اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن یه اسپیکر خانگی با ساب 12اینچ.

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن یه اسپیکر خانگی با ساب 12اینچ.

سلام.
    امروز کل برد رو شستشو دادم با تینر
    هیچ تغییری نکرد
    به قول شما باید c2230رو عوض کنم...

دیدگاه

سلام دوستان.
      من ترانزیستور ها رو عوض کردم.
      دیود زنر رو از 24 به 20 کاهش دادم...
      همه ی tip ها رو عوض کردم،c2229 رو انداختم...
      حتی ترانزیستور های اولیه رو هم a733 انداختم...
      یعنی همه ترانزیستور ها عوض،ولی باز هم همون مشکل...همه ترانزیستور هام هم نو نو بودند.
      مشکل اینه که یه مقدار در حد 2 ولت در خرودی دیسی منفی دارم،ترانزیستور tip41 هم به شدت داغ میشه،با دست هم تست میگیرم صدای معمولی نمیده صدای تق تق میده.
      برای این اسپیکری اکه تاپیکشو زدم همه چیزم دیگه تقریبا اماده است(بلندگو ها،جعبه ها،امپلی فایر بلندگو ها با tda7294) ولی برای این که امپلی فایر سابمه گیر کردم

دیدگاه

سلام دوستان.
        ممنون بابت کمک هاتون
        اسپیکر تموم شد.
        یه ساب 10اینچ،با امپلی فایر سیلیکون چیپ،که با 2n3055طراحی شده بود،و دو جفت اما من از 2sa1941و 2sc5198استفاده کردم،4جفت انداختم چون سابم 2اهمه.
        ترانزیستور های درایور هم به جای mje340و350،از a940و جفتش استفاده کردم ولی بیس امیترشون جا به جا بودن،پس ترانزیستور ها رو هم برعکس انداختم.مدارش خیلی اسون راه افتاد فکرشم نمیکردم اینقدر اسون راه بیوفته بعد از اون امپ داغان سایت اسپانیایی که به هیچ سراطی مستقیم نشد اخر منم انداختمش کنار قطعاتشم باز کردم حالم بد شد :(
        امپ ست لایت ها(باندها)یه امپ استریو با tda7294هست،که برای اینا چیز مناسب و خوبیه.
        ترانسم 450وات،یه دوبل 20ازش کشیدم بیرون برای امپ ست لایت ها و یه دوبل 28 برای امپ ساب ووفر.
        خلاصه یه چیز خونگی و عالی،اما فقط مدارات محافظ،و یه پری تن مونده که اونام در دست ساخته...
        عکس هاشو ببینید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X