اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خروجaux گوشی موبایل درارای چه مشخصاتی هست

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خروجaux گوشی موبایل درارای چه مشخصاتی هست

سلام خدمت دوستان عزیز کسی می دونه مشخصات خروجی گوشی ها موبایل چی هست
    1-یعنی dc دارد اگه داره چطور میشه از اون استفاده کرد
    2-مشخصه دامنه ولتاژ و جریان خروجی چقدره هست تو چه رنجی هست

منبع یا سایتی معرفی گنید یا جواب بدین ممنون میشم با سپاس

پاسخ : خروجaux گوشی موبایل درارای چه مشخصاتی هست

سلام ببینید گوشی ها معمولا از 1ولت خروجیشون بالاتر نمی ره چون اگه بالاتر بره هم باتری زوتر تموم می شه یکی از دوستانم گوشیش رو به ارگ عروسی وصل کرده و چون آمپیلی فایر ارگ ولتاژ زیادی کشیده مدار خروجی صدا گوشی آسیب جدی دیده پس حداکثر محدوده صدای استاندارد خروجی 1ولته من گوشیم هواوی جی 750هست باتجربه گوشی خودم می گم درمورد سوال اول هم بله هم دی سی هست هم آیسی چون اگه گوشی وصل کرده باشین به ضبط دقت کرده باشین بعضی از آهنگ ها طوری هستن که اول آهنگ قطب مثبت و منفی یه جوریه بعدش عوض می شن یا وقتی به صدای بم میرسه ساب ووفر مدام داره بالا پایین میشه چون جریان آیسی هست یا صدای زیر در بیشتر موارد صدا در تیس تیس هست و ولتاژ دی سی قطع و وصل می شه ممکن هست ولتاژ آیسی بشه ولی فیش نری 3.5میلی متری 3سیم داره یکی از سیم ها منفی یا مشترک هست دوتای دیگه مربوط به باند های سمت راست و چپ میشه بعضی اوقات ممکن هست یکی از این سیم ها آیسی باشه یکی از سیم ها دی سی جریان داشته باشه پس نتیجه می گیرم دامنه صدای گوشی در حالت استاندارد (بدون نرم افزار افزایش صدا یا کیفیت)1ولت هست و وقتی از این نرم افزار ها نصب می کنید ولتاژ حداکثر1.5ولت می شه و برای سوال دوم نتیجه گرفتیم صدا در سه سیم مدام در حال تغیر هست پس نتیجه هم ولتاژ خروجی گوشی آیسی هست هم دی سی

دیدگاه

با تشکر از شما که وقت گذاشتین و ممنون از جوابتون،من یه چیز دقیق می خوام چون می خوام بدونم اگه dc داره از dc اون برای بایاس یه ترانزیستور استفاده کنم،می خوام بدونم دی سی جدا داره یا نه اگه داره چجور می تونم ازش استفاده کنم،با توجه و سوالی که از دوستان کردم و مطالعه کردم با منابع که داشتم به جواب درستی نرسیدم، اعدادی که ذکر کردین تجربی و اندازه گیری بوده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط akgheyachi نمایش پست ها
        با تشکر از شما که وقت گذاشتین و ممنون از جوابتون،من یه چیز دقیق می خوام چون می خوام بدونم اگه dc داره از dc اون برای بایاس یه ترانزیستور استفاده کنم،می خوام بدونم دی سی جدا داره یا نه اگه داره چجور می تونم ازش استفاده کنم،با توجه و سوالی که از دوستان کردم و مطالعه کردم با منابع که داشتم به جواب درستی نرسیدم، اعدادی که ذکر کردین تجربی و اندازه گیری بوده؟
        سلام بله همه رو خودم اندازه گرفتم ببینید گوشی های سامسونگ معمولا1.1ولت هست گوشی های هواوی1ولت وگوشی سونی0.8ولت!!به هیچ وجه این کارو نکنید ممکنه به مدار گوشیتون آسیب خیلی جدی وارد کنه که درست کردنش کاریه تعمیر کار متخصص هست که هزینه بالای 100هزارتومن بر میداره!!!! همیشه جریان سیم هندزفری یا خروجی گوشی که دی سی نیست آیسی هم میشه من تجربه دارم که چی میشه بعداز نصب ترانزیستور ترانزیستور باید یه جریانی بکشه دیگه یه اصطلاح قدیمی هست که میگه برقه قطعه از خود قطعه مهم تره ترانزیستور اون ولتاژی که گوشی بهش نده مناسب نیست و از مدارصدا کلی جریان اضافی میکشه که باعث میشه هم باتری زودتر خالی کنه هم مدار صدای گوشی هم آسیب جدی ببینه هرچیزی برای کار خودش طراحی شده اگه قرار بود خروجی برق دی سی از گوشی بگیری کارخونه خودش یه جامیذاشت دیگه می خواید صدای گوشی افزایش پیدا کنه 2پست میزارم یکی جریان دی سی و آیسی و یکی دیگه هم طرح نقشه آمپیلی فایر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X