اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای ساخت آمپلی فایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک برای ساخت آمپلی فایر

با عرض سلام خدمت شما. من امروز با این سایت آشنا شدم و عضو شدم. ممنون میشم یکم راهنماییم کنید.(من اصلا تو این زمینه سر رشته ندارم پس بیزحمت در صطح عمومی راهنمایی کنید.)
    من یک ساب دارم با حداکثر قدرت 340وات و آمپدانس 3اهم که مال سینمای خانگی هست(ال جی) و میخواستم اینو به ماشین وصل کنم ولی آمپلی فایر مناسب پیدا نکردم و علاقه خاصی هم دارم به اینکه هرچیزی که نیاز دارم رو خودم بسازم. ممنون میشم راهنمایی کنید تا یک آمپ ساده با یک خروجی 340وات برای ساب و دو خروجی 135وات و دو خروجی 25 وات برای اسپیکر ها درست کنم.
    جدیدترین ویرایش توسط farzin1998; ۱۱:۱۳ ۱۳۹۶/۰۱/۰۲.

پاسخ : کمک برای ساخت آمپلی فایر

خب داداش این کار شما خیلی سخته
    شما از با الکترونیک اشنایی دارین
    من کلیت هاشو میگم
    5 تا مدار امپلی فایر میخوای
    3 تا مدار سویچینگ چون باید 3 تا ولتاژ مختلف بسازی
    پری امپ و فیلتر هم میخوای اگه چیز حسابی بخوای بسازی

دیدگاه

ممنون میشم همه قطعات مورد نیاز رو به صورت کامل بفرمایید تا برای خرید قطعات اقدام کنم.

کسی نیست مارو راهنمایی کنه؟؟؟ دوستان خواهشا کمک کنید.

آغا من بیخیال اون دوتا خروجی 25 وات شدم. فقط یک خروجی مخصوص ساب با توان 340وات سه اهمی و دو تا خروجی 135واتی برای باند ها. تو رو خدا راهنمایی کنید خیلی برام مهمه
      جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۲۳:۰۶ ۱۳۹۶/۰۱/۰۳.

دیدگاه

داداش شما اول ی سویچینگ نیاز داری 350 وات
        ولتاژش دوبل 48 ولت
        اینو اول ی گشتی توی سایت بزن اول سویچینگتو بسازمدار امپلی فایر فراون هست
        این لینک رو من پیشنهاد میکنم
        سلام به همه ی دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه امروز میخوام یه منبع تغذیه سویچینگ معرفی کنم که قبلا در انجمن معرفی شده, تغییرات زیادی رو این طرح داده شده و بهتر دیدم یه تاپیک مخصوص خودش داشته باشه تا کسایی که میخوان این SMPS رو بسازن راحت تر به اطلاعات دسترسی داشته باشن و مجبور نشن 50 صفحه تاپیک بخونن! البته دلیل اصلی این تاپیک

موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR_N نمایش پست ها
          داداش شما اول ی سویچینگ نیاز داری 350 وات
          ولتاژش دوبل 48 ولت
          اینو اول ی گشتی توی سایت بزن اول سویچینگتو بسازمدار امپلی فایر فراون هست
          این لینک رو من پیشنهاد میکنم
          سلام به همه ی دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه امروز میخوام یه منبع تغذیه سویچینگ معرفی کنم که قبلا در انجمن معرفی شده, تغییرات زیادی رو این طرح داده شده و بهتر دیدم یه تاپیک مخصوص خودش داشته باشه تا کسایی که میخوان این SMPS رو بسازن راحت تر به اطلاعات دسترسی داشته باشن و مجبور نشن 50 صفحه تاپیک بخونن! البته دلیل اصلی این تاپیک

موفق باشی
          با عرض سلام. خیلی ممنون از لطف شما. حتما بعد ار ساختن دوباره پیام میدم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X