادی بهشون اعمال میشه و نمیتونن جواب بدن. خب بلندگوی چینی است دیگه
        فقط برای اون صدای ووووززز مانند که تو پس زمینه ی برخی موسیقی های آرام، شنیده میشه، باید فیلتر پایین گذر بزنم. چون این بلندگو ها ووفر نیستند از خانواده فولرنج هستند.
        بله پستی که بالا دادم بخونین نوشتم یکی از دلایلش اینه که امپدامس بلندگو کم میشه...(همون ضعیف بودن میشه دیگه)
        صدای وز دلیلش سیم ورودی نامناسبه
        موفق باشید
        Proudly @real_ahmadi
        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
          بله پستی که بالا دادم بخونین نوشتم یکی از دلایلش اینه که امپدامس بلندگو کم میشه...(همون ضعیف بودن میشه دیگه)
          صدای وز دلیلش سیم ورودی نامناسبه
          موفق باشید
          مهندس احمدی من از یک کابل شیلدار استاندارد استفاده کردم و باز همون صدای وووززز تقریبا بسیار شبیه به برفک وجود داشت. ولی وقتی این کابل و بلندگو ها را به یک آمپلی دیگه که قبلا تو خونه داشتم وصل می کنم اون صدای ووووز نیست و شفاف پخش میشه. دلیلش چی میتونه باشه؟

دیدگاه

مهندس احمدی من از یک کابل شیلدار استاندارد استفاده کردم و باز همون صدای وووززز تقریبا بسیار شبیه به برفک وجود داشت. ولی وقتی این کابل و بلندگو ها را به یک آمپلی دیگه که قبلا تو خونه داشتم وصل می کنم اون صدای ووووز نیست و شفاف پخش میشه. دلیلش چی میتونه باشه؟
            اگه نویز حذف نشد با استفاده از کابل خوب ورودی هارو یا مقاومت 1کیلو به گراند وصل کن تنیجه رو حتما بگو
            موفق باشی
            Proudly @real_ahmadi
            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

اگه نویز حذف نشد با استفاده از کابل خوب ورودی هارو یا مقاومت 1کیلو به گراند وصل کن تنیجه رو حتما بگو
              موفق باشی
              مهندس جان من متاسفانه دانشجوی الکترونیک نبوده و به اندازه ی شما وارد نیستم. به همین خاطر دقیقا متوجه منظورتان نشدم. منظورتان چیزی مثل عکس زیر است؟

دیدگاه

مهندس جان من متاسفانه دانشجوی الکترونیک نبوده و به اندازه ی شما وارد نیستم. به همین خاطر دقیقا متوجه منظورتان نشدم. منظورتان چیزی مثل عکس زیر است؟

بله دقیقا همینجوری ببند
                یه سوال قبل از این که کابل رو به امپ وصل کنی هم نویز توی خروجی هستی؟
                موفق باشی
                Proudly @real_ahmadi
                #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

بله دقیقا همینجوری ببند
                  یه سوال قبل از این که کابل رو به امپ وصل کنی هم نویز توی خروجی هستی؟
                  موفق باشی
                  یه نویز بسیار کمی وجود داره.
                  من این راهنمایی ای که کردین را پیاده کنم و نتیجه را حتما اطلاع میدم. ممنون

دیدگاه

موفق باشی
                    سلام.مهندس مقاومت ها را وصل کردم ولی باز هیچ فرقی نکرد.
                    فکر می کنم این آمپلی برای این بلندگوها خیلی بیشتره و خودش هم کلاس دی است. متاسفانه تو دستم بلندگوی دیگری هم ندارم که تستش کنم

دیدگاه

سلام.مهندس مقاومت ها را وصل کردم ولی باز هیچ فرقی نکرد.
                      فکر می کنم این آمپلی برای این بلندگوها خیلی بیشتره و خودش هم کلاس دی است. متاسفانه تو دستم بلندگوی دیگری هم ندارم که تستش کنم
                      اگه مشکل حل نشه میشه گفت طراحی امپ مشکل داره اینم بگم نویز چقدره؟؟؟نویز اگه اونقدری هست که گوش نمیشنوه وفقط باد نزدیک کردن گوش به باند شنیده میشه اون باید باشه .هیچ مشکلی وجود نداره
                      نویز ربطی به بلند گو نداره برادر
                      راستی یه مسئله مهم تغذیه چیه؟؟؟در ورودی برق امپلی فایر یه خازن پرظرفیت مثلا 4700میکرو قرار بدید ببینید چی میشه حتما نتیجه رو هم بگید
                      موفق باشید
                      Proudly @real_ahmadi
                      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نویز در برخی موزیک ها اونقدر کم است که متوجه نمیشی و در برخی موزیک هایی که لایت تر است کمی وجود داره. اونقدری نیست که اذیت کنه. با دقت میشه متوجه اش شد.
                        تغذیه هم 12ولت 3آمپر است.

دیدگاه

نویز در برخی موزیک ها اونقدر کم است که متوجه نمیشی و در برخی موزیک هایی که لایت تر است کمی وجود داره. اونقدری نیست که اذیت کنه. با دقت میشه متوجه اش شد.
                          تغذیه هم 12ولت 3آمپر است.
                          تغذیه ترانسه یا..؟؟؟؟
                          تست کنید خازن رو نتیجه رو بگین درست نشه مشکل از امپه
                          بدرود
                          Proudly @real_ahmadi
                          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

تغذیه یک آداپتور اماده است.
                            خازن را تست می کنم...

دیدگاه

خازن را هم تست کردم و تاثیری نداشت. و حتی تو ولوم بالا بلندگو می گرفت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X