سلام،من قبلا یه امپلی فایر با ای سی TDA8920 فیلیپس درست کردم وخیلی هم عالی بود.بخاطر مشکل تو تغذیش این ا ی سی سوخت.تو فروشگاه ECA که این محصول نیست.تو اینترنت هم چند جا پیدا کردم ولی موجودی نداشتن.اگه جایی سراغ دارین که این ای سی رو داره لطف کنید آدرس و شماره تلفنش رو یا اینجا بذارید یا برام بصورت پی وی بفرستید. خیلی فوریه،ممنون.
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
TDA8920BJ
Collapse
X
-
پاسخ : TDA8920BJ
درود و سلامت باش
دوست عزیز این آیسی در پخش های اتومبیل (به خصوص جی وی سی و سونی)استفاده میشد.
پیدا کردن این آیسی بسیار سخته و اگر هم پیدا بشه قیمت بسیار بالایی داره(درحد 18-22 هزار) جدا از این که اصل باشه یا درجه سه......
بهتره از آیسی TDA7388 استفاده کنید که همین سایت هم داره. اصل هم هست. من با این آیسی خیلی آمپ درست کردم که حدود 4 ساله همشون خوب کار میکنن!
بدرود.
آیسی TDA7560 هم آیسی خوبیه منتها اگه اصلش رو گیر بیارید(20 هزار قیمت داره ) ,و درجه 3 هم حدود 7 هزار قیمت داره.به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.الکترونیک قدرت
الکترونیک آنالوگ
طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
---------------------BMCELEC@-------------------
------------www.hoseyniemeni.ir-----------
---------------www.bmc-elec.com--------------
---------------www.bmc-elec.ir--------------
-
پاسخ : TDA8920BJ
نوشته اصلی توسط hoseyni emeni نمایش پست هادرود و سلامت باش
دوست عزیز این آیسی در پخش های اتومبیل (به خصوص جی وی سی و سونی)استفاده میشد.
پیدا کردن این آیسی بسیار سخته و اگر هم پیدا بشه قیمت بسیار بالایی داره(درحد 18-22 هزار) جدا از این که اصل باشه یا درجه سه......
بهتره از آیسی TDA7388 استفاده کنید که همین سایت هم داره. اصل هم هست. من با این آیسی خیلی آمپ درست کردم که حدود 4 ساله همشون خوب کار میکنن!
بدرود.
آیسی TDA7560 هم آیسی خوبیه منتها اگه اصلش رو گیر بیارید(20 هزار قیمت داره ) ,و درجه 3 هم حدود 7 هزار قیمت داره.
از اونجا خریدم ولی خوب چون SMD هست و قبلا با دیپ (BJ) کار کردم،باید دوباره از نو پی سی بی براش بزنم . باز هم ممنون.
دیدگاه
دیدگاه