اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در رابطه با آی سی stk4432

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در رابطه با آی سی stk4432

سلام
    دوستان من روی یک سیستم صوتی کار می کنم که آی سی آن stk4432.

1-به نظر شما مدار پیش نهاد شده در دیتا شیت آی سی جواب گو هست. واگر نیست شما چی پیش نهاد می کنید؟ :question:
    2-آیا به اون مدار بار ، با امپدانس 4 میشه وصل کرد.
    :question:

پاسخ : کمک در رابطه با آی سی stk4432

معمولا نقشه های کارخانه در مورد stk کاملا بهترین می باشند و این به دلیل نیاز به قطعات کم جانبی است که خود مانع از تنوع نقشه هاست.4 اهم در خروجی؟ فکر کنم به راحتی ... stk ها در این مورد هم کلملا مچ هستند. :nerd: از این مدار چه استفاده ای می گردد؟

دیدگاه

برای ساخت اسپیکر می خوام ازش استفاده کنم. :question:

دیدگاه

ساخت اسپیکر!؟ منظورتان اسپیکر اکتیو است ؟ یا به عبارتی اسپیکری که خود مدار تقویت کننده را دارد و فقط به برق و ورودی نیاز دارد.و اگر منظور از سوال هم این است مصرف نهایی چیست؟
        اسپیکر= نام خارجی بلند گو بلندگو=به یونیتی می گویند که قابلیت تبدیل الکتریسته به ارتعاش مکانیکی صدا را دارد
        لفظ اسپیکر یا بلند گو به جعبه +یونیت هم اطلاق می گردد. ( این توضیح برای شناخت بیشتر اصطلاحات بوده واشاره به اطلاعات شما ندارد).

دیدگاه

مدار پیشنهادی کارخانه سازنده رو بسازید
          در مورد 4 اهم هم بستگی به بلندگو هم داره چون دامنه ولتاژ این آی سی ها بالاست و میتونه باعث سوختن بلندگو بشه . واسه اینکار باید از بلندگوی نسبتا پر واتی استفاده کنید و خود آی سی رو هم روی یه هیتسینگ مناسب ببندید چون روی 4 اهم حرارت بیشتر از 2 برابر میشه. حتما توی خروجی از فیوزهای فست استفاده کنید.
          خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

دیگه می توانید مطمن شوید که دو مهندس کارخانجات high end سازی با هم زنگ ff شما را زده اند.ما حتی می توانیم به ژاپنی ها در مورد چیزی که خو دشان ساخته اند اطلاعات بدیم.کارخانه sanyo اگر با کاربران ایرانی مشورت می کرد stk را فول برای هر امپدانسی ساخته بود و اکنون دنیارا شگفت زده کرده بود.همانطور که شما شگفت زده شدید و با بار علمی این راهنمایی ها باید یک هفته را صرف تجزیه و تحلیل بکنید و دست از کار خودبکشید .

دیدگاه

ضمن تشکر از راهنمایی شما دوستان.
              اول اینکه منظور از اسپیکر ،همان تقویت کننده صوتی است که معمولا برای تقویت خروجی دستگاه هایی مثل دیویدی پلیر یا کامپیوتر استفاده می شه.
              در عمل من با تغییر بسیار جزیی در مدار پیشنهادی به خروجی خوبی رسیدم.(در امپدانس 4) :applause:
              اما چون تابه حال با سری stk کار نکرده بودم ،یک سوال کلی از همه دوستانی دارم که در این زمینه اطلاعات عملی و محکمی (از لحاظ تئوری) دارند.
              آیا مدارات پیش نهادی sanyo در دیتاشیت این آی سی ها کاملا عملی اند؟ :nerd:
              ضمنا آقا حامد57من متوجه منظور شمااز این عبارت نشدم. :question:
              نوشته اصلی توسط حامد 57
              دیگه می توانید مطمن شوید که دو مهندس کارخانجات high end سازی با هم زنگ ff شما را زده اند.ما حتی می توانیم به ژاپنی ها در مورد چیزی که خو دشان ساخته اند اطلاعات بدیم.کارخانه sanyo اگر با کاربران ایرانی مشورت می کرد stk را فول برای هر امپدانسی ساخته بود و اکنون دنیارا شگفت زده کرده بود.همانطور که شما شگفت زده شدید و با بار علمی این راهنمایی ها باید یک هفته را صرف تجزیه و تحلیل بکنید و دست از کار خودبکشید .
              با تشکر از آقا حامد57 و ashk

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X