اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حذف نویز بلوتوث آمپلی فایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : حذف نویز بلوتوث آمپلی فایر

rc با یه مقاومت ۲ اهم و خازن ۱۰۰۰ گذاشتم ماژول روشن نمیشه . امکان داره واسه این باشه که جریان کافی بهش نمیرسه؟؟؟ (چه خازن و مقاومتی به نظرتون بذارم)
    از فیلتر LC هنوز استفاده نکردم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javado008 نمایش پست ها
      rc با یه مقاومت ۲ اهم و خازن ۱۰۰۰ گذاشتم ماژول روشن نمیشه . امکان داره واسه این باشه که جریان کافی بهش نمیرسه؟؟؟ (چه خازن و مقاومتی به نظرتون بذارم)
      از فیلتر LC هنوز استفاده نکردم...
      مقاومت 1 وات بزارید
      من تا 4.7 ولت هم زدم و 8 ولت دادم روشن شده
      موفق باشید
      Proudly @real_ahmadi
      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

[QUOTE=hoseyni emeni;655661]گذاشتن خازن با ظرفیت بالا در رگولاتور های ولتاژ کادرستی نیست....
        و اگر ملزم به استفاده از خازن هستید بهترین کار استفاده از دیود با بایاس معکوس بین ورودی وخروجی رگولاتوره.
        ایجوری:

در مورد نویز هم بگم که به نظر بنده 2 مورد اساسی وجود داره.
        یکی نویز تغذیه....(که اگه صدای نویز همراه با گازدادن ماشین تغیر میکنه احتمالا درسته) که با قرار دادن یک فیلتر LC تشکیل شده از یه سلف 100 میکرو آمپر بالا(بستگی به آمپرت) و یه خازن ظرفیت بالا مثلا 2200 یا 3300 میکرو مشکلت حل میشه.
        در مورد بعدی اگه مشکلت با تمهیدات بالا حل نشد احتمال خیلی زیاد مشکل در اتصال به زمین(یا منفی خط تغذیه)هست.
        مورد بالا رو میتونی با تعویض سیم های نازک با ضخیم حل کنی....
        همچین مورد ها رو در نصب سیستم های صوتی در ماشین حل کردم. به خصوص سیستم هایی که قدرت

دیدگاه

ببینید من هم از همین پنل ها دارم
          همین مشکل هم دارم
          این رو از خروجی صدا باید اصلاح کرد
          چون شما به یه آمپلی بزنی که خودش فیلتر و ولوم داره این نویز حذف میشه
          ولی آمپلی خام هیچ فیلتری نداره و ولوم هم مکس هستش
          ولی با ولوم مقاومتی و آنالوگ مشکل حل نشد.
          با تغذیه پنل چیزی تغییر نمیکنه
          همین خروجی رو به عنوان مثال به سینما خانگی بدید متوجه حذف نویز می شید
          نیاز به یه مدار صدا قبل آمپلی هست
          مرسی اساتید که هم فکری میکنید

دیدگاه

میشه اساتید راهنمایی کنید ؟
            اگه بلوتوث خوبی استفاده کردید که هیچ مشکلی نداره لطفا معرفی کنید

دیدگاه

میشه لطفا نظر بدید
              تاپیک جدید باید بزنم؟

دیدگاه

به نظرم زمین و تغذیه بلوتوث را از بقیه مدار ایزوله کن . مدارات داخلی بلوتوث نویز ایجاد می کنن مخصوصاً موقعی که کانکشن برقرار می شه ، البته به ماژول بلوتوث هم ربط داره . فکر کنم یک کانورتر dc to dc مناسب باشه.

دیدگاه

سلام
                  منم همچین مشکلی دارم
                  ربطی به آمپلی هم نداره با 5 نوع تست کردم
                  وقتی تغذیه برد فلش خور رو جدا از آمپلی فایر میزنم اصلا نویز نداره صاف اضافه صدا ولی تغذیه یکی باشه نویز زیادی داره هر کاری هم بگین کردم
                  فقط یک برد شارژر فندکی داشتم که پایه منفی رو با بیزر تست میکردم بوق میزد با مثبت هم همینطور ولی خروجش 5 ولت بود که یک بار ورودی رو اشتباه زدن سوخت دیگه اون مدلی پیدا نکردم
                  کسی اگه راهی سراغ داره بگه لطفا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط wwh نمایش پست ها
                    سلام
                    منم همچین مشکلی دارم
                    ربطی به آمپلی هم نداره با 5 نوع تست کردم
                    وقتی تغذیه برد فلش خور رو جدا از آمپلی فایر میزنم اصلا نویز نداره صاف اضافه صدا ولی تغذیه یکی باشه نویز زیادی داره هر کاری هم بگین کردم
                    فقط یک برد شارژر فندکی داشتم که پایه منفی رو با بیزر تست میکردم بوق میزد با مثبت هم همینطور ولی خروجش 5 ولت بود که یک بار ورودی رو اشتباه زدن سوخت دیگه اون مدلی پیدا نکردم
                    کسی اگه راهی سراغ داره بگه لطفا
                    سلام
                    بورد های فلش خور روی خودشون یه 78m05 دارن که اس ام دی هست و جریان خروجی کمی داره اینو حدف کنید و یه 7805 با خروجی 1امپر بزارید
                    تمام گراند هایی که روی بورده به منفی وصل کنی گراند aux گراند خروجی صدا و گراند تغذیه
                    سیم هایی که روی خود بورد هستند به درد نمیخورن سیم های گراند و تغذیه رو سیم ضخیم تر استفاده کنید
                    موفق باشید
                    Proudly @real_ahmadi
                    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

میدونم خودشون رگلاتور 7805 smd داره من یکی کردم ورودی و خروجی که بتونم با 5 ولت روشن کنم
                      من دقیقا همه این کارا رو کردم بازم جواب نداد تنها راهش اینه ک منبع تغذیه رو از ی جایی ب جز برق آمپلی بگیری و اون تبدیل dc به dc که گفتم

ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط wwh نمایش پست ها
                        میدونم خودشون رگلاتور 7805 smd داره من یکی کردم ورودی و خروجی که بتونم با 5 ولت روشن کنم
                        من دقیقا همه این کارا رو کردم بازم جواب نداد تنها راهش اینه ک منبع تغذیه رو از ی جایی ب جز برق آمپلی بگیری و اون تبدیل dc به dc که گفتم

ممنون
                        رگولاتور رو حدف کردین دیگه؟؟؟ به ورودی 7805 نباید 5 بدی کلا باید حذفش کنی
                        من با همین روش نویز این بورد های فلش پلیر رو به صفر رسوندمشون
                        خازن های تغذیه فراموش نشه یه فیلتر LC هم بزار
                        بدرود
                        Proudly @real_ahmadi
                        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

میدونم نباید 5 ولت بدم منظورم این بود ک کلا برش داشتم با 5 ولت روشنش میکردم
                          فیلتر Lc هم گذاشتم
                          ولی من توی ماشین استفاده نمیکنم اسپیکر ساختم
                          تنها راهش هم ک گفتم باید تغذیه برد فلش خورد باید جدا باشه از هر کسی هم پرسیدم هر راهی ک گفت انجام دادم ولی بازم نشد ک نشدم
                          اینو هم بگم ک تغذیه هم نویز نداره چون با پک باتری لیتیومی روشنشون میکنم

دیدگاه

من همین مشکل رو داشتم و یکبار تونستم حلش کنم از ماژول بلوتوث M28 استفاده کردم و ورودی خروجی 7805 خازنهای 25 و 100 میکرو گذاشتم با یک دیود با بایاس معکوس توی اون مورد تقریبا نویز حذف شد ولی موارد دیگه که از ماژول های دیگه یا پنل های فلش خور استفاده کردم فقط تونستم با صحیح و خطا یکمی از نویز کم کنم و تمام مدار هایی که دوستان پیشنهاد کردن،نتونست مشکل رو حل کنه.من فکر میکنم توی هر مورد با توجه به نوع تغذیه و آمپلی فایر تغذیه بلوتوث تحت تاثیر قرار میگیره و برای حذف این نویز نمیشه یک مدار ثابت استفاده کرد.به نظرم با یه اسیلوسکوپ و مانیوتور کردن ولتاژ و جریان میشه مدار مناسب حذف نویز رو مشخص کرد.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

یک مورد دیگه به ذهنم میرسه اینه که درسته که این نویز از بلوتوث هستش ولی با توجه به اینکه این نویز وقتی از تغذیه جداگانه برای ماژول بلوتوث استفاده میشه ،از بین میره،به نظر میرسه مشکل رو آمپلی فایر بوجود میاره شاید آمپلی فایر داره یک جریان معکوس میده به مدار یا ...شاید راه حل مشکل توی آمپلی فایر باشه منظورم اینه که کسایی که اطلاعات دارن کمک کنن چون من در این زمینه اطلاعات زیادی ندارم و فقط طبق تجربیاتم صحبت میکنم.
                            در واقع هدفم اینه که وقتی دو تا مصرف کننده بصورت موازی توی مدار هست که یکی از اون مصرف کننده ها عامل بوجود آمدن نویز بر روی مصرف کننده دیگه میشه باید مشکل رو در مصرف کننده دیگه جستجو کرد.(تو این مورد منظورم آمپلی فایره)اساتید اگه راه حلی دارن کمک کنن چون این مشکل خیلیا هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni emeni نمایش پست ها
                              گذاشتن خازن با ظرفیت بالا در رگولاتور های ولتاژ کادرستی نیست....
                              و اگر ملزم به استفاده از خازن هستید بهترین کار استفاده از دیود با بایاس معکوس بین ورودی وخروجی رگولاتوره.
                              ایجوری:

در مورد نویز هم بگم که به نظر بنده 2 مورد اساسی وجود داره.
                              یکی نویز تغذیه....(که اگه صدای نویز همراه با گازدادن ماشین تغیر میکنه احتمالا درسته) که با قرار دادن یک فیلتر LC تشکیل شده از یه سلف 100 میکرو آمپر بالا(بستگی به آمپرت) و یه خازن ظرفیت بالا مثلا 2200 یا 3300 میکرو مشکلت حل میشه.
                              در مورد بعدی اگه مشکلت با تمهیدات بالا حل نشد احتمال خیلی زیاد مشکل در اتصال به زمین(یا منفی خط تغذیه)هست.
                              مورد بالا رو میتونی با تعویض سیم های نازک با ضخیم حل کنی....
                              همچین مورد ها رو در نصب سیستم های صوتی در ماشین حل کردم. به خصوص سیستم هایی که قدرت بالایی دارن....
                              با سلام یک سوال داشتم در مورد خازن ها ،خازن های معمولی الکترولیتی 2200 یا 3300 جواب آمپر بالای سیستم ماشین رو میدن؟

دیدگاه

سلام برای رفع نویز درمورد برد بلتوثی میتونید از ۲عدد مقاومت ۲۲۰ ۲وات طوری که یه سر به مثب تغذیه وسر دیگه به منفی سر وسط مقاومتها به ورودی برد گراند هم به منفی با یه خازن ۴۷۰ ۲۵ولت ویک سیم ضخیم به شاسی برد وامپلی البته این روش باعت گرم شدن مقاومتها میشود وبستگی به جریان وولتاژ تغذیه دارد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X